günaydın hanımlar, evet ekim ayından beri çocuk sahibi olmayı bekliyorum sonunda dr gittim ve testlere çekimlere başladık . doktora artık gitsem mi diye düşünen arkadaşlarım evet gidin emin olun psikolojiniz direk rahatlıyor o her ay adet öncesi 1 haftada kafayı yiyen ben artık sakinim :) birde hiç çocuğu olmayan arkadaşlarım 3 aşılama 3 tüp bebek hakkınız var devlet hastanesinde umutsuzluk yok
Günaydın kızlar bugün adet günüm ama inşallah gelmez inşallah
biraz fazla terledim geceleri baya boynumdan aşağı damla damla
geçti ama bide yumurtalık ve kasıklarm ve az belim agrıyo o kadarshoji
Canım çok az,kalmış senin nasılsın büyüttün bebişi vallahi biz de daha tık yok
doğru söylüyorsun valla 30. haftadayız inşallah. rabbim sizlerede nasip etsin bu mübarek günlerin hürmetine inşallah.
shoji sein nasıl gidiyor cnm.
hassas sadece herhangi aşırı bir büyüme yokGöğüsler ne durumda ?
hassas sadece herhangi aşırı bir büyüme yok
adam grip olduAytt boşver umursama ama çalışmanı da yap
Tatlım 17. haftadayım dün çok kasık ağrım oldu bebek büyüdüğü için olabilir mi acba?
İyi şimdilik yani hareketleri duymadım henüz ya da duyuyorum da anlamıyorum bilmiyorum.
1 ay sonra 2. düzey usg çekilecek ama korkuyorum valla ya her doktor öncesi büyük stres ve korku..
maşallah ya büyümüssünüz..
adam grip oldu
kesinlikle kalsam zaten durmucam aynen olumsuzlukları okumamakta fayda var canımBüyüdük biraz şükür 5. aydayız düşük tehlikesi korkum azaldı ama sürekli yeni kötü şeyler duyuyorum benden tavsiye eğer hamile kalırsanız yeni hamilelerin olduğu topiğine fazla takılmayın kötü olaylar duydukça insan kötü oluyor
geçmiş olsun hay allah tam da zamanında kapmış şifayı
kısmet buay zayıflama moduna girdim çook.
kısmet buay zayıflama moduna girdim çook.
sagol canım benim.Hayırlısı olsun tatlım inşallah muvaffak olursun hem zayıflama da hem bebekte :)
Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce
Yarn bi dha kan ver 25 ustu olursa normal dedi.persbe gtcem Dr A.Bu durumda öyle görünüyor.. Doktora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?