• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Üzülme bacım ALLAH ın vardır bi bildiği.. ne insanlar var yıllar sonra kalanlar, doktorların asla bebek sahibi olamazsın dediği insanlar... böyle konuşan doktorlarda boş konuşuyolar o canlıyı yaratanın rahme düşürenin ALLAH olduğunu unutuyorlar.. benim annemede asla olmaz demişler ama 4 sene sonra 3'ümüz ardarda gelmişiz..sende içini ferah tut Rabbim seninde yüzünü güldürecek inşallah yeterki umutsuzluğa kapılma

Canim benim ne guzel yazmissin. Sagolasin. Kesinlikle katılıyorum. Zaman gectikce üzülüyor insan ama umudumuz kaybolmadi cok şükür benim tek tupum kapali ama her zaman sukrettim. Her zaman diyorum (aklim basimda olduğu zamanlar) rabbim verirse lutfeder vermezse imtihanidir Rabbimden gelene raziyiz

Kızlar doktora gittik bugün OĞLUŞUMUZ geliyor :nazar::KK46:

Herşey yolunda dedi doktor Allah'ıma binlerce şükür..

Darısı hepinizin başına :KK200::KK68:
Canımmmmm çok sevindim adına sağ salim alırsın kucağına inşallah benim regle dört gün kaldı bu ay da,olmazsa doktora gidicem artık bende dualarını eksik etme bizlersen

Sağlığın nasıl bulantı vs ii misin shoji shoji

Valla kusuyorum hala benim kusmalar 4. aydan sonra başladı bugün iş yerinde tuvalette bayılacaktım kusarken :(
Parfümlerden tiksiniyorum et kıyma tavuk vs görmek hatta bunları buraya yazmak bile midemi bulandırıyor :KK45:

Ama benim için şu işe yaradı hiç kilo almadım benimle beraber hamile olan arkadaşlarımdan 10 kg alan var..
Ve bebekte iyi durumda dedi doktor en son..

Haziran başı 2. düzey ultrason çekilecek herşeyi ayrıntısıyla göreceğiz bakalım.. Ama her doktor öncesi stres büyük gerçekten

pofff sıkılıyorumm beee yumurtlamada geçti yapck bişe de
kalmadı haftasonu bat var nolck acaba :KK35:
varsa bile bi şu sıralar belirti aramalımıyım canımcımlar ?

biraz fazla terledim geceleri baya boynumdan aşağı damla damla
geçti ama bide yumurtalık ve kasıklarm ve az belim agrıyo o kadar shoji shoji

günaydın hanımlar, evet ekim ayından beri çocuk sahibi olmayı bekliyorum sonunda dr gittim ve testlere çekimlere başladık . doktora artık gitsem mi diye düşünen arkadaşlarım evet gidin emin olun psikolojiniz direk rahatlıyor o her ay adet öncesi 1 haftada kafayı yiyen ben artık sakinim :) birde hiç çocuğu olmayan arkadaşlarım 3 aşılama 3 tüp bebek hakkınız var devlet hastanesinde umutsuzluk yok ;)

Back