- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Sagol Canim mantiken ayak bilegi uzak bir yer ama su degmeyecek alciya alindi o yuzdenÇok geçmiş olsun tatlım... da... uzun bi süre derken? çok uzamasına gerek var mı ki öfff söyleticen beni ayak bileği çok uzak biyer bence araya gerek var mı
ayy ok anladım tatlım... olsun dinlenme ayı olsun bu ay da sonraki aya faydası olurSagol
Sagol Canim mantiken ayak bilegi uzak bir yer ama su degmeyecek alciya alindi o yuzdenalci suan en az 15 gun durcak o donemde yumurtlama donemim gecmis oluyor o yuzden
Insallah canim bu ayin tadini cikarcam hem memlekete gitcez daha iyi olcak kafamiz rahatlayacak her şerde bir hayir vardir. RABBIM hayirli zamanda versin bebislerimiziayy ok anladım tatlım... olsun dinlenme ayı olsun bu ay da sonraki aya faydası olur
bnm de son beşKızlar napiyonuz bakiim... batlara matlara kaç kaldı...? Benim son 5pembe gözlükleri taktim bekliyorum gelmesin kirmizilar falan umutluyum ben
bnm de son beş
ugün test yaptm dayanamayıp ve mnegatf sm 4 gün kalmıştı bugünü saymazsakAyyy hadi hayırlısı canım geçmek bilmez son günler
shoji gibigibiyim CaYLak GeLiN kizlar biz bu ay bebek isine ara verdik esim dun ayak bilegini kirdi uzun sure bu konudan uzagiz dua edin cabuk iyilessin. Herseyden once saglik tabiki sizlerin guzel haberlerini bekliyorum
Sagol canimGEÇMİŞ OLSUN CANIM BENM
7 gün var benim bende bu aydan umutluyum rabbim bosa cikarmaz insallah klomen kullandim ilk defa bu ay gecikme yapmazsa haftaya bugun adet gunum :) insallah bebisim benimledir :)Kızlar napiyonuz bakiim... batlara matlara kaç kaldı...? Benim son 5pembe gözlükleri taktim bekliyorum gelmesin kirmizilar falan umutluyum ben
7 gün var benim bende bu aydan umutluyum rabbim bosa cikarmaz insallah klomen kullandim ilk defa bu ay gecikme yapmazsa haftaya bugun adet gunum :) insallah bebisim benimledir :)
Bende yapmayacagım canım hep test yaptigimgun ya da bir sonraki gun adet oluyormİnşallah canim allah umutlarimizi bosa çıkarmasın. Ben bugun ateş yukselmesine aldandım test yaptım negatif cikti malesef. Adet gunum gecmeden bi daha yapmam artik
Nolacak halimiz böyle hakkimizda hayirlisi olsunBende yapmayacagım canım hep test yaptigimgun ya da bir sonraki gun adet oluyorm
İnsallah siz ne kadar suredir istiyorsunuz?Nolacak halimiz böyle hakkimizda hayirlisi olsun
2 buçuk yıldır canımİnsallah siz ne kadar suredir istiyorsunuz?
2 buçuk yıldır canım
shoji B bebegim seni bekliyorum yunus_ciklet beklenencan POWERHACK ve anne oldugunu bilmedigim diger canlar ayrica anne aday adaylarim gibigibiyim CaYLak GeLiN kevok08 anneler gununuz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?