Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar aksam gece 11 de beta hcg tahlili yaptirdim 7.76 cikti.ayni yerde bu sabah yine yapti dr 10.39 olmus..ins dvm eder.adet gunum 2 mayisti.sizde normalmi bu deger

Kizlar aksam gece 11 de beta hcg tahlili yaptirdim 7.76 cikti.ayni yerde bu sabah yine yapti dr 10.39 olmus..ins dvm eder.adet gunum 2 mayisti.sizde normalmi bu deger
Iyi canim 2 gunde 1 takip ettir deger 2 kat artior ise saglikli gebelik kabul edilir

Merhaba arkadaslar ben 8 aylik evliyim duzensiz adet oluyorum son aylerda.15 gun once adet gunumde 4-5 gun kahverengi zaman zamanda camur gibi akinti geldi ve bugunde yine kahverengi akinti gelmeye basladi pazartesi doktora gidicem ama meraktan duramiyorum sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi yanitlayin lutfeeen

Hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller arkadaşlar. Rabbim dua ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah. mübarek üç ayların hürmetine hanemize sağlık huzur bereket gelsin. tüm isteyenlere bebek nasip etsin. hamile olanlarada sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.. AMİİNN

amin canım inşaallah öyle olur.

bence baska bir problem var doktora gitmelisin...

merhaba kizlar yazdiklarinizi bir kismini okudum gecen yillardaki halimi hatirladim her ay bir bekleme bir belirti bulma cabasi filan :) nedense bu ay bende hamile oldgumu dusunuyoum az kaldi gunume 5 i filan olmam lazim!aslinda bebek yapmaya calismadim ama nedense oyle bir his var icimdeee ikinci kez anne olma dusuncesi ilkinden bile tuhaffff heyecanliyimmm... Belirti olarak da nefesim sikisiyor oncekinde de boyle oluyordum...biraz erken ama bakicazzz

Çok geçmiş olsun tatlım... da... uzun bi süre derken? çok uzamasına gerek var mı ki öfff söyleticen beni ayak bileği çok uzak biyer bence araya gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…