ay inşaALLAH :) geçen ayda 3 gün geciktim sabahki testte çok silikti akşama doğru hastalandım inşaALLAH bu sefer tutunur :)Geç döllenme durumu olabilir canım her ihtimale karşı bence bekle derim inşallah güzel haberlerle Gelirsiniz kız topiğime
ay inşaALLAH :) geçen ayda 3 gün geciktim sabahki testte çok silikti akşama doğru hastalandım inşaALLAH bu sefer tutunur :)
kizlar merhaba
benm adet tarihim bugun, olmadım, kan ilacı kullanıyordum 2 aydır folik asit içeriyodu eşim asker onun yanına gittim iş yerimden habersiz gizli gizli ve daha adet olmadım dün üç kez başım döndü bu sabahda cok az döndü ve dün sol kasıgıma agrılar girdi ama bende kistte var oda sebep olmus olablir kafam karısıtı baya , sık idrar zaten cıktıgım için önemsemiyorum pek iştahım açıldı ama en son eşimle yaklasık 10 gün önce görüştük dedigim gibi bu tarihler açısından sizce hamileliolablirmi
ya bende cok kararsızım yapsam mı yapmasam diye internette arastırırkende sey okudumBenim adet gunumde bugun hadi hayirlisi bakalim aksama kadar gelmezse test yapacagim eve gidince guzel haberler veririz insallah
ya bende cok kararsızım yapsam mı yapmasam diye internette arastırırkende sey okudum
adet dönemini bekleyenler (İlkgün ve 2 gün arası) olanlar idrarlarını 4 saat tuttup öyle testi yapsınlar bir doktor sitesinde öyle yazıyodu. şimdi tutmaya başlasam 6 bucukta evdeym dayanabilirmiyim bilmiyorm cok karısık kafm ya
Hassas testler var ya adet oncesinde bile belli ediyor dedikleri eger bulursan onlardan alabilirsin bende oyle yapicamya bende cok kararsızım yapsam mı yapmasam diye internette arastırırkende sey okudum
adet dönemini bekleyenler (İlkgün ve 2 gün arası) olanlar idrarlarını 4 saat tuttup öyle testi yapsınlar bir doktor sitesinde öyle yazıyodu. şimdi tutmaya başlasam 6 bucukta evdeym dayanabilirmiyim bilmiyorm cok karısık kafm ya
predictor bakıyodum bende erken gebelik testi olur dimiHassas testler var ya adet oncesinde bile belli ediyor dedikleri eger bulursan onlardan alabilirsin bende oyle yapicam
Ne oldu bir belirti varmıııİyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz?
İlk defa yaziyorum bu konuya nasipmis.
3 yillik evliyim 5 aydir korunmuyoruz.
Bat 9 kasim yani yarin heyecanli bir bekleyis icindeyim.Bir suru belirti yasadim son bir hafta icinde yoruldum kendimi dinlemekten ama vazgecemiyorum da.
Belirtilerime gelince;bi hafta once bel ve kasik agrisi basladi sonra akinti dikkatimi cekti gogus agrisi ufak ufak hep vardi ama iki gundur cok fazla hem ucunda hem genel ama sizlama ve yanma gibi,yine nerdeyse iki gunde bir adet olacakmis hissedip tuvalete gidiyorum.Komik geliyordu forumlarda okurken ama dun kirpiklerimin karistigini gordum:))
Gobegimin altinda cok belirgin olmasa da dik inen bir cizgi belirdigini farkettim yaklasik bes gun once falandi oda
Ne coklar dimi ben yasarken yoruldum siz de okurken yorulursunuz sanirim
Tekrar iyi aksamlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin
gelen giden yok valla simdi yoldayim test alip eve geccem test sonucunu bildiririmNe oldu bir belirti varmııı
Predictorun iki cesidi var biri hassas biri normal
5 dk gecti silik cizgi bile yokBenim üçgün geçtiği halde cesaret edip test alamadım...hadi Hayırlısı sizden güzel hbr gelsin
Ihtimal veremiyorum hamile kalacağıma.... 6 senedir korunmuyoruz biz olmuyor...kasık ağrım var çok fazla adet olacakmışım gibi bide beyaz bir akıntı...hastalandım sanıyorum bakıyorum yok...belki psikolojıktir[/
6 sene de çokmuş canım hiç birşey yapmadınız mı bu süre zarfında? Bak bir yakınımız var tam 9 sene çocuğu olmadı ne tedavi ne doktor yüzü gördü neyse sonra hamile kaldı doğurdu bir kızı oldu hatta o kadar çok korktu ki sezaryen oldu 95 senesiydi ardından tekrar hamile kaldı bi oğlu oldu ve sezaryen olduğunu saklayıp normal doğurdu ardından yine hamile kaldı yine kaldı diğer ikisi de erkekti onlarında normal doğurdu. Yani nasibin de varmış oldu. Eski tayin yerimizdeki karşı komşumun da 11 yıldır yokmuş ama ne zaman tedaviye başladılar bilemem ilk tanıştığımda 10. yıllarıymış şehir şehir gezip çare arıyorlarmış bi tüp bebek yaptı tutmadı 2 ay sonra tekrar yaptı tuttu hatta şu an 6 aylıkEşinin yeterli spermi varmış ama koşamıyorlarmış mesela
Ihtimal veremiyorum hamile kalacağıma.... 6 senedir korunmuyoruz biz olmuyor...kasık ağrım var çok fazla adet olacakmışım gibi bide beyaz bir akıntı...hastalandım sanıyorum bakıyorum yok...belki psikolojıktir
aynen bende de negatif cıktı hamile degilmisim ama teste cok sıvı alımı olmamlı günlük nasilsa o sekilde test yapilmaliymis ama ben 4 saat tuttum bide doktor sayfasinda öle yazms diye5 dk gecti silik cizgi bile yok
Adetimi beklerim artik eger gecikirse yine tekrarlarim testi
Sen nasil dayaniyorsun bence yap icin rahatlasin ben o sekilde adetimi geciktiriyorum yoksa bosyere
Ben 2 saat tutabildim kasiklarim agridi cisim gelince hemen atma sakin testiaynen bende de negatif cıktı hamile degilmisim ama teste cok sıvı alımı olmamlı günlük nasilsa o sekilde test yapilmaliymis ama ben 4 saat tuttum bide doktor sayfasinda öle yazms diyeartik adetimi beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?