Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

atmadim daha ama poşete koydum atarim birazdan bisaat olcak nerdeyse testi yapali benimde cok agridi kasıklarım zaten testin sonucundan sora da pek hamile oldgmu düşnmüyorum yarın kesin adette olırum kollarm agrimaya başladi bile

Canim benim bekleyerek psikolojik olarak geciktiriyorum 10 gun gecikmisligi var.
6 yil oldugunu bilmiyordum haklisin bu olay yipratici biraz oyuzden icinden nasil geciyorsa oyle olsun insallah hamilesindir ama insaaaallah

17.35 gibi yaptim testi en son 18 civari bakmistim atmak icin banuoya gittim silik cizgi vardiEki Görüntüle 1330415
kızlar bu markayı kullanmayın tavsiyem.zaten bi çok kişi de tavsiye etmiyo.bu test adet öncesi hamile gösterdi beni.üztelk erken adet olunca içimden geldi adet günü yapılanı yaptım adetn ilk günü kanamam varken bile çizgi verdi.hamile falan da değilm.certain alın daha güvenlr

çok aceleci olup erken gebelik testi yaptım tabiki olumsuz çıktı amaaa sabredemedim zaten erkendi.. beklemek ne zor yaaa olucaksada düşünmekten olmuycak..

Dogrudur tabi en guvenilenin bile hata payi oluyor zaten 5 dk dan sonra ciktigi icin guvenilirligi kesin degil eger adet olmazsam bi kac gun sonra tekrar yaparim idrar testi tesekkur ederim.

1 hafta var. adı erken gebelik testi olunca inanmasamda aldım yapmıycaktım ama bian kendimi basına buldum :)
Kiyamam ya iste insan dayanamiyor cok iyi anliyorum seni ama 1 hafta once kanda bile ancak cikar tabi erken dollenme olmadiysa
İdrar testiyle ne zaman ogrendiniz diye bir konu var orda 1 hafta once cikanda var.Gunune kadar bekleyebilirsen tekrar yaparsin insallah cikar

çamaşır suyuyla felan yapanlar varmış ama idrar illaki köpürür diye inanmadım pek ama nabalım bekliycez 1 hafta daha :) hayırlısıyla inşallah Rabbim nasip eder

Herkese iyiakşamlar forumu uzun bir takip döneminden sonra bugün itibariyle bende aranızdayım..Bu topiki en başından itibaren takip ettim.Bende 8 aylık bir dönemden sonra bu topikte okuduğum şeylerinde yardımıyla artık bir anne adayıyım ve çok heyecanlıyım.Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

Bu arada benim çok bir belirtim olmadı.Adet dönemi belirtilerim geç başladı.Normalde adete 10 gün kala göğüs ağrısı ve sivilcelenme olurdu.Onlar adete 5 gün kala başladı.Ayağa vuran sol kasık ağrım vardı onu da üşütmeye bağlamıştım..Açıkçası adetimi bekliyordum.Ama burdan herkesin test yaptığını falan okuyunca bende öyle keyfi yapayım istedim ve eczaneden mona lab adlı 3 adet test aldım.1.yi akşam adete 3 gn kala yaptım aradan çok zaman geçince hayali bir çizgi göründü ama ben pek inanmadım 2 gün sonra sabah yaptım oda silik ama 1. teste göre oldukça koyuydu.adet günmde yaptığımda aynı çıktı ve gününde kan tahliline gittim.Ve pozitif.

Tesekkurler carpe diem umut oldun bana iyi geceler

ah ahhh rabbm bizlere de müjde vermeri nasip etsn.ama bu ay inanın hiç takmıyorum yumurtlamaymş falanmış.topiği takp ediyorum sizlere alıştım ondan.ovulasyon testi aldm birini kullandm ama gerisini kullanmıyorm.tabi isterm güzel bi haberle neşe kataym topiğimize.ama ben hakkımda hayırlısını yaradan Allah a bıraktm.kızıma hamile kaldğm zamanı hatrlıyorum da inanın hiç umursamamştm.demek ki çok üstelememek herşeyi olduğu gbi bunu da hayırlısını blene bırakmak lzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…