- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
günaydınnnnnnGünaydın canlarinşallah güzel haberlerle dolu ve sağlıklı bir gün geçiririz
İnşallah klomen derdine çare olur canım klomenle çok hamile kalan insanlar var hadi hayırlısı hakkında :)dr gittim baktı sağ yumurtalık ii ded hormon testi verdi öğleden sonra çıkacak sonuca göre reçeteyi yazdı uygun bulursam klomen e başlayacaksın dedi 5 gün 05.04 da da tekrar bakacak yumurtlara ne durumda diye şimdilik çok ciddi bişey görünmüyor dedi buaydan daha da umutluyum.
Kizlar bana fikir verin ovulasyon testlerime bi bakin bugun 29.gun regl yarinEki Görüntüle 1804736shoji CaYLak GeLiN gibigibiyim yunus_ciklet @bebegim seni bekliyorum @beklenencan
İnşallah klomen derdine çare olur canım klomenle çok hamile kalan insanlar var hadi hayırlısı hakkında :)
dr gittim baktı sağ yumurtalık ii ded hormon testi verdi öğleden sonra çıkacak sonuca göre reçeteyi yazdı uygun bulursam klomen e başlayacaksın dedi 5 gün 05.04 da da tekrar bakacak yumurtlara ne durumda diye şimdilik çok ciddi bişey görünmüyor dedi buaydan daha da umutluyum.
Insallah canim idrar testi yaptim bugun gunese tutarsam cizgi var 4 gun once yaptigimi tutuyorum onda gozukmuyo umutlanmak istemiyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versininsallah en yakin zamanda guzel haberler veririz.
Ne güzel bak önümüzde canlı örnek de var ilk kullanımında mı kalmıştın tatlım sen ?Ben kaldım ben kaldım :) :)
Kızlar bn bir konuda çok bilgisizim bilginize onerilerinizle ihtiyacım var folik asit gebe kalmak için oneriliyormus arkadaşım öyle hamile kalmış birde eczaneden reçetesiz aliniyormubir tane daha sorun var gerçekten de etkisi varmı zararı faln varmı
Ne güzel bak önümüzde canlı örnek de var ilk kullanımında mı kalmıştın tatlım sen ?
Hadi inşallah hamilesindir canım :)
Agrilarim basladi canim galiba regl olcam
Bugun yaptim ama yine negatif ovu yukelyim tekrar onuda yaptimÇoğunun normal adet ağrısı oluyor hamile olsa bile hemen ümitsizliğe kapılma idrar testi ne zaman yaptın bugün mü
Bugun yaptim ama yine negatif ovu yukelyim tekrar onuda yaptim
Ay bi tane daha test yapsana ben çok merak ettim yaaResimini cekince cikmiyor canim anlamadim kibugunde bekleyim agrilar ne gostercek bakalim
nasıl kullandın canım hangi saatlerde içtin bilgi verirmisin?Hayırlı olsun tatlım klomen ile ben hamile kaldım inşallah sanada fayda eder.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?