- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
ha aha hahah
Canim dun cok asiri regl olcak gibi agrim oldu sonra regl oldum sandim ama akinti oldu gogusler sis aciyo dokundukca ama o regl zamanida aciyor diye ustune dusmedim birde agzimda aci tat var bu yuzden canim birsey yemek istemiyor
bi kalsam tüm KK'yı etiketlicemmcnm eğer rabbim izin verirse doğru zamanlarda çalışma yapmışsınız. testinde ymurtladığın zamanı göstermiş. inşallah Hamişsindir. belirtilerinde ondan yana. Hayırlısı inşallah. kaç gün var bata. 2 gün falan kaldıysa kanda kesin çıkar. ben bata 3 gün kala evde gece 11:30 civarı idrar testi yapmıştım çıktı cnm.
Yüce mevlam bütün emek verenlerin isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. hamiş kalanlar beni etiketleöeyi unutmayın emiii
15.gün yumurtlamış gibisin canım hadi güzel haberler ben regl oldum 4 gün gecikmeyleKizlar bana fikir verin ovulasyon testlerime bi bakin bugun 29.gun regl yarinEki Görüntüle 1804736 @shojiCaYLak GeLiN gibigibiyim yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum @beklenencan
günatdın canım regl oldum ben 4 gün gecikmeli. yarın dr gidiyorum.Günaydınn
neyse canim üzülme olur mu hayırlısıyla tüm dua ve dileklerimiz Allah'ın izniyle bi gün kabul olur bende soğan suyu içiyorum bu ayda erteledim doktoru bakalım bir daha ki aya ne olcakgünatdın canım regl oldum ben 4 gün gecikmeli. yarın dr gidiyorum.
Amin canimbncede 15 16 gbi sen yapman gerekeni yapmısın zati tatlış artık bndan snrası
Allaha kalmıs umarım güzel haberlerini alırız
Aminn Canim bu ay 9. Ay bitiyo artik o kadar yoruldum ki kanda dun baktircktim vazgectim beklemeyi sectim insllah daha fazla bekletmeden bebek isteyen herkesin bebegi olsuncnm eğer rabbim izin verirse doğru zamanlarda çalışma yapmışsınız. testinde ymurtladığın zamanı göstermiş. inşallah Hamişsindir. belirtilerinde ondan yana. Hayırlısı inşallah. kaç gün var bata. 2 gün falan kaldıysa kanda kesin çıkar. ben bata 3 gün kala evde gece 11:30 civarı idrar testi yapmıştım çıktı cnm.
Yüce mevlam bütün emek verenlerin isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. hamiş kalanlar beni etiketleöeyi unutmayın emiii
insallah guzel haberleri hepimiz verelim canim15.gün yumurtlamış gibisin canım hadi güzel haberler ben regl oldum 4 gün gecikmeyle
Hadi inşallah canım yarın da bekle istersen sonra bi test yaptırCanim dun cok asiri regl olcak gibi agrim oldu sonra regl oldum sandim ama akinti oldu gogusler sis aciyo dokundukca ama o regl zamanida aciyor diye ustune dusmedim birde agzimda aci tat var bu yuzden canim birsey yemek istemiyor
Olsun canım moralini bozma hayırlısı böyleymiş demekki git bakalım ne diycek doktor.. İnşallah güzel haberlerle gelirsingünatdın canım regl oldum ben 4 gün gecikmeli. yarın dr gidiyorum.
Hadi inşallah canım yarın da bekle istersen sonra bi test yaptır
Canim bildigim kadari ile senin rahim duvarlarinin ve bebegin saglikli olmasi icin alinan bir ilac onu zaten doktora gittiginde gebelik oncesi oneriyor kullanmayi ama farkli ilacta verebilir bunuda icebilirsin. Hamile kaldigin zmn doktora soylersin bunu kullandim diye o ya biraktirir ya devm ettirir yada baska ilac verirBunu önerdi
amin canım duana bizleri de kat olur mu?kızlar bnde meryem suresine başladım 4 gün olduokuyalı devam edicem allahım meryem suresinin yüzüsü hurmetine bebişimiz olur inşallah :)
dr gittim baktı sağ yumurtalık ii ded hormon testi verdi öğleden sonra çıkacak sonuca göre reçeteyi yazdı uygun bulursam klomen e başlayacaksın dedi 5 gün 05.04 da da tekrar bakacak yumurtlara ne durumda diye şimdilik çok ciddi bişey görünmüyor dedi buaydan daha da umutluyum.neyse canim üzülme olur mu hayırlısıyla tüm dua ve dileklerimiz Allah'ın izniyle bi gün kabul olur bende soğan suyu içiyorum bu ayda erteledim doktoru bakalım bir daha ki aya ne olcak
gittim cnm dr yukarda yazdım.inşallah buaydan umutluyum.Olsun canım moralini bozma hayırlısı böyleymiş demekki git bakalım ne diycek doktor.. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?