Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim dun cok asiri regl olcak gibi agrim oldu sonra regl oldum sandim ama akinti oldu gogusler sis aciyo dokundukca ama o regl zamanida aciyor diye ustune dusmedim birde agzimda aci tat var bu yuzden canim birsey yemek istemiyor

cnm eğer rabbim izin verirse doğru zamanlarda çalışma yapmışsınız. testinde ymurtladığın zamanı göstermiş. inşallah Hamişsindir. belirtilerinde ondan yana. Hayırlısı inşallah. kaç gün var bata. 2 gün falan kaldıysa kanda kesin çıkar. ben bata 3 gün kala evde gece 11:30 civarı idrar testi yapmıştım çıktı cnm.

Yüce mevlam bütün emek verenlerin isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. hamiş kalanlar beni etiketleöeyi unutmayın emiii

bi kalsam tüm KK'yı etiketlicemm

Aminn Canim bu ay 9. Ay bitiyo artik o kadar yoruldum ki kanda dun baktircktim vazgectim beklemeyi sectim insllah daha fazla bekletmeden bebek isteyen herkesin bebegi olsun bat yarin Allah izin veride hmile olursam etiketlerim insallah

Canim dun cok asiri regl olcak gibi agrim oldu sonra regl oldum sandim ama akinti oldu gogusler sis aciyo dokundukca ama o regl zamanida aciyor diye ustune dusmedim birde agzimda aci tat var bu yuzden canim birsey yemek istemiyor
Hadi inşallah canım yarın da bekle istersen sonra bi test yaptır

Hadi inşallah canım yarın da bekle istersen sonra bi test yaptır

Insallah canim idrar testi yaptim bugun gunese tutarsam cizgi var 4 gun once yaptigimi tutuyorum onda gozukmuyo umutlanmak istemiyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah en yakin zamanda guzel haberler veririz.

Kızlar bn bir konuda çok bilgisizim bilginize onerilerinizle ihtiyacım var folik asit gebe kalmak için oneriliyormus arkadaşım öyle hamile kalmış birde eczaneden reçetesiz aliniyormubir tane daha sorun var gerçekten de etkisi varmı zararı faln varmı

Canim bildigim kadari ile senin rahim duvarlarinin ve bebegin saglikli olmasi icin alinan bir ilac onu zaten doktora gittiginde gebelik oncesi oneriyor kullanmayi ama farkli ilacta verebilir bunuda icebilirsin. Hamile kaldigin zmn doktora soylersin bunu kullandim diye o ya biraktirir ya devm ettirir yada baska ilac verir

neyse canim üzülme olur mu hayırlısıyla tüm dua ve dileklerimiz Allah'ın izniyle bi gün kabul olur bende soğan suyu içiyorum bu ayda erteledim doktoru bakalım bir daha ki aya ne olcak
dr gittim baktı sağ yumurtalık ii ded hormon testi verdi öğleden sonra çıkacak sonuca göre reçeteyi yazdı uygun bulursam klomen e başlayacaksın dedi 5 gün 05.04 da da tekrar bakacak yumurtlara ne durumda diye şimdilik çok ciddi bişey görünmüyor dedi buaydan daha da umutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…