• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?

regle 6 gün var. gün içinde idrar tutmadan yaptım.. daha önce dış gebelik geçirdim.. silik bir çizgi var burada pek de net belli olmuyor ama predictor early güvenilir mni? yarın sabah ilk idrar normal gebelik testi yapıcam.. inşallah hayırlısı olur.. tek farkım akıntım.. şeffaf ve jelimsi bir akıntım var yumurtlama zamanındaki gibi.. ve aşırı göğüs kasık ağrısı.. inşallah normal bir gebeliktir varsa daa... herkesin gönlüne göre versin rabbim...
12959335_1691357464414430_1748820898_o.jpg

Hayırlı olsun hamiş arkadaşlar. Olmayanlara da Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etmesini dilerim. Benim de bat 8 nisan. Hic
Belirtim yok ama sabırla bekliyorum yine de

regle 6 gün var. gün içinde idrar tutmadan yaptım.. daha önce dış gebelik geçirdim.. silik bir çizgi var burada pek de net belli olmuyor ama predictor early güvenilir mni? yarın sabah ilk idrar normal gebelik testi yapıcam.. inşallah hayırlısı olur.. tek farkım akıntım.. şeffaf ve jelimsi bir akıntım var yumurtlama zamanındaki gibi.. ve aşırı göğüs kasık ağrısı.. inşallah normal bir gebeliktir varsa daa... herkesin gönlüne göre versin rabbim...Eki Görüntüle 1808558
Canım naptın merak ettim?

Reglime 4 gün var,3-4 gündür şiddetli bel ve bacak ağrısı çekiyorum.Bugün de günlük pedimde ince kahverengi bir sızıntı vardı.Uykuya doyamıyorum,halsizlik ara ara ayyuka çıkıyor ama ben yine de umutlanmak istemiyorum.Yine de bunlar gebelik belirtileri olabilir mi???

Canım var gibi duruyo kan testi yapsana
Yok canim kuruyunca cikmis sanirim.. Oglen tekrar test yaptim hic idrar falan turmadan azcik bi idrarla hic cizgi cikmadi.. Akisina birsktim ama gercekten olmadigina nerdeyse eminim.. Buay12. Ay olacak denemeye baslayali.sukur 3 yasindabi oglum var napalim olmayacak demek ki.. Her ay ayni husran.. Oglum yalniz kalmasin bi kardesi olsun istiyorum sadece.. Dis gebeligi gecireli 18 ay ildu bwlki acisi hafifler diyorum.. Yani olmayacak demek ki.. Napalim Allahin takdiri.. Ilgin icin cok sagol

Yok canim kuruyunca cikmis sanirim.. Oglen tekrar test yaptim hic idrar falan turmadan azcik bi idrarla hic cizgi cikmadi.. Akisina birsktim ama gercekten olmadigina nerdeyse eminim.. Buay12. Ay olacak denemeye baslayali.sukur 3 yasindabi oglum var napalim olmayacak demek ki.. Her ay ayni husran.. Oglum yalniz kalmasin bi kardesi olsun istiyorum sadece.. Dis gebeligi gecireli 18 ay ildu bwlki acisi hafifler diyorum.. Yani olmayacak demek ki.. Napalim Allahin takdiri.. Ilgin icin cok sagol
Naptın canım? Nedir durumlar

Sagol merimericik merimericik .. Sabah yaptigim test bu.. Sabah aceleyle ciktim tam bakamamistim simdi geldim aonuc bu.. Kuruyunca cikmis sanirim.. Kismet ne diyelim.. Bekleyip gorucez..Eki Görüntüle 1808863
Malesef testler bekleyince böyle çıkıp bi yürek hoplatıyo canım benim kaç kere başıma geldi :( Sen yine adet gününde falan bi daha yap daha var sanırım erken daha test için

Back