Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canm sagolasin hiç bir bilgim yoktu bu konu hakkındaCanım zaten devlet karşılamıyor sana doktor da yazsa bi anlamı olmayacak.herhangi bir eczaneye gir hemen veririler
Hamileyimmmm
Hamileyimmmm
tebrikler canım belirti paylaşırsan svinirim.Hamileyimmmm
5haftalık canım adetime 5gün kala şiddetli göğüs ağrım oldu ve adetime yakın kahve lekelenmeler yaşardım hiçbişey gelmedi beyaz akıntı çoğaldı adetim 5günde geçtikten sonra test yaptımhayırlı olsun.kaç haftalık canım?
Canım naptın merak ettim?regle 6 gün var. gün içinde idrar tutmadan yaptım.. daha önce dış gebelik geçirdim.. silik bir çizgi var burada pek de net belli olmuyor ama predictor early güvenilir mni? yarın sabah ilk idrar normal gebelik testi yapıcam.. inşallah hayırlısı olur.. tek farkım akıntım.. şeffaf ve jelimsi bir akıntım var yumurtlama zamanındaki gibi.. ve aşırı göğüs kasık ağrısı.. inşallah normal bir gebeliktir varsa daa... herkesin gönlüne göre versin rabbim...Eki Görüntüle 1808558
Canım var gibi duruyo kan testi yapsanaSagol merimericik .. Sabah yaptigim test bu.. Sabah aceleyle ciktim tam bakamamistim simdi geldim aonuc bu.. Kuruyunca cikmis sanirim.. Kismet ne diyelim.. Bekleyip gorucez..Eki Görüntüle 1808863
Yok canim kuruyunca cikmis sanirim.. Oglen tekrar test yaptim hic idrar falan turmadan azcik bi idrarla hic cizgi cikmadi.. Akisina birsktim ama gercekten olmadigina nerdeyse eminim.. Buay12. Ay olacak denemeye baslayali.sukur 3 yasindabi oglum var napalim olmayacak demek ki.. Her ay ayni husran.. Oglum yalniz kalmasin bi kardesi olsun istiyorum sadece.. Dis gebeligi gecireli 18 ay ildu bwlki acisi hafifler diyorum.. Yani olmayacak demek ki.. Napalim Allahin takdiri.. Ilgin icin cok sagolCanım var gibi duruyo kan testi yapsana
allah uzun ömürler versin bizlerede dua et :)Hamileyimmmm
Aminnn hergün dua ediyorum isteyen herkese rabbim nasipetsinnallah uzun ömürler versin bizlerede dua et :)
Naptın canım? Nedir durumlarYok canim kuruyunca cikmis sanirim.. Oglen tekrar test yaptim hic idrar falan turmadan azcik bi idrarla hic cizgi cikmadi.. Akisina birsktim ama gercekten olmadigina nerdeyse eminim.. Buay12. Ay olacak denemeye baslayali.sukur 3 yasindabi oglum var napalim olmayacak demek ki.. Her ay ayni husran.. Oglum yalniz kalmasin bi kardesi olsun istiyorum sadece.. Dis gebeligi gecireli 18 ay ildu bwlki acisi hafifler diyorum.. Yani olmayacak demek ki.. Napalim Allahin takdiri.. Ilgin icin cok sagol
Malesef testler bekleyince böyle çıkıp bi yürek hoplatıyo canım benim kaç kere başıma geldi Sen yine adet gününde falan bi daha yap daha var sanırım erken daha test içinSagol merimericik .. Sabah yaptigim test bu.. Sabah aceleyle ciktim tam bakamamistim simdi geldim aonuc bu.. Kuruyunca cikmis sanirim.. Kismet ne diyelim.. Bekleyip gorucez..Eki Görüntüle 1808863