Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ne koyacaksınız adını doktor bana da dün erkeğe benzettim dedi ama 1 ay sonra çağırdı cinsiyet için :)

Cnm
selim erdem Selim eymen arasındaydı. Erdemi kızım istemiyor Eymen ı eşim istemiyor. Kızımın adı elfin sena é ve s ile başlasın istiyoruz. Eşimle benimde baş harfimiz é ile başlıyo. Bakalım ne olacak. Siz ne dusunuyosunuz

Valla ben henüz bilmiyorum bir kesinleşsin cinsiyeti de düşünücem o zaman :)

canımcım sagol. arkadaşım gebe kalmanı kolaylaştırır diyo acaba doktora gitmeden bu ilactn alsam birsey olurmu eczaneden

merhaba,

keseyi ve kalp atışını ne zaman görrüp duydunuz? hcg degeriniz nasıldı?

shoji CaYLak GeLiN B bebegim seni bekliyorum beklenencan yunus_ciklet gibigibiyim selam canlar. Bugun reglin 3. Gunu doktora gittik esimle birlikte benim sonuclar yine iyi yumurtanda sorun yok ama klomen verdi fazla yumurtnin zarri olmaz dedi 10 gun sonra kontrole gel dedi esimde spermiogram testi verdi sayisinda skinti yokmus ama hareketinde sorun vrmis onun icinde sigarayi azalt dedi hizini artirmak icin ilac verdi birde folik asit verdi folik asitin sperm gelisiminde ve hizinda etkisi varmis erkeklerde gunde 1 adet folbiol alabilirmis aklinizda olsun dua edelim toplu bu ay klomen hepimizde ise yarasin opuyorum sizi dualriniza bizi de katin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…