- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
amin bitanem çook sağollMaşallah canım çok güzel inşallah yunus_ciklet de öyle olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin bitanem çook sağollMaşallah canım çok güzel inşallah yunus_ciklet de öyle olur :)
inşallah şekerr yaa..Ne güzel bak önümüzde canlı örnek de var ilk kullanımında mı kalmıştın tatlım sen ?
sen nasılsın diğer durumlar da iyi değilmi Umarım hepiniz iyisinizdir?inşallah şekerr yaa..
Bana doktor 5 gün sabah akşam kullan dedi bende öyle yaptım zaten içinde 10 tane var 5 günde bitior canimnasıl kullandın canım hangi saatlerde içtin bilgi verirmisin?
Resimini cekince cikmiyor canim anlamadim ki bugunde bekleyim agrilar ne gostercek bakalim
Regl oldum canim gerek kalmadi. Bu reglin 3.gunu doktor kontrolunde hormonlarima mi baktirsm bilemedimçek sen ya biz görürüz
Regl oldum canim gerek kalmadi. Bu reglin 3.gunu doktor kontrolunde hormonlarima mi baktirsm bilemedim
Ne koyacaksınız adını doktor bana da dün erkeğe benzettim dedi ama 1 ay sonra çağırdı cinsiyet için :)
Cnm
selim erdem Selim eymen arasındaydı. Erdemi kızım istemiyor Eymen ı eşim istemiyor. Kızımın adı elfin sena é ve s ile başlasın istiyoruz. Eşimle benimde baş harfimiz é ile başlıyo. Bakalım ne olacak. Siz ne dusunuyosunuz
Cnm
selim erdem Selim eymen arasındaydı. Erdemi kızım istemiyor Eymen ı eşim istemiyor. Kızımın adı elfin sena é ve s ile başlasın istiyoruz. Eşimle benimde baş harfimiz é ile başlıyo. Bakalım ne olacak. Siz ne dusunuyosunuz
katmaz olurmuyum hep dua ediyorum isteyen hrkezeamin canım duana bizleri de kat olur mu?
canımcım sagol. arkadaşım gebe kalmanı kolaylaştırır diyo acaba doktora gitmeden bu ilactn alsam birsey olurmu eczanedenFolik asit gebe kalmayı sağlamaz sadece hamile kalırsan bebeğin gelişimi için çok önemli bende hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya çok şükür şimdiye kadar doktorun dediğine göre sağlıklı bir bebek...
canımcım sagol. arkadaşım gebe kalmanı kolaylaştırır diyo acaba doktora gitmeden bu ilactn alsam birsey olurmu eczaneden
Amin canım inşallah bebiş sağlıklı olsun şuan da dünyada tek istediğim şey bu..
Hamile kalmak zor ama hamile kaldıktan sonra daha zor acaba keseyi görecek miyim acaba kalp atışını duyacak mıyım acaba hapşırdım acaba sıkıntı olur mu bilmem ne her doktor öncesi stres valla :)
Allah isteyen herkese nasip etsin biz hamilelere de bebeklerimizin yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah ..
Günaydın canım hadi inşallah güzel sağlıklı yumurtalar büyütürsünn :)günaydın hanımlar klomene başladım bugün dua edin shoji B bebegim seni bekliyorum gibigibiyim CaYLak GeLiN hayalet__sevgilim
günaydın hanımlar klomene başladım bugün dua edin shoji B bebegim seni bekliyorum gibigibiyim CaYLak GeLiN hayalet__sevgilim