• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ne koyacaksınız adını doktor bana da dün erkeğe benzettim dedi ama 1 ay sonra çağırdı cinsiyet için :)

Cnm
selim erdem Selim eymen arasındaydı. Erdemi kızım istemiyor Eymen ı eşim istemiyor. Kızımın adı elfin sena é ve s ile başlasın istiyoruz. Eşimle benimde baş harfimiz é ile başlıyo. Bakalım ne olacak. Siz ne dusunuyosunuz

Cnm
selim erdem Selim eymen arasındaydı. Erdemi kızım istemiyor Eymen ı eşim istemiyor. Kızımın adı elfin sena é ve s ile başlasın istiyoruz. Eşimle benimde baş harfimiz é ile başlıyo. Bakalım ne olacak. Siz ne dusunuyosunuz

Valla ben henüz bilmiyorum bir kesinleşsin cinsiyeti de düşünücem o zaman :)

Folik asit gebe kalmayı sağlamaz sadece hamile kalırsan bebeğin gelişimi için çok önemli bende hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya çok şükür şimdiye kadar doktorun dediğine göre sağlıklı bir bebek...
canımcım sagol. arkadaşım gebe kalmanı kolaylaştırır diyo acaba doktora gitmeden bu ilactn alsam birsey olurmu eczaneden

Amin canım inşallah bebiş sağlıklı olsun şuan da dünyada tek istediğim şey bu..

Hamile kalmak zor ama hamile kaldıktan sonra daha zor acaba keseyi görecek miyim acaba kalp atışını duyacak mıyım acaba hapşırdım acaba sıkıntı olur mu bilmem ne her doktor öncesi stres valla :)

Allah isteyen herkese nasip etsin biz hamilelere de bebeklerimizin yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah ..

merhaba,

keseyi ve kalp atışını ne zaman görrüp duydunuz? hcg degeriniz nasıldı?

shoji shoji CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN B bebegim seni bekliyorum beklenencan beklenencan yunus_ciklet yunus_ciklet gibigibiyim gibigibiyim selam canlar. Bugun reglin 3. Gunu doktora gittik esimle birlikte benim sonuclar yine iyi yumurtanda sorun yok ama klomen verdi fazla yumurtnin zarri olmaz dedi ;) 10 gun sonra kontrole gel dedi esimde spermiogram testi verdi sayisinda skinti yokmus ama hareketinde sorun vrmis onun icinde sigarayi azalt dedi hizini artirmak icin ilac verdi birde folik asit verdi folik asitin sperm gelisiminde ve hizinda etkisi varmis erkeklerde gunde 1 adet folbiol alabilirmis aklinizda olsun dua edelim toplu bu ay klomen hepimizde ise yarasin opuyorum sizi dualriniza bizi de katin :KK68::KK200:

Back