• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

dr gittim baktı sağ yumurtalık ii ded hormon testi verdi öğleden sonra çıkacak sonuca göre reçeteyi yazdı uygun bulursam klomen e başlayacaksın dedi 5 gün 05.04 da da tekrar bakacak yumurtlara ne durumda diye şimdilik çok ciddi bişey görünmüyor dedi buaydan daha da umutluyum.
İnşallah klomen derdine çare olur canım klomenle çok hamile kalan insanlar var hadi hayırlısı hakkında :)

index.php

:KK70::KK70::KK70:

Ne koyacaksınız adını doktor bana da dün erkeğe benzettim dedi ama 1 ay sonra çağırdı cinsiyet için :)

dr gittim baktı sağ yumurtalık ii ded hormon testi verdi öğleden sonra çıkacak sonuca göre reçeteyi yazdı uygun bulursam klomen e başlayacaksın dedi 5 gün 05.04 da da tekrar bakacak yumurtlara ne durumda diye şimdilik çok ciddi bişey görünmüyor dedi buaydan daha da umutluyum.

Hayırlı olsun tatlım klomen ile ben hamile kaldım inşallah sanada fayda eder.. :)

Kızlar bn bir konuda çok bilgisizim bilginize onerilerinizle ihtiyacım var folik asit gebe kalmak için oneriliyormus arkadaşım öyle hamile kalmış birde eczaneden reçetesiz aliniyormubir tane daha sorun var gerçekten de etkisi varmı zararı faln varmı

Folik asit gebe kalmayı sağlamaz sadece hamile kalırsan bebeğin gelişimi için çok önemli bende hamile kalmadan önce başlamıştım kullanmaya çok şükür şimdiye kadar doktorun dediğine göre sağlıklı bir bebek...

Back