- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
hayırlı olsun deriz insallah gülüm hadi inşallah bi test yapsaydın yagünaydın canım benim regl 4 gün geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun deriz insallah gülüm hadi inşallah bi test yapsaydın yagünaydın canım benim regl 4 gün geçti
zaman kısa min 1 yıl beklemelisin.5 aydan beri istiyoruz beklemek çok zor ve yipratici birazda kafa taktigim için psikolojikman olmuyor die düşünüyorum artık hiç bir proglem yok
anladım tatlımm inşallah olmazsın bebişlenirsin sendeepeçeteye bir kaç damla geldi devamı gelirse regl olucam canım
Geldim canım hayırdır inşallahh noldu ??gibigibiyim ne durumdasın? sana ihtiyaç var burada..
canım 21. günü pregestoran tesi düşük çıktı dr yumurtlama olmamış dedi reglinin 3 günü gel dedi ogün de dr izinliymiş 28 gün gel dedi ancak ben regl olmadı şimdi bir iki damla devamı gelmedi sen geç döllenme olmuş olabilrmi yani bu pregesteron testlerinin yanılma payı varmı canım.Geldim canım hayırdır inşallahh noldu ??
Testin yanılma payını bilmiyorum ama geç yumurtlama olmuş olabilir tabi canım eğer 21. günden sonra yumurtladıysan zaten çıkmamıştır normal olarak.. 1-2 damla kanama gelmesi de bence iyiye işaret olabilir istersen varsa testin evde bi test yap ya da bi kan baktır.. İnşallah bebek vardır hayırlısıysa canım :)canım 21. günü pregestoran tesi düşük çıktı dr yumurtlama olmamış dedi reglinin 3 günü gel dedi ogün de dr izinliymiş 28 gün gel dedi ancak ben regl olmadı şimdi bir iki damla devamı gelmedi sen geç döllenme olmuş olabilrmi yani bu pregesteron testlerinin yanılma payı varmı canım.
sen neyaptın iyisindir umarım soramadım daTestin yanılma payını bilmiyorum ama geç yumurtlama olmuş olabilir tabi canım eğer 21. günden sonra yumurtladıysan zaten çıkmamıştır normal olarak.. 1-2 damla kanama gelmesi de bence iyiye işaret olabilir istersen varsa testin evde bi test yap ya da bi kan baktır.. İnşallah bebek vardır hayırlısıysa canım :)
İyiyim iyiyim canım dün regl oldum ben de bu hafta reglm bitince rahim filmi çektiricem bi de diyete falan başlıyorum 1 aylık bi mola sonunda inşallah daha sağlıklı bi halde tekrar başlarım çalışmalara :)sen neyaptın iyisindir umarım soramadım da
kız bunun devamı gelmedi 2,5 saatte sökmez mi adet söktürücü içeyim mi?İyiyim iyiyim canım dün regl oldum ben de bu hafta reglm bitince rahim filmi çektiricem bi de diyete falan başlıyorum 1 aylık bi mola sonunda inşallah daha sağlıklı bi halde tekrar başlarım çalışmalara :)
Yok canım bence içme belki bişey vardır bekle bakalımkız bunun devamı gelmedi 2,5 saatte sökmez mi adet söktürücü içeyim mi?
Kizlar bana fikir verin ovulasyon testlerime bi bakin bugun 29.gun regl yarinEki Görüntüle 1804736 @shoji CaYLak GeLiN gibigibiyim yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum beklenencan
canım 15-16.günde çatlamış görünüyo reglye yakın bu kadar koyu çıkması gebelik habercisi olabilir :) Belirtin var mı?Kizlar bana fikir verin ovulasyon testlerime bi bakin bugun 29.gun regl yarinEki Görüntüle 1804736 @shoji CaYLak GeLiN gibigibiyim yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum beklenencan
14 15 17 calisma oldu canim atesimi hic olcmedim derecemi kaybettimcnm 15 - 16 . gün çalıştınmı. birde ateşin kaç çıkıyor
Canim dun cok asiri regl olcak gibi agrim oldu sonra regl oldum sandim ama akinti oldu gogusler sis aciyo dokundukca ama o regl zamanida aciyor diye ustune dusmedim birde agzimda aci tat var bu yuzden canim birsey yemek istemiyorcanım 15-16.günde çatlamış görünüyo reglye yakın bu kadar koyu çıkması gebelik habercisi olabilir :) Belirtin var mı?
bncede 15 16 gbi sen yapman gerekeni yapmısın zati tatlış artık bndan snrasıCanim dun cok asiri regl olcak gibi agrim oldu sonra regl oldum sandim ama akinti oldu gogusler sis aciyo dokundukca ama o regl zamanida aciyor diye ustune dusmedim birde agzimda aci tat var bu yuzden canim birsey yemek istemiyor