Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba kızlar . Bu gün hastaneye gittik eşimle. Çok tatlı bayan bir doktor vardı. önce bütün bilgilerimizi yazdığımız bazı kağıtlar doldurduk. Sonra doktorun odasına geçtik ve yarım saat süren sorularla dolu bir sohbet oldu. Yani tanışma buluşması diyebiliriz. Yarın eşim Sperm kontrolü için örnek vermeye gidicek. sonra ben adetimin 3. Günü bir takım tesler için gidicem. Ondan sonrası test sonuçlarına kalmış. Heyecanla bekliycez artık. Rabbim Hayırlısı nı versin herkese ve bize

Bu akşam ,sol kasigimdaki sancı iyice arttı. Bacaklarını toplayıp koltuk ta otururken bile sıkısiyor sanki, batıyor..adet te olabilirim, bat 9 şubat..ama inşallah bebegimin işaretleridir bunlar

Benim de 8 günüm kaldı ama içimde farklı bi kıpırtı var içimdeki bu kıpırtının sebebi inşallah Bebiştir Rabbim tüm olmayanlara versin inşallah

Akşam yemeğinin ustünden az önce koca bir dilim pasta yememe rağmen, yarım saat sonra yanı şimdi yine midem kazinmaya başladı..özellikle sol gogsumde ağrı hissediyorum.kasiklarım da agriyor..eşimi yine umutlandirmamak için , adet olacağım ya ondandir diyorum ama inşaallah ondan değildir ...sarımtırak kesik kesik akıntı başladı bir de
Bu arada karbonat testi yapan var mi arkadaşlar , doğruluk payı nedir acaba?

Bizim kaderimiz böyle galiba inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar bi an önce hamiş kalırsın canım

Sağol bitanem inşallah hepimizde en kisa zamanda buradan patir patir güzel haberler döktürürüz. İnşallah kocan geldiğinde yumis zamanına denk gelir. O yokken kötü olur . Ama birde kısmet işi işte hiç beklemediğin zamanda olabiliyor. Benim iki çocuğum öyle olmuştu mesela .

Selam kızlar bende bekleyenlerdenim normalde 28 günde bi adet oluyodum satım 5 ocak ama benim adetim 6 ay önceki kürtajdan sonra düzensizleşti ne zaman adet günüm bilmiyorum yani... dün ve bugün test yaptım ama negatif sizce umudumu kesmelimiyim bu ay da?!? Teste negatif olup hamile olduğunu öğrenenler varmı lütfen cevap verin

Bu gün günümdü ama gelmedi . Hamile olmadığıma eminim ama vaktinde gelmeyince geriliyorum. Bu gün adamın ağzından burnundan getirdim.
Benim iki günüm kaldı bakalım.. Sarı Akıntım dün çok vardı bugün şeffaf su gibi ama çok degıl zaten.. Alt karnımda imce ince sızılar oluyor birden ayaga kalkamıyorum. Dün gece belimin agrısından uyandım..inşallah bunlar bebeğimin habercisidir, ne dersiniz, bunları yasayanlar bi el atıverin bana da

Canım malesef kimse cevap vermiyor burda... eger durumun müsaitse yarın kan ver gebelik varsa çıkar

Canım malesef kimse cevap vermiyor burda... eger durumun müsaitse yarın kan ver gebelik varsa çıkar
Evet kimse cevap yazmıyor kaç seferdir kendi kendime yazıyorum ben de, olsun :) tesekkürler cevabın için.. P. Tesi kan vericem diye sartladım kendimi. Eşim de diyor, erkenden yapıosun çıkmayınca üzülüyosun diye İnşallah bu ay olmuştur senın de benim de

İnşallah canım inşallah... bizde birbirimizle yetinelim o zaman:) sonucunu bildirirsin bana inşallah güzel haberlerini alırım. Bu arada kac yaşındasın başka cocugun varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…