- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
inşallah gerek kalmaz diğer aydan farklımı ağrılar belirtilerEvet bi süredir de böyle erken geliyor hep galiba döngüm değişti benim 28 günde oluyordu ama artık 24- 25 oluyor ona göre çalışıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah gerek kalmaz diğer aydan farklımı ağrılar belirtilerEvet bi süredir de böyle erken geliyor hep galiba döngüm değişti benim 28 günde oluyordu ama artık 24- 25 oluyor ona göre çalışıcam
Amiin inşallah ...bugün sonuç için gittim doktora..kadın hastalıklarıyla alakalı bir sorun yok başka bir ölüme görün dedi...yarın gastroenterolog a gidicem bakaalim,uzun suredir büyük tuvaletimi kanlı yapıyordum, kalın bağırsaklarda ilgili bisey olabilir belki ama her geçen gün sancim artıyor..otururken bile bıçak gibi batıyor. Sırtüstü yaşamıyorum sancidan..annemi pankreas kanserinden kaybettim, onun da kasiginda bir sertlikle başlamıştı...kötü dusunmemeye çalışıyorum ama moralim çok kötü, bebek için çalışıyordu, tam da ovu günüm ama canım sadece yatıp uyumak istiyor, bütün hayatımı etkiliyor. Dua edin
Evet daha hafif bu ay sanki ara ara giriyor hala gelen giden yok sende var mı bi duruminşallah gerek kalmaz diğer aydan farklımı ağrılar belirtiler
Hayırlısı olsun canım benim kaşık agrim var takvime gore 2/2 da ama bana gore bugün olmam gerektiAz önce hem gebelik hem de ovu yaptım kızlar ikiside negatif hamile değilin kesin yarına adet olurum muhtemelen baya ağrım var
Canım benim günaydın gelmedi hala benimde ağrılar devam ediyor gelmedikçe umut ediyorum inşallah gelmez ya çok zor bu beklemelerHayırlısı olsun canım benim kaşık agrim var takvime gore 2/2 da ama bana gore bugün olmam gerekti
Senin gelmiş olması lazımdı inşaallah ikimiz için hayırlısı bakali m artikCanım benim günaydın gelmedi hala benimde ağrılar devam ediyor gelmedikçe umut ediyorum inşallah gelmez ya çok zor bu beklemeler
Gelmediği gibi acaip ağrım var eskiden bu kadar olmazdı ya anlamıyorum hamile kalmak istedim düzenim bozuldu resmen o kadar zorluyor ki hissediyorum gelmek için sanki gelemiyor gelmeye başlasa rahatlıycak vücudum of:-( annem bugün gidiyor yarın da kahınvalidem çıkıcak yola temizlik yapıcam ama zorlanıyorum dünden beri o kadar hassasım ki gözlerim dolup duruyor durmadan hiç keyfim yok yaSenin gelmiş olması lazımdı inşaallah ikimiz için hayırlısı bakali m artik
Canim benim Allahvkolaylik versinGelmediği gibi acaip ağrım var eskiden bu kadar olmazdı ya anlamıyorum hamile kalmak istedim düzenim bozuldu resmen o kadar zorluyor ki hissediyorum gelmek için sanki gelemiyor gelmeye başlasa rahatlıycak vücudum of:-( annem bugün gidiyor yarın da kahınvalidem çıkıcak yola temizlik yapıcam ama zorlanıyorum dünden beri o kadar hassasım ki gözlerim dolup duruyor durmadan hiç keyfim yok ya
Kızlar ben bu sabah regl oldum maalesef
Vee yeni regl tarihim 29 subat.. Bekleyenleri alayim..
Benim adet tarihim4 subatti ama sizle ayni gun 1şubatta oldu insallah diger ay olmayiz 29 subatta guzel haberler veririz birbirimizeGünaydın kızlar bi kaç gümdür giremedim annem gitti kayınvalidem geldi derken Pazartesi regl oldum bende bı ay da geçti gitti velhasıl yenisine kısmet