• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amiin inşallah ...bugün sonuç için gittim doktora..kadın hastalıklarıyla alakalı bir sorun yok başka bir ölüme görün dedi...yarın gastroenterolog a gidicem bakaalim,uzun suredir büyük tuvaletimi kanlı yapıyordum, kalın bağırsaklarda ilgili bisey olabilir belki ama her geçen gün sancim artıyor..otururken bile bıçak gibi batıyor. Sırtüstü yaşamıyorum sancidan..annemi pankreas kanserinden kaybettim, onun da kasiginda bir sertlikle başlamıştı...kötü dusunmemeye çalışıyorum ama moralim çok kötü, bebek için çalışıyordu, tam da ovu günüm ama canım sadece yatıp uyumak istiyor, bütün hayatımı etkiliyor. Dua edin

Canım benim öncelikle kaybın için allah rahmet eylsin sabır versin. Kötü düşünme lütfen rabbim ssizi esirgesin. Allahim seninde sifani versin inşallah kotu sonuclar çıkmamıştır inşallah

Senin gelmiş olması lazımdı inşaallah ikimiz için hayırlısı bakali m artik
Gelmediği gibi acaip ağrım var eskiden bu kadar olmazdı ya anlamıyorum hamile kalmak istedim düzenim bozuldu resmen o kadar zorluyor ki hissediyorum gelmek için sanki gelemiyor gelmeye başlasa rahatlıycak vücudum of:-( :( annem bugün gidiyor yarın da kahınvalidem çıkıcak yola temizlik yapıcam ama zorlanıyorum :( dünden beri o kadar hassasım ki gözlerim dolup duruyor durmadan hiç keyfim yok ya

Gelmediği gibi acaip ağrım var eskiden bu kadar olmazdı ya anlamıyorum hamile kalmak istedim düzenim bozuldu resmen o kadar zorluyor ki hissediyorum gelmek için sanki gelemiyor gelmeye başlasa rahatlıycak vücudum of:-( :KK43: annem bugün gidiyor yarın da kahınvalidem çıkıcak yola temizlik yapıcam ama zorlanıyorum :KK43: dünden beri o kadar hassasım ki gözlerim dolup duruyor durmadan hiç keyfim yok ya
Canim benim Allahvkolaylik versin

selammm kızlar..... benmde son bır hafta var adetıme ılkasılamamıoldum bu ay bakalm... Mevlam neylerse guzel eyler:KK51::KK51:

Günaydın kızlar bi kaç gümdür giremedim annem gitti kayınvalidem geldi derken Pazartesi regl oldum bende bı ay da geçti gitti velhasıl yenisine kısmet

Vee yeni regl tarihim 29 subat.. Bekleyenleri alayim..

Günaydın kızlar bi kaç gümdür giremedim annem gitti kayınvalidem geldi derken Pazartesi regl oldum bende bı ay da geçti gitti velhasıl yenisine kısmet
Benim adet tarihim4 subatti ama sizle ayni gun 1şubatta oldu insallah diger ay olmayiz 29 subatta guzel haberler veririz birbirimize :KK200:

Back