İnşallah Rabbim sevindirsin.. Yaşım işte en büyük problem zaten, 39 ... İkinci evliliğim, 3 ay oldu daha ama hersey maşallah çok güzel, yaşımız da iyice geçmeden bi bebeğimiz olsun istyruz... İnşallah Rabbim ol der oluverirİnşallah canım inşallah... bizde birbirimizle yetinelim o zaman:) sonucunu bildirirsin bana inşallah güzel haberlerini alırım. Bu arada kac yaşındasın başka cocugun varmi
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım tabi bu mutluluğun meyvesinide biran önce versin :)İnşallah Rabbim sevindirsin.. Yaşım işte en büyük problem zaten, 39 ... İkinci evliliğim, 3 ay oldu daha ama hersey maşallah çok güzel, yaşımız da iyice geçmeden bi bebeğimiz olsun istyruz... İnşallah Rabbim ol der oluverir
Evet kimse cevap yazmıyor kaç seferdir kendi kendime yazıyorum ben de, olsun :) tesekkürler cevabın için.. P. Tesi kan vericem diye sartladım kendimi. Eşim de diyor, erkenden yapıosun çıkmayınca üzülüyosun diyeİnşallah bu ay olmuştur senın de benim de
Ben 25 yaşındayım canım benim hikayem biraz uzun 1 oğlum var 6 yaşında ondan önce 1 düşüğüm oldu yakalasık 8 ay kadar önce bi kardeşi olsun istedik korunmayı bıraktığim 2. ayımda hamile olduğumu öğrendim ama 9 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım gelişmedi bebegimcanım merhaba kaç aydır veya ne zamandır istiyorsun veya uzun bir süreyse hormon testlerine falan baktırdınmı?bende 1980 doğumluyum
Amiin canım aminn hepimize inşallahhAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım tabi bu mutluluğun meyvesinide biran önce versin :)
Merhaba.. 3aydır evliyiz henüz ama hiç korunmadık.. Yumurta rezervimin azaladıgını söyledi doktor, hatta o doktır öyle patavatsızdı ki, bu yaştan sonra niye ugrasıyosunuz sakat olur, tüp bebek yapın hemen vs demişti, nasıl ağlamıştım.. Neyse gecen ay başka bi doktora muayene oldum yumurtamın oluştugunu ama küçük oldugunu söyledi... Daha önceki evliliğimde, adetten hemen sonra hamile kalmıştım, gusül aldığım gün.. Bu ay da öyle denedik inşallah olmuştur..canım merhaba kaç aydır veya ne zamandır istiyorsun veya uzun bir süreyse hormon testlerine falan baktırdınmı?bende 1980 doğumluyum
Ben 25 yaşındayım canım benim hikayem biraz uzun 1 oğlum var 6 yaşında ondan önce 1 düşüğüm oldu yakalasık 8 ay kadar önce bi kardeşi olsun istedik korunmayı bıraktığim 2. ayımda hamile olduğumu öğrendim ama 9 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım gelişmedi bebegimkürtajdan sonra 2 ay korundum ve tekrar bıraktım korunmayı 2. Ayda tekrar hamile olduğumu öğrendim bu seferde 5+3 ken düşük oldu bu ay çok umutlandım ama yine yok galiba bugün adetimin 32. Günü hala adet olmadım ama idrar testi yaptım bugün yine negatif
Ooo cok da geçmiş ama kan testlerin nasıl çıkıyorBen 25 yaşındayım canım benim hikayem biraz uzun 1 oğlum var 6 yaşında ondan önce 1 düşüğüm oldu yakalasık 8 ay kadar önce bi kardeşi olsun istedik korunmayı bıraktığim 2. ayımda hamile olduğumu öğrendim ama 9 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım gelişmedi bebegimkürtajdan sonra 2 ay korundum ve tekrar bıraktım korunmayı 2. Ayda tekrar hamile olduğumu öğrendim bu seferde 5+3 ken düşük oldu bu ay çok umutlandım ama yine yok galiba bugün adetimin 32. Günü hala adet olmadım ama idrar testi yaptım bugün yine negatif
Merhaba.. 3aydır evliyiz henüz ama hiç korunmadık.. Yumurta rezervimin azaladıgını söyledi doktor, hatta o doktır öyle patavatsızdı ki, bu yaştan sonra niye ugrasıyosunuz sakat olur, tüp bebek yapın hemen vs demişti, nasıl ağlamıştım.. Neyse gecen ay başka bi doktora muayene oldum yumurtamın oluştugunu ama küçük oldugunu söyledi... Daha önceki evliliğimde, adetten hemen sonra hamile kalmıştım, gusül aldığım gün.. Bu ay da öyle denedik inşallah olmuştur..
Sanada çok geçmiş olsun canım sende benim gibi çok zor dönemlerde geçmişsin ama yine bunada şükür dediğin gibi bende ve eşimde sorun yok yani ben öyle düşünüyorum o yüzden hiç test felan yaptırmadım bu arada hayırlısı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah AMİNNN Allah bana ve tüm isteyenlerede nasip etsincanım yaaa çok geçmiş olsun neler yaşadığını tahmin edebiliyorum bende buna yakın şeyler yaşadım ilk bebeğim 10 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim ardından hiç korunmadım 8 ay sonra oğluma hamile kaldım Allah a şükür...oğlum 6 yaşında kardeşi olsun dedim 8 ay uğraştım kimyasal gebelik yaşadım...ardından 5 ay sonra yani aralıkta doktora gittim fsh 23.7 çıktı tam bunalıma girdim derken o ay hamile kaldım bilmiyorum benimde yaş 35 henüz 9 haftalık umarım herşey yolunda gider....yaşında ne güzel ve bir çocuğun var hamile kalabiliyorsun erken haftalardaki düşüklerin yada problemlerin seninle alakası yok tamamen embriyoyla alakalı inşallah bir an önce hamile kalırsın ve bu kez kucağına alırsın oğlunada bir kardeş gelir.İsteyen herkese versin Rabbim hayırlısıyla ve de sağlıkla gönlünü ferah tut
Canım çok geçmedi aslında satım 5 ocak 3 yada 4 şubat olurum diye bekliyodum ama olmadım bugün 32. Günüm işte. Bu arada kan tahlili yaptırmadım daha idrar testi yapıyorum 3 gündür hepsi negatif bu ay umudu kestim ben artık büyük ihtimalle yarın adet olurumOoo cok da geçmiş ama kan testlerin nasıl çıkıyor
S
Sanada çok geçmiş olsun canım sende benim gibi çok zor dönemlerde geçmişsin ama yine bunada şükür dediğin gibi bende ve eşimde sorun yok yani ben öyle düşünüyorum o yüzden hiç test felan yaptırmadım bu arada hayırlısı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah AMİNNN Allah bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin
İyi düşün iyi olsun canım hamileliğin tadını çıkar Allahın izniyle sorunsuz tamamlarsın merak etme ve stres yapma bebişini üzme olurmu :)evet çok zordu yaşta ilerleyince malum korkular oluyordu şimdi tek dileğim sağlıkla hamileliği tamamlamak...Amin Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah....
İyi düşün iyi olsun canım hamileliğin tadını çıkar Allahın izniyle sorunsuz tamamlarsın merak etme ve stres yapma bebişini üzme olurmu :)
ben de bir soru sorabilir miyim :) soruyorum bu tarcinli balli karisimi adetliyken baslamak sart mi ben yeni okudum bunu ve sekizinci gun basladim iki gundur iciyorum bugun test yaptim yumurtlama olmamisti ama agrim var hafiften yarina olabilir benimki bu ara erken oluyor yumurtlamam faydasi olur mu acaba.canım çokk teşekkür ederim Amin Allah sanada nasip etsin isteyen herkese tabi :)Allah büyük deyip beklicem onu napalım çok saol canım
Aminn canım inşallah :)canım çokk teşekkür ederim Amin Allah sanada nasip etsin isteyen herkese tabi :)Allah büyük deyip beklicem onu napalım çok saol canım
Ya ne güzel maşallah, rabbim ben de hamileyim demeyi bana da naaip etsin inş bu ay.. İki aydır bal çörekotunu yapıyorum ben de, 2.gün başlayıp 12. Güne kadar bikaç çay kaşığı yiyorum sabahları.. Ona güveniyırum ben de inşallah... Ama bu sabah şiddetli sancıyla uyandım ah dedim adet oldum galiba gece, bi gittim bişey yok kupkuru ama çok sancım var, bugün yarın olacakmışım gibi... Bat 9 subatSaaakınnn sıkma canını lütfen benim yaş 35 ve o yumurta rezervi azlığını banada dedi yani fsh 23.7 çıktı buda yumurtlamayla alakalı bir hormon ve ben o ay yani bu değerle hamile kaldım bende ağladım bende yıkıldım ama verdi Allah işte sadece ben o ay çörekotu,bal,tarçın yedim reglin 3. günü başlayıp ovulasyona kadar burada bir arkadaş sayfa açmış oraya girdim ağlayarak beni öyle motive ettilerki birden kendime geldim ve 5 kişi hamileyiz şu an o grupta monte cristo prensesi konu sahibi fsh a savaş açtım takılın peşime konunun ismi bu orada yardımlaşma çok fazla ben oradayım
Benim iki günüm kaldı bakalım.. Sarı Akıntım dün çok vardı bugün şeffaf su gibi ama çok degıl zaten.. Alt karnımda imce ince sızılar oluyor birden ayaga kalkamıyorum. Dün gece belimin agrısından uyandım..inşallah bunlar bebeğimin habercisidir, ne dersiniz, bunları yasayanlar bi el atıverin bana da
Ya ne güzel maşallah, rabbim ben de hamileyim demeyi bana da naaip etsin inş bu ay.. İki aydır bal çörekotunu yapıyorum ben de, 2.gün başlayıp 12. Güne kadar bikaç çay kaşığı yiyorum sabahları.. Ona güveniyırum ben de inşallah... Ama bu sabah şiddetli sancıyla uyandım ah dedim adet oldum galiba gece, bi gittim bişey yok kupkuru ama çok sancım var, bugün yarın olacakmışım gibi... Bat 9 subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?