• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben de bir soru sorabilir miyim :) soruyorum bu tarcinli balli karisimi adetliyken baslamak sart mi ben yeni okudum bunu ve sekizinci gun basladim iki gundur iciyorum bugun test yaptim yumurtlama olmamisti ama agrim var hafiften yarina olabilir benimki bu ara erken oluyor yumurtlamam faydasi olur mu acaba.

farketmez canım yumurtlamadan önce ne kadar erken olursa o kadar iyiymiş ama yumurtlama bitince bırakın diyorlar.Tabiki faydası olur ovulasyon testi denedinmi neden dersen bende erken oluyor sanıyordum doktora gittiğim ay reglime 1 hafta kala olduğunu söyledi doktor ve o günler 3 gün ilişki verdi o ay hamile kaldım zaten.O ay 3 ilişki oldu yani kısmet işte aylarca uğraşmıştım ama bal tarçın çörekotu benim mucizem oldu tabiki önce Allah sonra onlar....

farketmez canım yumurtlamadan önce ne kadar erken olursa o kadar iyiymiş ama yumurtlama bitince bırakın diyorlar.Tabiki faydası olur ovulasyon testi denedinmi neden dersen bende erken oluyor sanıyordum doktora gittiğim ay reglime 1 hafta kala olduğunu söyledi doktor ve o günler 3 gün ilişki verdi o ay hamile kaldım zaten.O ay 3 ilişki oldu yani kısmet işte aylarca uğraşmıştım ama bal tarçın çörekotu benim mucizem oldu tabiki önce Allah sonra onlar....
ovulasyon testini son dort aydir kullaniyorum ve benim bes alti ay once prolaktinim baya yukselmisti ilac kullandim simdi normal ama hormon yukseldikten sonra adetlerim duzensizlesti yumurtlama donemlerim de tabi 8.gun 9.gun ve 10. gunlerde testim pozitif gosteriyordu son birkac aydir.gectigimiz ay da tuplere bakilacak diye test yapmadim. ama bu ay normal adet surecinde yani 26 gunde oldum dolayisi ile 12 gun yumurtlama tarihim olabilir.yeni surecin 10.gunu bugun ve test negatif.karisimi kullaniyorum sabah aksam umarim faydasi olur.tuplere bakildiktan sonra da sans artiyor diyorlar kismet allah ne derse o olur insallah bize de annelik duygusunu tattirir.ben ovulasyonda pozitifi gorunce mi birakmaliyim.yumurtlama ve catlama ayni seyler degil herhalde.bu arada cevabin icin cok tesekkurler hayirli olsun bebegin saglikla kucagina alirsin insallah.

ovulasyon testini son dort aydir kullaniyorum ve benim bes alti ay once prolaktinim baya yukselmisti ilac kullandim simdi normal ama hormon yukseldikten sonra adetlerim duzensizlesti yumurtlama donemlerim de tabi 8.gun 9.gun ve 10. gunlerde testim pozitif gosteriyordu son birkac aydir.gectigimiz ay da tuplere bakilacak diye test yapmadim. ama bu ay normal adet surecinde yani 26 gunde oldum dolayisi ile 12 gun yumurtlama tarihim olabilir.yeni surecin 10.gunu bugun ve test negatif.karisimi kullaniyorum sabah aksam umarim faydasi olur.tuplere bakildiktan sonra da sans artiyor diyorlar kismet allah ne derse o olur insallah bize de annelik duygusunu tattirir.ben ovulasyonda pozitifi gorunce mi birakmaliyim.yumurtlama ve catlama ayni seyler degil herhalde.bu arada cevabin icin cok tesekkurler hayirli olsun bebegin saglikla kucagina alirsin insallah.

amin canım hormonları takma benim doktorum ben sordukça o benim için net bir sonuç deil ben yumurtlama varmı yokmu ona bakarım dedi hep benimde fsh 23.7 ki düşün normalde 5 in altı olması lazımmış ama yumurtlama vardı evet yumurtlama ile çatlaması farklı şeyler ovulasyonda silik başlar sonra koyulaşırsa yumurtlama yakın demek yumurta oluştu demek sonra o koyuluk silikleşince yumurta çatladı demek gün aşırı ilişki olucak.Hatta o koyu olduğu an ilişkiye başlamak en mantıklısı hani öncesini sonrasını değerlendirmek lazım.Kullandığın kür sağlıklı yumurta oluşturup gerektiği kadar büyütüp sonrada en iyi şekilde çatlaması için ovulasyon bitince yani test tamamen silik hale gelince yapmamak gerekiyormuş hani olurda döllenme olursa zarar vermemesi için.Birde ben eşime keçi boynuzu özü her akşam bir kaşık yedirdim zorla :) onda sorun yoktu ama olsun sağlama alıyım dedim tüm bunları bir ay yaptım o ayda hamile kaldım.Tabiki önce Allah ın izniyle ama tadbir bizden takdir Allah tan canım.Dilerim Allah ım inşallah tez vakitte gönlündekini kucağına nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah ennn kısa sürede.....

ben de bir soru sorabilir miyim :) soruyorum bu tarcinli balli karisimi adetliyken baslamak sart mi ben yeni okudum bunu ve sekizinci gun basladim iki gundur iciyorum bugun test yaptim yumurtlama olmamisti ama agrim var hafiften yarina olabilir benimki bu ara erken oluyor yumurtlamam faydasi olur mu acaba.
Ben biyerde okumuştum, fazla ya da yanlış kullanımda kist oluşturuyor diye o yüzden sen yine adetinin 2. Günü başla 12.günde ye burak bence

Kızlar benim adet günüm normalde dündü. Yumurtlama geç oldu diye düşünüyorum o yüzden 2-3 gün geç gelebilir. Bir kaç ay öncede öyle olmuştu. Ama bende acayip kabızlık var. Yani gögüsler yumurtlama gününden bir kaç gün sonra agrimaya başladı ve şu an ölüyorum çok hassas. Normalde adet gününe bir kaç gün kala ishal olurum ama şimdi feci bir kabızlık var. Sivilce çıkardı yüzümden oda çıkmadı. Bir gelsede tedaviye başlasam çünkü adetin 3. Günü kontrole gitmem lazım offff :(

Saaakınnn sıkma canını lütfen benim yaş 35 ve o yumurta rezervi azlığını banada dedi yani fsh 23.7 çıktı buda yumurtlamayla alakalı bir hormon ve ben o ay yani bu değerle hamile kaldım bende ağladım bende yıkıldım ama verdi Allah işte sadece ben o ay çörekotu,bal,tarçın yedim reglin 3. günü başlayıp ovulasyona kadar burada bir arkadaş sayfa açmış oraya girdim ağlayarak beni öyle motive ettilerki birden kendime geldim ve 5 kişi hamileyiz şu an o grupta monte cristo prensesi konu sahibi fsh a savaş açtım takılın peşime konunun ismi bu orada yardımlaşma çok fazla ben oradayım

Canim bu karisimin olcusu ne nasil yaptin yazabilir misin?

Canim insallah gelmez ama aklima takildi sen doktora gittinya kan testi yapmadi mi sana.

Yok canım, hiç bir test yapılmadı. Son adet tarihimi sordu , düzenli olup olmadığımı ve BAT sordu. 1. Günü mutlaka ara randevu al ve 3. Günü gel testlere ve kontrollere başlayalım dedi. Eşimden de sperm alındı. Onun sonuçları yarın saat 10 da belli olucak. Bende adeti bekliyorum işte bakalım nolucak.

Yok canım, hiç bir test yapılmadı. Son adet tarihimi sordu , düzenli olup olmadığımı ve BAT sordu. 1. Günü mutlaka ara randevu al ve 3. Günü gel testlere ve kontrollere başlayalım dedi. Eşimden de sperm alındı. Onun sonuçları yarın saat 10 da belli olucak. Bende adeti bekliyorum işte bakalım nolucak.
Hayırlısıyla a güzel haberler alırız inşaallah, saglıkla bebegini alırsın kucagına

Inşallah yerleşme kanaması dır. Değilse bile inşallah bir dahakine tutar. Maalesef elimizden bir şey gelmiyor. Mecbur sabırlı olup bekliycez :KK43:
Ben de onu araştırıyorum ama tam adet gününde ve hafif sancıyla gelmesi adet oldıgunu düşündürüyor . İnşallah yerleşmedir

Canim bu karisimin olcusu ne nasil yaptin yazabilir misin?

Canım ben taze hazırlıyordum sabah akşam...1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı çörekotu,1 çay kaşığı tarçın çörekotunu öğüttüm her defasında taze olması lazım uçucu birşeymiş hemen etkisini kaybediyormuş.Kimiside kavanoza yapıyormuş hazır olsun diye onunda ölçüleri nette vardı ama ben taze olandan yanayım bu gibi şeylerde.Çörekotu için milyoncuda elle çevrilen kahve öğütücü aldık 3 liraya şansa bulduk orda onuda :)

Back