Üçümüzünde aynı oldu yani tesadüfe bakın kızlar inşallah hamiş de oluruz hep beraberindeBenim adet tarihim4 subatti ama sizle ayni gun 1şubatta oldu insallah diger ay olmayiz 29 subatta guzel haberler veririz birbirimize
KIZLAR BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ ŞEFFAF AKINTIYA KARIŞIK PEMBE LEKELENME VAR DUNDEN BERİ YA GELİYO YA GELMİYO BU ŞEKİLDE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI
NEGATİFİ GÖRMEKTEN KORKUYORUM CANIM BENİM İDRARDA ÇIKMIYO YARINA KADAR OLMAZSAM DOKTORA GIDICEM YARIN 3. GÜN 3. GÜN GELİN DİYOLAR GENELDEYerleşme kanaması olabilir . Test yapsana canım
NEGATİFİ GÖRMEKTEN KORKUYORUM CANIM BENİM İDRARDA ÇIKMIYO YARINA KADAR OLMAZSAM DOKTORA GIDICEM YARIN 3. GÜN 3. GÜN GELİN DİYOLAR GENELDE
SABAH YAPTIM NEGATİF İDRAR TESTİ BENİM 3 GEBELİĞİM DE İDRARDA ÇIKMADIHiç test yapmadınmı.
SABAH YAPTIM NEGATİF İDRAR TESTİ BENİM 3 GEBELİĞİM DE İDRARDA ÇIKMADI
YOK CANIM ADET BELİRTİSİDE YOK BENİM SİVİLCEM ÇIKARDI ÇIKMADI ODAPeki belirti falan varmı. Vücudunda değişiklik hissediyor musun ?
YOK CANIM ADET BELİRTİSİDE YOK BENİM SİVİLCEM ÇIKARDI ÇIKMADI ODA
Kızlar merhaba benim günüme 4 gün var bir haftadır kalçalarımda ağrı var kasıklarımda batma ve göğüslerimde şişkinlik var 9 aylık evliyim başta çok hevesliydim ama sonra bekledikçe olmuyo diye pek takmamaya başladım dün fark ettim şişlik ve sertlik var kasığımda bu aralar iştahımda arttı son adetimden iki gün sonra leke gelmişti sizce hamilelik olabilir mi
perihan08 , yunus_ciklet , hayalet__sevgilim geçmiş olsun kızlar. İnşallah bu son adet olmanız olir ve 9 ay boyunca olmazsınız. Dua etmekten ve sabırla beklemekten başka elden gelen bir şey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?