• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

KIZLAR BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ ŞEFFAF AKINTIYA KARIŞIK PEMBE LEKELENME VAR DUNDEN BERİ YA GELİYO YA GELMİYO BU ŞEKİLDE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI

Kızlar yarın büyük gün yani doktorda randevu günüm. İki ay önce aldığım bu günü iple çekiyorum, doğrusu çok heycanliyim. Ne diycekler , ne olacak merak ediyorum. İnşallah kötü bir sebepten dolayı değildir 18 aydir beklediğim. Yarın doktordan sonra sizide haberdar ederim. Bu ay güzel çalışma oldu . Yumurtlama günleri hatta diğer günler de değerlendirdik. Bakalım nolucak ...

Korkunun ecele faydası yok tatlım. Varsa var yoksa yok. En azından ona göre davranirsin. Böyle kendini harap etme

Kızlar merhaba benim günüme 4 gün var bir haftadır kalçalarımda ağrı var kasıklarımda batma ve göğüslerimde şişkinlik var 9 aylık evliyim başta çok hevesliydim ama sonra bekledikçe olmuyo diye pek takmamaya başladım dün fark ettim şişlik ve sertlik var kasığımda bu aralar iştahımda arttı son adetimden iki gün sonra leke gelmişti sizce hamilelik olabilir mi :110:

Kızlar merhaba benim günüme 4 gün var bir haftadır kalçalarımda ağrı var kasıklarımda batma ve göğüslerimde şişkinlik var 9 aylık evliyim başta çok hevesliydim ama sonra bekledikçe olmuyo diye pek takmamaya başladım dün fark ettim şişlik ve sertlik var kasığımda bu aralar iştahımda arttı son adetimden iki gün sonra leke gelmişti sizce hamilelik olabilir mi :110:

Eger adet olurken bunları yasamiyorsan , gebelik olabilir ama gebelik ile adet belirtileri neredeyse bire bir aynı. Ben 18 aydir bekliyorum ve şunuda yaşamadım dediğim bir belirti olmadı. Ümitsiz olma ama fazlada ümit bağlama yoksa çok pis hayal kırıklığı oluyor. İnşallah hamişsindir. Adetten iki gün sonra leke gelmesinin gebelik ile bir ilgisi olacağını sanmıyorum. Ayrıca adet yaklaşırken de insanın iştahı artıyor :)

Hiç yaşamadım böyle belirtiler fazla kaptırmıyorum kendimi daha önce hayal kırıklığıyla son bulduğu için artık nasipse olur diyorum ama kendimi bu ay çok tuhaf hissediyorum umarım olur

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ

Eklentiler

• image (4).jpeg
    image (4).jpeg
    21,4 KB · Görüntüleme: 110
perihan08 perihan08 , yunus_ciklet yunus_ciklet , hayalet__sevgilim hayalet__sevgilim geçmiş olsun kızlar. İnşallah bu son adet olmanız olir ve 9 ay boyunca olmazsınız. Dua etmekten ve sabırla beklemekten başka elden gelen bir şey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim sende insallah doktordan cok guzel sonuclarla gelirsin. Bu ayi degerlendirdik dedin insallah hersey gonlune gore olur guzel sonuclarini bekliyoruz:KK37::KK68:

Merhaba kızlar.. Geçen ay çok umitlenmistim,kaç tane test hepsi negatif yine de reg olnca çok uzulmustum.bu ay takmamaya çalışıyorum bakalım..bat 9 şubat, bu ay adetten sonra hemen çalıştık ona güveniyorum ben de, yumurtlama gününden birgün sonra da oldu..hayirlisi bakalım, yaşım 39 ama daha 3 aylık evliyiz sanırım yumurta rezervm azaldı ama yine de umutlaniyiruz iste. Hiç çocuğumuz yok Rabbim bizim bebeklerimizi de yaratsin inşallah en kısa surede

Back