OBu ayda idrarimdaki tortu ve beyaz parçacıklardan umutlandim. Kasik ve sırt aagrim cok
tortu ve beyazlık gebelik göstergesimi Can'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OBu ayda idrarimdaki tortu ve beyaz parçacıklardan umutlandim. Kasik ve sırt aagrim cok
Canım hamilesin muhtemelen tebriklerKIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Burada birçok yerde okudum evet belirti diyenler de var alakası yok diyenler deO
tortu ve beyazlık gebelik göstergesimi Can'ım
Günaydınlarrr canım nasılsın?hayırlı sabahlar hanımlar. inşallah belirtisi olanlar hamişsinizdir. hepiniz en kısa sürede burada güzel haberler paylaşırsınız inşallah...
bu arada shoji CaYLak GeLiN yine kayboldunuz bakıyorum
Bizim kaderimiz böyle galiba inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar bi an önce hamiş kalırsın canımYarın adet günüm, tatlı yememden belli oldu geleceği zıkkım şey
Bizim kaderimiz böyle galiba inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar bi an önce hamiş kalırsın canım
Benim iki günüm kaldı bakalım.. Sarı Akıntım dün çok vardı bugün şeffaf su gibi ama çok degıl zaten.. Alt karnımda imce ince sızılar oluyor birden ayaga kalkamıyorum. Dün gece belimin agrısından uyandım..inşallah bunlar bebeğimin habercisidir, ne dersiniz, bunları yasayanlar bi el atıverin bana daBu gün günümdü ama gelmedi . Hamile olmadığıma eminim ama vaktinde gelmeyince geriliyorum. Bu gün adamın ağzından burnundan getirdim.
Canım malesef kimse cevap vermiyor burda... eger durumun müsaitse yarın kan ver gebelik varsa çıkarBenim iki günüm kaldı bakalım.. Sarı Akıntım dün çok vardı bugün şeffaf su gibi ama çok degıl zaten.. Alt karnımda imce ince sızılar oluyor birden ayaga kalkamıyorum. Dün gece belimin agrısından uyandım..inşallah bunlar bebeğimin habercisidir, ne dersiniz, bunları yasayanlar bi el atıverin bana da
Evet kimse cevap yazmıyor kaç seferdir kendi kendime yazıyorum ben de, olsun :) tesekkürler cevabın için.. P. Tesi kan vericem diye sartladım kendimi. Eşim de diyor, erkenden yapıosun çıkmayınca üzülüyosun diye İnşallah bu ay olmuştur senın de benim deCanım malesef kimse cevap vermiyor burda... eger durumun müsaitse yarın kan ver gebelik varsa çıkar
İnşallah canım inşallah... bizde birbirimizle yetinelim o zaman:) sonucunu bildirirsin bana inşallah güzel haberlerini alırım. Bu arada kac yaşındasın başka cocugun varmiEvet kimse cevap yazmıyor kaç seferdir kendi kendime yazıyorum ben de, olsun :) tesekkürler cevabın için.. P. Tesi kan vericem diye sartladım kendimi. Eşim de diyor, erkenden yapıosun çıkmayınca üzülüyosun diye İnşallah bu ay olmuştur senın de benim de