İnşallah canım ya etmeye çalışıyorum ama ağrım var adet olacakmış gibi korkuyorum ya gelmez inşallah
Canım sen hamilemisin? Benimki gibi beyaz akıntıyla karışık pembemsimi geldi akıntın? Bide bu akıntı seninde adet zamanınamı denk geldi?Canım cumartesi benimde çok az öyle oldu ama sonra hiç gelmedi test yaptım silik çıktı test yap sende
Daha test yapmadım çünkü gecikmenin 2. Günündeyim canım bide belki olurum hayal kırıklığı yaşamyım diye bekliyorumTest yaptın mı canım ?
Cuma günü gideyim dedim canın şimdi gelirse yine diye hemen gitmek istemedim ya sevinemiyorum tam manasıylaGelmez gelmez doktora gittin mi?
ya bide herşey iyi olacak diye düşün inandır kendini kötü düşünme zaten kimyasalın arkası sağlıklı gebelik diyorlar
sabah geldi çok az gelecek devamı bence..sanırım oldum..Canım hayırdır noldu
sevin canım benim sen hamişssin dahası yokCuma günü gideyim dedim canın şimdi gelirse yine diye hemen gitmek istemedim ya sevinemiyorum tam manasıyla
canım sanırım regl oldum.yunus_ciklet noldu canım ?
Aynen adetin bi gün öncesi oldu şimdi silik çıkıyo test doktora gitmedim henüz ama cuma gidicemCanım sen hamilemisin? Benimki gibi beyaz akıntıyla karışık pembemsimi geldi akıntın? Bide bu akıntı seninde adet zamanınamı denk geldi?
sabah geldi çok az gelecek devamı bence..sanırım oldum..
sevin canım benim sen hamişssin dahası yok
Canım sen doktora hemen gitsene bide silik çıkmış bende yakında yapıcam testiAynen adetin bi gün öncesi oldu şimdi silik çıkıyo test doktora gitmedim henüz ama cuma gidicem
Çok yavaş, ama koyu kıvamlı caım daha ped dolmadı ama regl bence geç oldu bu ay nedense yapacak bişey yok artık üzgünüm.Hadi ya devamı gelmez inşallah belki lekedir
Bozma moralini canım bi sonraki ay inşallahÇok yavaş, ama koyu kıvamlı caım daha ped dolmadı ama regl bence geç oldu bu ay nedense yapacak bişey yok artık üzgünüm.
İnat ediyorum ya kimyasal geçirdim ben böyle silikti kan verdim hamilesin dediler sonra değer biraz yükseldikten sonra düştü korkuyorum aynı olırsa diyeCanım sen doktora hemen gitsene bide silik çıkmış bende yakında yapıcam testi
Çok yavaş, ama koyu kıvamlı caım daha ped dolmadı ama regl bence geç oldu bu ay nedense yapacak bişey yok artık üzgünüm.
İnat ediyorum ya kimyasal geçirdim ben böyle silikti kan verdim hamilesin dediler sonra değer biraz yükseldikten sonra düştü korkuyorum aynı olırsa diye
Cuma gününe randevu aldım saat ona cuma gideyim diyorum canımPeki ne zaman gideceksin?
Çıkmam canım merak etme sizler arkadaşım oldunuz benim aslında facete falan arkadaş olsak ii olır bence
özele attım ekle canımÇıkmam canım merak etme sizler arkadaşım oldunuz benim aslında facete falan arkadaş olsak ii olır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?