Geçmiş olsun bizlereAynen bende canım o pembe akıntı adetin habercisi çıktı iyki test yapmadım
OTE="perihan08, post: 44475468, member: 630290"]Kızlar çok kötüyüm adet oldum
kimyasal nasıl oluyor,tutanamıyor mu rahime yerleşmemiş mi oluyor ben onu bilmiyorum.Canım kimyasal oldum yine galiba
Ne yazıkki elden bişi gelmiyor canım incir ne işe yarıyor[/QUOTE]Üzüldüm canım. Umutsuzluk yok,bi daha ki ay inşallah. İncir ye bol bol.
Aynen canım sağlıksın döllenme oluyormuş tutunamadan gidiyormuş üç ay önce olmuştu benim yine öyle oldu ama hissetmiştim ağrılardan geçende de böyle olmuştu kısmet değilmiş bende bırakıcam herşeyi galiba moralim sıfırkimyasal nasıl oluyor,tutanamıyor mu rahime yerleşmemiş mi oluyor ben onu bilmiyorum.
Takvime göre 18 i benim yumurtlama ama daha erken olur kesin hiç bişi kullanııp edesim yokperihan08 benim 19.01 ymurtlama ,02/02 bat. sanırım aşağı yukarı aynı olacağız yine.ovs testi kullanmayacağım bu ay
[="yunus_ciklet, post: 44477237, member: 715910"]perihan08 benim 19.01 ymurtlama ,02/02 bat. sanırım aşağı yukarı aynı olacağız yine.ovs testi kullanmayacağım bu ay
sen evet erken yumurtluyon.benim 12. günü ovs akıntım olur genelde buay bende hiç bir şey denemeyeceğim gibiTakvime göre 18 i benim yumurtlama ama daha erken olur kesin hiç bişi kullanııp edesim yok
yani aslında döllenme oluyor tutnmuyor mu? olsun canım bozma moralini ama dr görün sonra.Aynen canım sağlıksın döllenme oluyormuş tutunamadan gidiyormuş üç ay önce olmuştu benim yine öyle oldu ama hissetmiştim ağrılardan geçende de böyle olmuştu kısmet değilmiş bende bırakıcam herşeyi galiba moralim sıfır
Aynen canım hamile oluyorsun ama gerisi gelmiyor cuma ya randevu almıştım ya yine de gidicem dr yeyani aslında döllenme oluyor tutnmuyor mu? olsun canım bozma moralini ama dr görün sonra.
Böyle olupta gerisinin gelmemesi de kötü bi sorun var sanırım yoksa ikidir niye böyle oluyorsen evet erken yumurtluyon.benim 12. günü ovs akıntım olur genelde buay bende hiç bir şey denemeyeceğim gibi
rahime tutanamıyor gibi.. Tabi git dr bende merak içerisindeyim.Böyle olupta gerisinin gelmemesi de kötü bi sorun var sanırım yoksa ikidir niye böyle oluyor
Hayırlısı olsun canım sağlık olsun sen iyisin ya sonuçta ama bence de git doktora belli olmaz belki vardır bişiler hamile olup hasta olanlar da var çünkü.Aynen canım hamile oluyorsun ama gerisi gelmiyor cuma ya randevu almıştım ya yine de gidicem dr ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?