Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

OTE="perihan08, post: 44475468, member: 630290"]Kızlar çok kötüyüm adet oldum[/QUOTE]

Üzüldüm canım. Umutsuzluk yok,bi daha ki ay inşallah. İncir ye bol bol.

kimyasal nasıl oluyor,tutanamıyor mu rahime yerleşmemiş mi oluyor ben onu bilmiyorum.
Aynen canım sağlıksın döllenme oluyormuş tutunamadan gidiyormuş üç ay önce olmuştu benim yine öyle oldu ama hissetmiştim ağrılardan geçende de böyle olmuştu kısmet değilmiş bende bırakıcam herşeyi galiba moralim sıfır

="perihan08, post: 44477055, member: 630290"]Üzüldüm canım. Umutsuzluk yok,bi daha ki ay inşallah. İncir ye bol bol.[/QUOTE]
Ne yazıkki elden bişi gelmiyor canım incir ne işe yarıyor[/QUOTE]

Kaliteli yumurtlamaya. Her ogun den once ACkarnina üc adet ye ve eeşinede yedir.

[="yunus_ciklet, post: 44477237, member: 715910"] perihan08 benim 19.01 ymurtlama ,02/02 bat. sanırım aşağı yukarı aynı olacağız yine.ovs testi kullanmayacağım bu ay[/QUOTE]

Eger duzenliyse adetiniz 12,13,14 günlermuhtemel yumurtlama tarihleridir zaten

[="yunus_ciklet, post: 44477237, member: 715910"] perihan08 benim 19.01 ymurtlama ,02/02 bat. sanırım aşağı yukarı aynı olacağız yine.ovs testi kullanmayacağım bu ay

Eger duzenliyse adetiniz 12,13,14 günlermuhtemel yumurtlama tarihleridir zaten[/QUOTE]
benim 15. de olmuştu geçen ay.O değişiyor bence.Herkeste farklı

yani aslında döllenme oluyor tutnmuyor mu? olsun canım bozma moralini ama dr görün sonra.

Selam kızlar bugün adet olmam lazım ama pembesi bir akıntı geldi yapışkan kremisi bişey anlam veremedim arkadaslar sizce nedir ? yaşayanlar varmı? ???

Aynen canım hamile oluyorsun ama gerisi gelmiyor cuma ya randevu almıştım ya yine de gidicem dr ye
Hayırlısı olsun canım sağlık olsun sen iyisin ya sonuçta ama bence de git doktora belli olmaz belki vardır bişiler hamile olup hasta olanlar da var çünkü.

Bende daha gidemedim doktora yarın gitcektim doktor doluymuş haftaya kaldı pazartesi gitcem bakalım ben de tırsmıyo değilim karnımda sanki şişlik sertlik var gibi bazen nefes nefese kalıom konuşurken ama sağlıklı mı değilmi insan görmeden bişi düşünemiyor kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…