- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
Şuan yok geçti canımEvet canim ov ve hcg de net belli oluyor.agrin devam ediyormu halen.benimki bakalim nolcak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan yok geçti canımEvet canim ov ve hcg de net belli oluyor.agrin devam ediyormu halen.benimki bakalim nolcak.
Gelmicek gibi duruyor dur bakalim bekliyecegim.
Şuan yok geçti canım
Hım sabah yap canım istersen sabah idrarıylaCanim gogusler sis bugun gecerse 2'gun hecmis olacak ama idrari beklemeden yaptim.
Gelmezse kan verecegimHım sabah yap canım istersen sabah idrarıyla
Kızlar bi bakın buna hamile miyim sizce @bebegim seni bekliyorum online olan kızlar koyu olan ovu diğeri gebelik testiEki Görüntüle 1735215
Canım benim aynı adet olacakmış gibi ağrım var belimde halen devam mide bulantısı gaz var göğüs hassasiyeti var teşekkür ederim canım ya darısı başına kimyasal değildir inşallah adet oluvericem diye çok korkuyorumperihan08 tatlım senin belirtilerin neler?
Canım hayırdır nolduKizlar cok uzgunum
Kızlar bi bakın buna hamile miyim sizce @bebegim seni bekliyorum online olan kızlar koyu olan ovu diğeri gebelik testiEki Görüntüle 1735215
Kızlar benim pembe akıntım geldi pembe beyaz akıntı karışımı adetim 2 gün geçti konu açtım ama bu durumu yaşayan yok mu?
Canım cumartesi benimde çok az öyle oldu ama sonra hiç gelmedi test yaptım silik çıktı test yap sendeKızlar benim pembe akıntım geldi pembe beyaz akıntı karışımı adetim 2 gün geçti konu açtım ama bu durumu yaşayan yok mu?
İnşallah canım ya etmeye çalışıyorum ama ağrım var adet olacakmış gibi korkuyorum ya gelmez inşallahperihan08 tatlım tebrik ederim seni Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok dikkat et kendine