- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
Yok ya canımözele attım ekle canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya canımözele attım ekle canım
tekrar bak özel msj lardanYok ya canım
Heyy aynı günnn bugünden başlıyorsun canım.Kızlar adet oluyorum peçete pembe oldu şimdi birinci günü ne zaman saymam lazım
Heyy aynı günnn bugünden başlıyorsun canım.
Bence de bugünden saymalasın kuzumKızlar adet oluyorum peçete pembe oldu şimdi birinci günü ne zaman saymam lazım
Anladım canım inşallah bu sefer olurİnat ediyorum ya kimyasal geçirdim ben böyle silikti kan verdim hamilesin dediler sonra değer biraz yükseldikten sonra düştü korkuyorum aynı olırsa diye
günaydın kızlar :)
günaydııınnn
Napiyon kuzum
Kızlar çok kötüyüm adet oldum
günaydın canımgünaydııınnn
Aaaa peki silik çizgi neydi ozaman kuzumKızlar çok kötüyüm adet oldum
Kızlar çok kötüyüm adet oldum
yunus_ciklet noldu canım
Bana niye kimse cevap vermiyorKızla selam
17 de sat
31 inde yumurtlama ovu testiyle belirledim. Bir gün ovu testi yaptım T bembeyazdı. Dün yine ovu test yaptım silik pembe çıktı. Sizce nedendir?
(Buarada kasık ağrım var, göğüslerimin ucu batıyor. Bir de dün beyaz yoğun akıntım vardı. Ama sanırım 4 günde bu belirtiler olmaz. Adetime 12 gün var daha ( )
ovs testi 10 dan tumurtlama gününe kadar yapılır her iki cizgi eşit olunca lh yumurtlama 36/48 saat içerisinde çatlayacak demektir.Lh ta silik çizgi hep çıkar önemli oln eşit koyuluğu yakalayabilmektir.Bana niye kimse cevap vermiyor
Canım kimyasal oldum yine galibaAaaa peki silik çizgi neydi ozaman kuzum