- 27 Aralık 2015
- 77
- 54
- 3
- 37
bence de hamilesin hayırlı olsun :) ben de az önce yaptım kabak gibi tek çizgi var sadeceKızlar bi bakın buna hamile miyim sizce B bebegim seni bekliyorum online olan kızlar koyu olan ovu diğeri gebelik testiEki Görüntüle 1735215
İnşallah canım ya kimyasal diye çok korkuyorum ilkinde kimyasaldı o yüzdengayette hamilesin hayırlı olsun
Senin bat ne zamandı canım inşallah ikinciyi görürsün yabence de hamilesin hayırlı olsun :) ben de az önce yaptım kabak gibi tek çizgi var sadece
canım bat 3 ocaktı dünden beri sadece peçeteye gelen pembemsi birşeyler ama testleri hep akşam ya da gündüz yaptım ilk idrarla yapmadım bu önemli mi sizce?Senin bat ne zamandı canım inşallah ikinciyi görürsün ya
içini ferah tut, hayırlısı neyse o olur, sağlıksız bebekler düşüyor biliyosundur.. inşallah bu sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur sanaİnşallah canım ya kimyasal diye çok korkuyorum ilkinde kimyasaldı o yüzden
ilk idrarla yapılan her zaman daha doğru sonuç verir çünkü bütün gece birikiyor hormon idrarındacanım bat 3 ocaktı dünden beri sadece peçeteye gelen pembemsi birşeyler ama testleri hep akşam ya da gündüz yaptım ilk idrarla yapmadım bu önemli mi sizce?
Kızlar bi bakın buna hamile miyim sizce B bebegim seni bekliyorum online olan kızlar koyu olan ovu diğeri gebelik testiEki Görüntüle 1735215
Evet doktor öyle demişti inşallah sağlıklıdır bebişim konuşmaya başladım bile onunla inşallah benimledir allamm nolırrriçini ferah tut, hayırlısı neyse o olur, sağlıksız bebekler düşüyor biliyosundur.. inşallah bu sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur sana
Bekliycem biraz daha canım cumaya kadar gelmezse cuma günü vericem kanı kimyasalsa diye acele atmek istemiyorumEe sen hamişsin işte hala kan vermedin sen
Bende sabah yapmadım canım ama gündüz olsa bile dört saatlik idrarla falan yap yani uzun süre tutmuş ol idrarınıcanım bat 3 ocaktı dünden beri sadece peçeteye gelen pembemsi birşeyler ama testleri hep akşam ya da gündüz yaptım ilk idrarla yapmadım bu önemli mi sizce?
Canim hamisss sin tebrikler...Kızlar bi bakın buna hamile miyim sizce B bebegim seni bekliyorum online olan kızlar koyu olan ovu diğeri gebelik testiEki Görüntüle 1735215
Canim yaaa coook sevindimEvet doktor öyle demişti inşallah sağlıklıdır bebişim konuşmaya başladım bile onunla inşallah benimledir allamm nolırrr
Bende gelen yok ama ben aceleci davrandim test icin insallah kuzum yaa darisi basima..buca kadın doğum hastanesi yaparmı acili akşam gitsem
Teşekkürler canım darısı başına inşallahCanim hamisss sin tebrikler...
Sen bana sor cidden inanamıyorum doktoru da erteliyorum bu sebeple ovuda da cidden belli oluyor galiba bu aradaCanim yaaa coook sevindimperihan08 hala inanamiyorum
Bende gelen yok ama ben aceleci davrandim test icin insallah kuzum yaa darisi basima..[/QUOT
Gelmez inşallah da hamişsindir canım
Evet canim ov ve hcg de net belli oluyor.agrin devam ediyormu halen.benimki bakalim nolcak.Sen bana sor cidden inanamıyorum doktoru da erteliyorum bu sebeple ovuda da cidden belli oluyor galiba bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?