Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım reglin 2 günü daha gelen yok umutluyum sabah test bozuk çıktı yeniden aldım heyecandan belirti falan da kalmadı zaten
Ayyy ciddimisinnn süper bi haber bu inşallah olmazsın hamilesindir canımmm.. shoji de olmamış heralde hala hadi bakalım inşallah güzel haberler verinn Test neden yapmıyosun tekrar?

benim heyecandan beynim yanmis heralde cok guldum suan kendime cok sevindim hemde cok Rabbim saglikli mutlu buyutmeyi nasip etsin benimde akibetim bugun belli olcak kan testi ile :)
Tebessüm ettim ama çaktırmadım herhalde yeni üye dedim :)
Olur birtanem az kaldı üçe haber et ama kesin varda değer önemlii
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah

Ayyy ciddimisinnn süper bi haber bu inşallah olmazsın hamilesindir canımmm.. shoji de olmamış heralde hala hadi bakalım inşallah güzel haberler verinn Test neden yapmıyosun tekrar?
idrarın dinlenmesini bekliyorum biraz.sabahkine bir bak paylşatım diğer tarasftan ortadan pembe bişey dağıldı gitti.

Bende şimdi üç tanedaha aldım inşallah pozitifi görürüm bugün ağrım öyle ki aynı adet olucam
inşallah canım hadi sen geçen ay kaaçtı bat ın benim 26 günde gelmişti hatırlıyormusun 2 gün erekn geldi demiştim.Buay geçti baklaım hayırlı haberler ikimiz için.

inşallah canım hadi sen geçen ay kaaçtı bat ın benim 26 günde gelmişti hatırlıyormusun 2 gün erekn geldi demiştim.Buay geçti baklaım hayırlı haberler ikimiz için.
Benim 11 aralık tı benimde erken gelmişti o yüzden ovuyu erken yapmıştım bu ay nitekim onuncu gün yumurtladım değişik ya dün adet olmam lazımdı işte ovuya göre

Benim 11 aralık tı benimde erken gelmişti o yüzden ovuyu erken yapmıştım bu ay nitekim onuncu gün yumurtladım değişik ya dün adet olmam lazımdı işte ovuya göre
benim de bat 6/12 tı.ama yumurtlama günümden tam emin değilim sanrım 15. gün 20/12 geliyor ona görede 03/01 bat olmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…