Ay çok güldüm ,allah analı babalı buyutsunCanım ben doğum bile yaptım kızım 6 aylık inş hayırlı haber alırsın :)
masallah ya doğum yaptın burayıda unutmadın ne güzel..
canım reglin 2 günü daha gelen yok umutluyum sabah test bozuk çıktı yeniden aldım heyecandan belirti falan da kalmadı zatenKızlar mutlu yıllarr mutlu haftalarrr güzel haberler var gibi sankiiiii
Amin canımın içi teşekkür ederimAy çok güldüm ,allah analı babalı buyutsun
Ayyy ciddimisinnn süper bi haber bu inşallah olmazsın hamilesindir canımmm..canım reglin 2 günü daha gelen yok umutluyum sabah test bozuk çıktı yeniden aldım heyecandan belirti falan da kalmadı zaten
Tebessüm ettim ama çaktırmadım herhalde yeni üye dedim :)benim heyecandan beynim yanmis heralde cok guldum suan kendimecok sevindim hemde cok Rabbim saglikli mutlu buyutmeyi nasip etsin benimde akibetim bugun belli olcak kan testi ile :)
İnşallah vallahi ya kalalım hepimizde artıkhalamı ya ufff onun sıkıntısıda cok fena oluyo insan patlıcak gbi oluyo vala canm Allah yardm etsin neyse sen keyfini bozma ben hissediyorum 2 3 aya kadar hepimiz patr patr hamile kalcaz :)
idrarın dinlenmesini bekliyorum biraz.sabahkine bir bak paylşatım diğer tarasftan ortadan pembe bişey dağıldı gitti.Ayyy ciddimisinnn süper bi haber bu inşallah olmazsın hamilesindir canımmm..shoji de olmamış heralde hala hadi bakalım inşallah güzel haberler verinn Test neden yapmıyosun tekrar?
ayy yap yap test yapp kan ver bi an önce bize güzel haber ver :)Bende şimdi üç tanedaha aldım inşallah pozitifi görürüm bugün ağrım öyle ki aynı adet olucam
O bozuk testti demekki canım ama 4 saat bekleyip yaparsan gün içinde de yapabilirsin çok sıkıntı olmazidrarın dinlenmesini bekliyorum biraz.sabahkine bir bak paylşatım diğer tarasftan ortadan pembe bişey dağıldı gitti.
inşallah canım hadi sen geçen ay kaaçtı bat ın benim 26 günde gelmişti hatırlıyormusun 2 gün erekn geldi demiştim.Buay geçti baklaım hayırlı haberler ikimiz için.Bende şimdi üç tanedaha aldım inşallah pozitifi görürüm bugün ağrım öyle ki aynı adet olucam
İşte misin canım al sen de bi kaç taneyok canım ya öff
testte biraz umut görsem kan da vereceğim bakalım beklemeye devam biraz daha sankiayy yap yap test yapp kan ver bi an önce bize güzel haber ver :)
işteyim kuzum aldım da fırsat bekliyorumİşte misin canım al sen de bi kaç tane
Benim 11 aralık tı benimde erken gelmişti o yüzden ovuyu erken yapmıştım bu ay nitekim onuncu gün yumurtladım değişik ya dün adet olmam lazımdı işte ovuya göreinşallah canım hadi sen geçen ay kaaçtı bat ın benim 26 günde gelmişti hatırlıyormusun 2 gün erekn geldi demiştim.Buay geçti baklaım hayırlı haberler ikimiz için.
Bende akşam geçince yapıcam eve hiç gitmicem tuvalete bugünişteyim kuzum aldım da fırsat bekliyorum
yok artık okadar da olmaz git 4 saat diyorlar ama varsa çıkar diyorum bende kendi kendime takvim eklemiştim gördün değil mi ?benim erken gelmediği sürece gününde olur.Bende akşam geçince yapıcam eve hiç gitmicem tuvalete bugün
benim de bat 6/12 tı.ama yumurtlama günümden tam emin değilim sanrım 15. gün 20/12 geliyor ona görede 03/01 bat olmalıydı.Benim 11 aralık tı benimde erken gelmişti o yüzden ovuyu erken yapmıştım bu ay nitekim onuncu gün yumurtladım değişik ya dün adet olmam lazımdı işte ovuya göre
Gördüm canım ağrın falan var mı benim çok ağrım var ya her an gelicek gibi korkuyorumyok artık okadar da olmaz git 4 saat diyorlar ama varsa çıkar diyorum bende kendi kendime takvim eklemiştim gördün değil mi ?benim erken gelmediği sürece gününde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?