- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
şuan sadece göğüslerim ağrıyo oda öyle çok değil sancıyo gibi biraz ara ara..kasıklarımda karnımda ağrı falan yok beyazımsı kremsi akıntım oluştu.Gördüm canım ağrın falan var mı benim çok ağrım var ya her an gelicek gibi korkuyorum
beklemekten başka çare yok kiKızlar mrbyunus_ciklet benim dr öyle çok ağrım var sanki hastalancakmisim gibi ama hastalık belirtisi yok test negatif yine ilk kez gecikiyor bilemedim ki bel ağrısı var bi de
Akıntı çok benimdeşuan sadece göğüslerim ağrıyo oda öyle çok değil sancıyo gibi biraz ara ara..kasıklarımda karnımda ağrı falan yok beyazımsı kremsi akıntım oluştu.
Dün çok az pembe bir akıntı oldu bnde hastalanacagim dedim ama bekliyorum halaAkıntı çok benimde
tekrar yaptım negatif görünüyor halen biraz gölge gibi bişey var gibi ama atsam görünmez.Akıntı çok benimde
hayırlısı canım bekleme devam kimlerden güzel haberler gelecek bakalım.Dün çok az pembe bir akıntı oldu bnde hastalanacagim dedim ama bekliyorum hala
Biraz daha bekle canım o zaman inşallah kopkoyu görmek nasip olurtekrar yaptım negatif görünüyor halen biraz gölge gibi bişey var gibi ama atsam görünmez.
Cumartesi öyle oldu benimde hala gelen yok ağrı oluyor ara ara geçiyo sonraDün çok az pembe bir akıntı oldu bnde hastalanacagim dedim ama bekliyorum hala
ilk gebelikte 15.04 da kıl gibi çizgi vardı gelmeyince 20.04.2008 da kan vermişim poztf :)Biraz daha bekle canım o zaman inşallah kopkoyu görmek nasip olur
Canım ölçüyolar diye biliyorum ben hepsi ama emin değilimkızlar kan testini hangi hastaneler yapıyordu hcg hepsi ölçmüyor bildiğim kadar ile.
ama akşam gideceğim kadım doğumda acilden bakarlar mı ki?Canım ölçüyolar diye biliyorum ben hepsi ama emin değilim
kızlar kan testini hangi hastaneler yapıyordu hcg hepsi ölçmüyor bildiğim kadar ile.
ama akşam gideceğim kadım doğumda acilden bakarlar mı ki?
ya çalışıyorum ve hemen sonuç vermiyor 1 gün atıyor .Kimseye pek duyurmak istemiyrumcnm sağlık ocağı bile yapıyor
buca kadın doğum hastanesi yaparmı acili akşam gitsemcnm acilde çok ağrım var ama ilaç alayımmı bilemiyorum hcg testi istiyorum de yapaıyorlar
Yaparlar bence canım bende test yaptım bak böyle koyu olan ovu testibuca kadın doğum hastanesi yaparmı acili akşam gitsem
gayette hamilesin hayırlı olsunKızlar bi bakın buna hamile miyim sizce B bebegim seni bekliyorum online olan kızlar koyu olan ovu diğeri gebelik testiEki Görüntüle 1735215
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?