Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

ben ıkıncı oglanı 9 ay bekledım gobusume konsundıye. eee teste paramı dayanır neten tooplu almıstım aldıgım ay hamıle kalım 20 tane vardı. gıttıgıdıyordan almıstım tavsıye ederım

Teşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun :)
Amin amin inşAllah kac senelik evlisiniz kızlar :) ben 1.5 sene oldu eşimde sperm sorunu vardı düzeldi tedaviyle ocak basında hsg yani rahim filmi cekildim o yüzden bu ay umutluyum baya calısma yaptım :)

ben ıkıncı oglanı 9 ay bekledım gobusume konsundıye. eee teste paramı dayanır neten tooplu almıstım aldıgım ay hamıle kalım 20 tane vardı. gıttıgıdıyordan almıstım tavsıye ederım
Doğru diyorsun toplu daha mantıklı vallahi boyle test dayanmıcak dediğin gibi :)) be kadar dı fiyatı :)

Amin amin inşAllah kac senelik evlisiniz kızlar :) ben 1.5 sene oldu eşimde sperm sorunu vardı düzeldi tedaviyle ocak basında hsg yani rahim filmi cekildim o yüzden bu ay umutluyum baya calısma yaptım :)
hsg filmi çekilen arkadaşların çoğu o aay hamile kaldi. tabi bütün kanalları açıyorlar :) inşallah seninde bu ay tutunmuştur meleğin cnm. hakkında hayırlısı olsun. bende 8 senelik evliyim 7 ve 2 yaşında iki oğlum var. bu ay bir süpriz var sanırım hisler ve belirtiler o yönde. aslında 3. istiyorduk ama henüz çalışmalara başlamamıştık. tesadüğf oldu bu ay olmazsa da önümüzdeki aylar çalışmalara devam edceğük.

Ben 8 aylık evliyim :) yeni başladık calışmaya evde canım sıkılıyor bir de çocukları çok seviyorum o da var tabi :)

Doğru diyorsun toplu daha mantıklı vallahi boyle test dayanmıcak dediğin gibi :)) be kadar dı fiyatı :)
iki sene önce 10 liraya aldım indirimdeydi ve 8 tl kargo odedim 20 taneydi içind ve hiç de bozuk çıkmadı benden kalanları kuzene verdim o gebelik istiyordu pko hastasıydı o da 5-6 ay içinde hamile kaldı.

İnşallah bu ay kalırsın kalınıyor diye duydum bu sitede ama Allah'ın işi hayırlıysa inşallah olur çok dua ediyorum hepimize :)

Ben 8 aylık evliyim :) yeni başladık calışmaya evde canım sıkılıyor bir de çocukları çok seviyorum o da var tabi :)
Bizde evlendik o gece başladık çalışmaya
eşimle 10 senedir birlikteydik 16 yaşımızdan beri eksiğimiz bir çocuktu o da hemen olsun dedim gerçi ilk oğlum kinci ayda oldu.
çocuk iyidir ve yaş ilerlemeden yapmak da en güzeli. ben 25 de büyüğü 30 da ufaklığı doğurdum. şimdi yaş 33 bakalım kısmet olursa 3. istiyoruz.

Elimde hemen istedi ana borçlarımız vardı biraz azalmasını istedim genişimin herşeyimi al ak istiyorum çünkü çok şükür daha iyiyiz şimdi :) ikiz çok istiyorum beeen :) ama sunu merak ediyorum ikiz gebelikte normal Doğum olmuyor dimi

Ooo maşallah canım hadi hayırlısıyla gelsin bebişler :) bu ay gelir bence sennki

İnşallah bu ay kalırsın kalınıyor diye duydum bu sitede ama Allah'ın işi hayırlıysa inşallah olur çok dua ediyorum hepimize :)
İnşAllah canım aylardır bekliyorum ilk tüp bebek dediler degerleri cok kötüydü eşimin 6 ay ne duyduysak denedik ama en iyisi keçi bıynuzu kürü oldu hayırlısıyla bu aydan umutluyum hsgde cektigim acıya deger böylece :)

Ay canım benim ya Allah hiçbirimizi aratmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…