- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 34
Aaa evet unutkanlığım da başladı kesin gebeyim dermişimHoşbulduk canım :) dün de konusmustuk ya unuttun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evet unutkanlığım da başladı kesin gebeyim dermişimHoşbulduk canım :) dün de konusmustuk ya unuttun mu
Olsun canım bazılarının hiç belirtisi olmuyormuş adetten sonra başlarmışBende varım
3 gün var adete ama hiç bir belirti yok
Beklemedeyim
Sen kesin gebesin canım oyle hissediyorum ben :)) aslında doğru diyorsun kızlar yazın bana günlerinizi yapalım hemen :)leyla acaba bır lıste mı yapsan...
ben de bır mutfak temızleddım belım ıkıye yarıldı sankı bırde cok ayakta durunca kasıklaıma baskı oluyor sankı
Bence kesinlikle doğru herşeyi belirti zannediyor insan o yüzden az daha rahat bıraktım kendimiBen de senin gibi umutlu değilim benim de ilk ayım ama allahtan hayırlısı :) bir de çok araştırınca stresten de olmuyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum :)
Aynen canım amin inşallah hayırlısı olsun herkes için :) Benin'de 5 gün var :)Bence kesinlikle doğru herşeyi belirti zannediyor insan o yüzden az daha rahat bıraktım kendimi
Hayırlısı ikimiz içinde
Benim 4-5 gibi bakalım bekliyorum
İnşallah canım ne güzel söylüyorsun. İnşallah birlikte hamile kalırız. Benim bat 8 şubat.Sen kesin gebesin canım oyle hissediyorum ben :)) aslında doğru diyorsun kızlar yazın bana günlerinizi yapalım hemen :)
İnşallah canım benim ya ne güzel olur dolsun göbüşlerimiz inşallah :)İnşallah canım ne güzel söylüyorsun. İnşallah birlikte hamile kalırız. Benim bat 8 şubat.
Aynen canimOlsun canım bazılarının hiç belirtisi olmuyormuş adetten sonra başlarmış
Hayırlı olur inşallah canım benim sıkma canını bu hayırlı olur inşallah her işte bir hayır var bekleyelim hep beraber :)Aynen canim
Bu benim ikinci hamileliğim olacak
Malesef ilki bos gebelikti
Onda da bisey hissetmedim
Adeten sonra başladı
Bu arada bat 3 şubat
Allah isteyen herkeze nasip etsin
Benimde 5 şubatKızlar batları yazdım bu arada isteyen yazsın ekleyeyim hemen :)
Tamam canım ekliyorum hemen :)Benimde 5 şubat
HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH UGURLU GELIR.kızlar adetime 8 gün kaldı beklemedeyim :) sadece kaşık ağrım oluyor sol tarafta az az başka bir belirtim yok suan merakla bekliyorum siz de neler var paylaşalım bilinçlenelim :)
Whiteandblue ~ Bat 8 Şubat
BizyanmadikYAKILDIK ~ Bat 3 Şubat
LeylaKaya ~ Bat 5 Şubat
@Tugbanusta ~ Bat 5 Şubat
@Mazikeen ~ Bat 13 Şubat
-Mavi ~ Bat 5 Şubat
Hoşgeldin canım benimkide 5 Şubat'ta
Hosbuldumbnm bugün belimde acayip ağrım oluyor batmalar da basladi.normalde gogslerm ağrırdı adete yakın şuanda az bir şey hissediyorum.hayrlisiHoşgeldin canım benimkide 5 Şubat'ta
İnşallah canım :)HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH UGURLU GELIR.
Ben burdayım sabittt :))kımse varmı huhuu gelın az sohbet edelım kızlar
Benimde çok ağrırdı ama suan az ağrıyor aynen canım hayırlısı olur inşallah gebelikten bir kaç gün önce de belli oluyor diyorlar ama elimde 1 tane test kaldı harcamak isteniyorumHosbuldumbnm bugün belimde acayip ağrım oluyor batmalar da basladi.normalde gogslerm ağrırdı adete yakın şuanda az bir şey hissediyorum.hayrlisi
Bnm testin var ama daha erken diye kendimi üzmek istemedim biraz daha dayanalım bence .bu arada ve bende 5 subat
Benimde çok ağrırdı ama suan az ağrıyor aynen canım hayırlısı olur inşallah gebelikten bir kaç gün önce de belli oluyor diyorlar ama elimde 1 tane test kaldı harcamak isteniyorum