Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

leyla acaba bır lıste mı yapsan...
ben de bır mutfak temızleddım belım ıkıye yarıldı sankı bırde cok ayakta durunca kasıklaıma baskı oluyor sankı
Sen kesin gebesin canım oyle hissediyorum ben :)) aslında doğru diyorsun kızlar yazın bana günlerinizi yapalım hemen :)

Ben de senin gibi umutlu değilim benim de ilk ayım ama allahtan hayırlısı :) bir de çok araştırınca stresten de olmuyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum :)
Bence kesinlikle doğru herşeyi belirti zannediyor insan o yüzden az daha rahat bıraktım kendimi
Hayırlısı ikimiz içinde
Benim 4-5 gibi bakalım bekliyorum

Bence kesinlikle doğru herşeyi belirti zannediyor insan o yüzden az daha rahat bıraktım kendimi
Hayırlısı ikimiz içinde
Benim 4-5 gibi bakalım bekliyorum
Aynen canım amin inşallah hayırlısı olsun herkes için :) Benin'de 5 gün var :)

Aynen canim
Bu benim ikinci hamileliğim olacak
Malesef ilki bos gebelikti
Onda da bisey hissetmedim
Adeten sonra başladı
Bu arada bat 3 şubat
Allah isteyen herkeze nasip etsin
Hayırlı olur inşallah canım benim sıkma canını bu hayırlı olur inşallah her işte bir hayır var bekleyelim hep beraber :)

Kızlar batları yazdım bu arada isteyen yazsın ekleyeyim hemen :)

Hosbuldumbnm bugün belimde acayip ağrım oluyor batmalar da basladi.normalde gogslerm ağrırdı adete yakın şuanda az bir şey hissediyorum.hayrlisi
Benimde çok ağrırdı ama suan az ağrıyor aynen canım hayırlısı olur inşallah gebelikten bir kaç gün önce de belli oluyor diyorlar ama elimde 1 tane test kaldı harcamak isteniyorum

Benimde çok ağrırdı ama suan az ağrıyor aynen canım hayırlısı olur inşallah gebelikten bir kaç gün önce de belli oluyor diyorlar ama elimde 1 tane test kaldı harcamak isteniyorum
Bnm testin var ama daha erken diye kendimi üzmek istemedim biraz daha dayanalım bence .bu arada ve bende 5 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…