Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bende ikiz istiyorm olmuyor sezryanla alıyolar canım

oluyor tabi ki ama zor oluyor. ailede var mı ikiz. kuzenimin ikiz oğlu var sezeryanla 32. haftada doğum yapmak zorunda kaldı suyu gelmişti ve bebekler iriydi. şimdi 1.5 yaşındalar ama ikiz bakımı +çok zor birde onun eşi ikiz annesi de i+kizdi.

-
inşallah olur ve bizimle paylaşırsın cnm. Rabbim tez vakitte kondursun meleğini göbüşüne...

Yok vallahi bizde hiç eşimin tarafında var 2 tane amca kızları :)

Ben sezaryen den çok korkuyorum
sezeryandan korkma normalden de korkma bazen öyle bir durum oluyor kiş korktuğun şey mecburi başına geliyor. mesela çocuk doğum kanalına inmiyor 42. hafta suyun azalmış mecbur sezeryan oluyorsun ama korktupğun için ameliyattan sonrası da kötü geçiyor. bu doğru değil.benn iki bebeği de sezeryan doğurdum biri genel anestezi ile diğeri spinal oldum. ikincide çok normal istedim özel hastane işte hemen sezeryana aldılar. suyum nişanım geldi ve 3 cm açıklığım vardı. geçen bu akıntı için devlet hastanesine gittim orda dr keşke buraya gelseydin normal doğum yapardın dedi çok üzüldüm. 2 sene geçtiği için üzerinden bu sefer normal yapabileceğim sanırım. demem o ki korkmayın ikisinde de meleğinize kavuşuyorsunuz o an hiçşeye değişilmez.

çok uzak genler ama belli de olmaz tabi. Rabbim gönlüne göre versin cnm.
Hayırlısı olsun vallahi bakalım ne olur ta zaman belli olmaz :) amin canım benim hepimizin inşallah :)

Selam kızlar nabıyonuz? Survivor izliyoruz kocişle. Ya bu bel agrısı benı benden aldı acaba böbreklerimimi usuttum ya sanki böbreklerin orası agrıyor gıbı. Ay şaştım kaldım valla ayaga kalkıyorum adam işkence mi ediyolar sana iki büklüm oluyorsun diyor.

Ben de oyleyim bugün baya ağrıdı belim arada kasiklarim bilemedim ya adete yoracam ama bu kadar zorlamazdi beni

Ben de oyleyim bugün baya ağrıdı belim arada kasiklarim bilemedim ya adete yoracam ama bu kadar zorlamazdi beni
Aynen beni de hafif bi agrı olur hop gelirdi adete 8 gun var bu kadar, agrı nedır agır kaldırmadım zorlamadım ayaklarda corap patik terlik 3 lusu şaşmaz benım. EE usutmedıysem de gebelik varsa da bu kadar ağrım hıc olmadı diğerlerinde valla yattım oyle izliyorum TV yide. Oturmaya tahammülüm yok sankı.

Aynen canım biz de :) benim de belim ağrıdı kaç gün önce belini üşütmüş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…