• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Selam kızlar benimde 3 gün kaldi, daha once kimyasal gebelikte sadece açlık ve sık idrar belirtilerinie yaşamıştım, simdi bir haftadir surekli sol kasik ve bel agrim var, yerlesme agrisi nasıl oluyor acaba?

Selam kızlar benimde 3 gün kaldi, daha once kimyasal gebelikte sadece açlık ve sık idrar belirtilerinie yaşamıştım, simdi bir haftadir surekli sol kasik ve bel agrim var, yerlesme agrisi nasıl oluyor acaba?
Canım hoşgeldin topiğimize :) kasık ağrısı ile kendini belli ediyor diyebiliyorum benimde ilk gebeliğin olacak olursa

Canım hoşgeldin topiğimize :) kasık ağrısı ile kendini belli ediyor diyebiliyorum benimde ilk gebeliğin olacak olursa
Canim hoşbulduk burasi bana cok iyi geliyor ya halden anlayan birsuru insan birbirimize destek oluyoruz ne güzel Allah tan hayirlisi, senin kac gun kaldi

Ben korunmayı bırakalı henüz iki ay oldu
Geçen ay fazla araştırdım sanırım bence bütün belirtiler vardı ama sonuç negatif oldu:63:
Bu ay daha rahat bıraktım kendimi sadece kasık ağrılarım var ama pek umutlu değilim sanki:110:
Beklemek ne zormuş

Canim hoşbulduk burasi bana cok iyi geliyor ya halden anlayan birsuru insan birbirimize destek oluyoruz ne güzel Allah tan hayirlisi, senin kac gun kaldi
Aynen canım herkesten Allah razı olsun :) 5 günüm kaldııı :) senin:)

Ben korunmayı bırakalı henüz iki ay oldu
Geçen ay fazla araştırdım sanırım bence bütün belirtiler vardı ama sonuç negatif oldu:63:
Bu ay daha rahat bıraktım kendimi sadece kasık ağrılarım var ama pek umutlu değilim sanki:110:
Beklemek ne zormuş
Ben de senin gibi umutlu değilim benim de ilk ayım ama allahtan hayırlısı :) bir de çok araştırınca stresten de olmuyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum :)

2bsubati bekliyorum hayirlisiyla katiliyorum basindan gecen biri olarak stres yaptikca gelmiyoor

Ben de senin gibi umutlu değilim benim de ilk ayım ama allahtan hayırlısı :) bir de çok araştırınca stresten de olmuyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum :)
Kızlar bende 2 aydır istiyorum belirtileri okuyorum bende var mı diye odaklanıyorum ama turp gibiyim ağlarmısın gülermisin:) neyse hayırlısı bizim için de hayırlı zaman var ve en doğru zamanda olacak inşallah

slm kızlar ne yapıyorsunuz :KK54: benim adet olacakmıs gibi agrılarım var gece ay hsg cekilmiştim bu ay yumurtlama zamanım bi hafta kaydı bakalım bat 5 şubata :KK200::anneadayı:

ya benimde 8 gün var ama belirtilere çok aldanmamak gerek, ay sonu çok moral bozukluğu yapıyor,

Bende de kasık ağrısı oluyor ama ümitlenmedne hayırlısı demek gerek :/

slm kızlar ne yapıyorsunuz :KK54: benim adet olacakmıs gibi agrılarım var gece ay hsg cekilmiştim bu ay yumurtlama zamanım bi hafta kaydı bakalım bat 5 şubata :KK200::anneadayı:
Merhaba canım hoşgeldin topiğimize :) benim de bat 5 Şubat'ta hayırlısı olsun hepimiz için belirtilerin nedir :)

ya benimde 8 gün var ama belirtilere çok aldanmamak gerek, ay sonu çok moral bozukluğu yapıyor,

Bende de kasık ağrısı oluyor ama ümitlenmedne hayırlısı demek gerek :/
Merhaba canım hoşgeldin :) aynen bazı belirtiler adet belirtisi de olabiliyor o yüzden ümitlenmemek gerekiyor ama ne yapalım insanın aklında bir soru işareti Kalmıyor değil sekiz gün kala benim de aynıydı belirtilerim kas sık ağrısı göğüs ağrısı adet belirtileri gibi hayırlısı hakkımızda :)

İnsallah sirayla gobusleri doldururuz hayirlisiyla. Bir de sizlere tavsiyem hemen kimseye söylemeyin tadini cikarin gozu pis olan cok insan var

leyla acaba bır lıste mı yapsan...
ben de bır mutfak temızleddım belım ıkıye yarıldı sankı bırde cok ayakta durunca kasıklaıma baskı oluyor sankı

İnsallah sirayla gobusleri doldururuz hayirlisiyla. Bir de sizlere tavsiyem hemen kimseye söylemeyin tadini cikarin gozu pis olan cok insan var
Aminnn canım benim ağzından bal damlıyor :)) oyle derler bana da demişlerdi hemen soyleme diye doğruymuş demek :)

Back