- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hoşgeldin topiğimize :) kasık ağrısı ile kendini belli ediyor diyebiliyorum benimde ilk gebeliğin olacak olursaSelam kızlar benimde 3 gün kaldi, daha once kimyasal gebelikte sadece açlık ve sık idrar belirtilerinie yaşamıştım, simdi bir haftadir surekli sol kasik ve bel agrim var, yerlesme agrisi nasıl oluyor acaba?
Canim hoşbulduk burasi bana cok iyi geliyor ya halden anlayan birsuru insan birbirimize destek oluyoruz ne güzel Allah tan hayirlisi, senin kac gun kaldiCanım hoşgeldin topiğimize :) kasık ağrısı ile kendini belli ediyor diyebiliyorum benimde ilk gebeliğin olacak olursa
Aynen canım herkesten Allah razı olsun :) 5 günüm kaldııı :) senin:)Canim hoşbulduk burasi bana cok iyi geliyor ya halden anlayan birsuru insan birbirimize destek oluyoruz ne güzel Allah tan hayirlisi, senin kac gun kaldi
Ben de senin gibi umutlu değilim benim de ilk ayım ama allahtan hayırlısı :) bir de çok araştırınca stresten de olmuyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum :)Ben korunmayı bırakalı henüz iki ay oldu
Geçen ay fazla araştırdım sanırım bence bütün belirtiler vardı ama sonuç negatif oldu
Bu ay daha rahat bıraktım kendimi sadece kasık ağrılarım var ama pek umutlu değilim sanki
Beklemek ne zormuş
Benim de bat 5 subatsubat
Herkes öyle diyor inşallah olur ben kendim hiç gebe gebe hissetmiyorum2bsubati bekliyorum hayirlisiyla katiliyorum basindan gecen biri olarak stres yaptikca gelmiyoor
Kızlar bende 2 aydır istiyorum belirtileri okuyorum bende var mı diye odaklanıyorum ama turp gibiyim ağlarmısın gülermisin:) neyse hayırlısı bizim için de hayırlı zaman var ve en doğru zamanda olacak inşallahBen de senin gibi umutlu değilim benim de ilk ayım ama allahtan hayırlısı :) bir de çok araştırınca stresten de olmuyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum :)
Merhaba canım hoşgeldin topiğimize :) benim de bat 5 Şubat'ta hayırlısı olsun hepimiz için belirtilerin nedir :)slm kızlar ne yapıyorsunuz benim adet olacakmıs gibi agrılarım var gece ay hsg cekilmiştim bu ay yumurtlama zamanım bi hafta kaydı bakalım bat 5 şubata
Merhaba canım hoşgeldin :) aynen bazı belirtiler adet belirtisi de olabiliyor o yüzden ümitlenmemek gerekiyor ama ne yapalım insanın aklında bir soru işareti Kalmıyor değil sekiz gün kala benim de aynıydı belirtilerim kas sık ağrısı göğüs ağrısı adet belirtileri gibi hayırlısı hakkımızda :)ya benimde 8 gün var ama belirtilere çok aldanmamak gerek, ay sonu çok moral bozukluğu yapıyor,
Bende de kasık ağrısı oluyor ama ümitlenmedne hayırlısı demek gerek :/
Hoşbulduk canım :) dün de konusmustuk ya unuttun muMerhaba canım hoşgeldin topiğimize :) benim de bat 5 Şubat'ta hayırlısı olsun hepimiz için belirtilerin nedir :)
Aminnn canım benim ağzından bal damlıyor :)) oyle derler bana da demişlerdi hemen soyleme diye doğruymuş demek :)İnsallah sirayla gobusleri doldururuz hayirlisiyla. Bir de sizlere tavsiyem hemen kimseye söylemeyin tadini cikarin gozu pis olan cok insan var