- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Bnm ayaklarım da hiç ısınmıyor ve karnım belim iyice fena etti beniAynen canım biz de :) benim de belim ağrıdı kaç gün önce belini üşütmüş olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm ayaklarım da hiç ısınmıyor ve karnım belim iyice fena etti beniAynen canım biz de :) benim de belim ağrıdı kaç gün önce belini üşütmüş olabilirsin
B de aynıyım canım heyecanlı bekleyişler :))Bnm ayaklarım da hiç ısınmıyor ve karnım belim iyice fena etti beni
Ayy yakında beraber güzel haber alalım insallahB de aynıyım canım heyecanlı bekleyişler :))
Amin canım amin inşallah ya olur inşallah bu ay :)Ayy yakında beraber güzel haber alalım insallah
Ay canım ya :) takma kafana oldu oldu olmadı birdahaki ay denersin :)Aslında takmayacaktim ama
Heyecandan uyuyamiyorum
Ya evet plan oydu ama iste bî heyecan sardıAy canım ya :) takma kafana oldu oldu olmadı birdahaki ay denersin :)
Rica ederim Can'ım benim hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz bayan olarak birbirimizi anlamalıyız :) bakma ben de heyecanlıyım ama sakin olmaya çalışıyorumYa
Ya evet plan oydu ama iste bî heyecan sardı
Iyi niyetine tesekkur ederim
Malum bugünlerde pek bulunmuyor
Hoşgeldin canım hayırlısı olur umarım güzel haberlerini bekliyoruz :)Benim 3 gùnùm kaldı reglime. Cok yorgun hissediyorum kendimi. Baska bir degisiklik yok.... İnsallah sizler hamilesinizdir arkadaşlar.
Ben yeni evliyim cocuk dùsùnmùyoruz aslinda ama ben nedense yine de heyecenlìyìm. Hadi hayìrlisi . Eģer hamileysem mutlaka yazarimHoşgeldin canım hayırlısı olur umarım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Anladım canım ne zaman hayırlıysa sizin için Allah o zaman versin :) mutlaka bekliyor olacağımBen yeni evliyim cocuk dùsùnmùyoruz aslinda ama ben nedense yine de heyecenlìyìm. Hadi hayìrlisi . Eģer hamileysem mutlaka yazarim
Günaydın canım aaa yoksaaa :)Günaydın hatunlar dün gece yatarken midem cok bulandi bir degişik hallerdeydi yanma falan
heyecanla bekleyişe devam ediyorumGünaydın canım aaa yoksaaa :)
Aaa evet unutkanlığım da başladı kesin gebeyim dermişim
Hemen ekliyorum canımbenim 9 şubat bende katılayım. LeylaKaya