- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 34
Bir de yumurtlama olduğunu nasıl anladın ben anlayamıyorumBenim yumurtlama bu ay gec oldu ya pazar yada pazartesi haftaya 5-6 gibi senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de yumurtlama olduğunu nasıl anladın ben anlayamıyorumBenim yumurtlama bu ay gec oldu ya pazar yada pazartesi haftaya 5-6 gibi senin
ovulasyon testi yapıyorum canım birde ateş takibiBir de yumurtlama olduğunu nasıl anladın ben anlayamıyorum
Günaydın canım sana da hayırlı sabahlar nasılsın bugün :)Herkese gunaydın hahırlı sabahlar.
Anladım canım üşenirim ben yaovulasyon testi yapıyorum canım birde ateş takibi
dün kayınvalıdemde bıraz yorulduk. gece yatarken sag kasıgım karnıma dogru cok sancılandı sag tarafa yatamadım. bir de cok susuyorum ya neen acabaGünaydın canım sana da hayırlı sabahlar nasılsın bugün :)
sende değişik birseyler var mıGünaydın canım sana da hayırlı sabahlar nasılsın bugün :)
dün kayınvalıdemde bıraz yorulduk. gece yatarken sag kasıgım karnıma dogru cok sancılandı sag tarafa yatamadım. bir de cok susuyorum ya neen acaba
Ay vallahi ben de çok üşüyorum gece var ya yorganın altına girdim ev kaloriferli düşün yani canım kat kat çorapları giyiyorum :)) başım ağrıyor ya iki gün önce de yine aynısı oldu üç gün böyle seyrek seyrek başım ağrıdı yazdım birkaç sayfaya oda bir belirtilmiş hayırlısı bakalım kasık ağrısı en büyük belirtisi diyorlarsende değişik birseyler var mı
her bunyede farklı seyredıyor. sersemlık bas agrısı arada bende de oluyor ama havaya yoruyorum. istanbul kapalı yagmur vs tam yatmak uyumak havası. buyuk oglan babannesınde kaldı valla kahvaltı ettık ufakla bı yatasım bı uyuyasım varkıAy vallahi ben de çok üşüyorum gece var ya yorganın altına girdim ev kaloriferli düşün yani canım kat kat çorapları giyiyorum :)) başım ağrıyor ya iki gün önce de yine aynısı oldu üç gün böyle seyrek seyrek başım ağrıdı yazdım birkaç sayfaya oda bir belirtilmiş hayırlısı bakalım kasık ağrısı en büyük belirtisi diyorlar
Aynen canım herkesin bünyesi farklı olduğu için ben pek oraya yormamaya çalışıyorum kafaya takmadım yani şuan olursa olur olmazsa olmaz modundayım aynen ben de yatmak istiyorum ama ben her zaman yatmak istiyorum o yüzden bence bu bendeki belirte değil alışkanlık :))her bunyede farklı seyredıyor. sersemlık bas agrısı arada bende de oluyor ama havaya yoruyorum. istanbul kapalı yagmur vs tam yatmak uyumak havası. buyuk oglan babannesınde kaldı valla kahvaltı ettık ufakla bı yatasım bı uyuyasım varkı
ınsan takmamaya calısıyor ama olmuyor ıste ya tam ıs yaparken aklıma gelıyor butun dıkkat dagılıyorç oturuo kendımı dınlıyrum.Aynen canım herkesin bünyesi farklı olduğu için ben pek oraya yormamaya çalışıyorum kafaya takmadım yani şuan olursa olur olmazsa olmaz modundayım aynen ben de yatmak istiyorum ama ben her zaman yatmak istiyorum o yüzden bence bu bendeki belirte değil alışkanlık :))
Ay canım ya ben de öyle oluyorum ama ya şuan daha iyiyim ne yapalım bekleyeceğiz hayırlısı olsun ya altı günüm kaldı bugünü saymazsak beş hayırlısı bakalım senin kaç günün kaldı :)ınsan takmamaya calısıyor ama olmuyor ıste ya tam ıs yaparken aklıma gelıyor butun dıkkat dagılıyorç oturuo kendımı dınlıyrum.
eror verdı beynım.
benım daha 10 gun var. aslında benım takıntım bebek ıcın degıl cunku yuzzde seksen hamıle oldugumun darkındayım. yerlesme kanaması yasadım. 3 gebelık 2 yasayan bebegım oldugundan farkındayım ama arada tereddut gelıyor krku gelıyor 3 cocuk yas 33 nasıl olur derdım bırde kız ıstıyorum o da erkek oursa korkusu benı bıtırıyor ay delı delı sorular vallaAy canım ya ben de öyle oluyorum ama ya şuan daha iyiyim ne yapalım bekleyeceğiz hayırlısı olsun ya altı günüm kaldı bugünü saymazsak beş hayırlısı bakalım senin kaç günün kaldı :)
tabıkı oncelıkle hayırlı evlat olması. saglıklı olması ama ınan ıkı erkekten sonra ıstıyor ınsan bır kız olsun dıyeç evde 3 erkek var ve ınan heosını ben yonetıyorum erkekler cocuk gıbı yoruluyorum bazen bıkıyorum. sımdı yıne erkek lursa artık delırırım sanırım bırde basak burcuyum hakımıyetcıyım. hakkımızzda hayırlısı olsun. bır kız duası buldum onu okuayacapım.Allahumme inni uridu minke binten salimeten saliheten. Rabbena tekabbel duaiAa öyle mi o zaman kesin sen Hamilesin ya zavallı ben olsun ya kız erkek farketmez Allah yokluğunu göstermesin canım öyle düşün ama inşallah hayırlı bir kızın olur :)
Çok güzel bunu bilmiyordum vallahi aynen 3 erkek çok zor allahım nasip etsin inşallah sana canım dualarım seninle..tabıkı oncelıkle hayırlı evlat olması. saglıklı olması ama ınan ıkı erkekten sonra ıstıyor ınsan bır kız olsun dıyeç evde 3 erkek var ve ınan heosını ben yonetıyorum erkekler cocuk gıbı yoruluyorum bazen bıkıyorum. sımdı yıne erkek lursa artık delırırım sanırım bırde basak burcuyum hakımıyetcıyım. hakkımızzda hayırlısı olsun. bır kız duası buldum onu okuayacapım.Allahumme inni uridu minke binten salimeten saliheten. Rabbena tekabbel duai
Rabbım benden once sizlere nasip etsin. Sonrada bana kızz evlat nasip etsin. çOk AMİNÇok güzel bunu bilmiyordum vallahi aynen 3 erkek çok zor allahım nasip etsin inşallah sana canım dualarım seninle..
Ayy canım benim amin inşallahRabbım benden once sizlere nasip etsin. Sonrada bana kızz evlat nasip etsin. çOk AMİN