- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.721
Yok CNm ama bekliyorum çünkü sabaha idrar testi Yaptım yine negatif eğer hamile olsaydım silikte olsa çıkardı ikinci çizgiOldumu varmi gelen giden ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok CNm ama bekliyorum çünkü sabaha idrar testi Yaptım yine negatif eğer hamile olsaydım silikte olsa çıkardı ikinci çizgiOldumu varmi gelen giden ?
Idrarda cimmayip kanda cikan cok kisi var hemen umutsizluga kapilma yarin kan testi yapYok CNm ama bekliyorum çünkü sabaha idrar testi Yaptım yine negatif eğer hamile olsaydım silikte olsa çıkardı ikinci çizgi
Birde goguslerin sis ve agriyormu bu cok buyuk belirti derlerYok CNm ama bekliyorum çünkü sabaha idrar testi Yaptım yine negatif eğer hamile olsaydım silikte olsa çıkardı ikinci çizgi
Hayır göğsümde hiç Ağrı şişme yok zaten ben birazdan olucam sanki banyo Yaptım çıktım sildim tuvalet kapısıyla pembe bir akıntı geldi sonra yıkadım sildim ama yok bişi ama gelmek üzereBirde goguslerin sis ve agriyormu bu cok buyuk belirti derler
Ayni sey bendede olduHayır göğsümde hiç Ağrı şişme yok zaten ben birazdan olucam sanki banyo Yaptım çıktım sildim tuvalet kapısıyla pembe bir akıntı geldi sonra yıkadım sildim ama yok bişi ama gelmek üzere
tmm cnm boşuna hırpalama kendini. Yapcak bişi yok. Yeni ay yeni umutlar demk. Pes etmk yokBenim rüya buraya kadardı SANIRM az önce banyo Yaptım çıkınca sildim psikolojik devamlı silip bakıyorum gelen giden varmı diye ve pembe bi akıntı geldi peceteye şanım devamı gelir şuandada temiz bi peçete koydum devamlı bakıyorum yol bişi ama gelecek çünkü Benm adet öyle baslar
Ayni seyleri hissediyoruz bende koydum orkit bekliyorumBenim rüya buraya kadardı SANIRM az önce banyo Yaptım çıkınca sildim psikolojik devamlı silip bakıyorum gelen giden varmı diye ve pembe bi akıntı geldi peceteye şanım devamı gelir şuandada temiz bi peçete koydum devamlı bakıyorum yol bişi ama gelecek çünkü Benm adet öyle baslar
benm yumurta gelişiminde sorun var Canm. Kendiliğinden yumurtam gelişmiyo iğnelerle gelişiyo her ay her ayda iğnelere verecek param yok malesef o Yüzden bu ay son şansımdı her ay boş yere iğnelere vereceğime az para biriktirip tüp beneğe giderimtmm cnm boşuna hırpalama kendini. Yapcak bişi yok. Yeni ay yeni umutlar demk. Pes etmk yok
Sendede pembe leke geldimi ama bnm yok gelen giden sadece banyodan sonra silince geldi akıntı içinde nokta bi kırmızılık vardı bazen yumurta kurunca içinden siyah nokta çıkıyor öyle bişiydi anlamadım normalde Benm adetim gelirdi lekeden sonra ama gelen giden yok. On dakikada bi bakıyorum siliyorum eşim gidip kan testi yaptıralım mı diyo kararsızım gitsemmiAyni seyleri hissediyoruz bende koydum orkit bekliyorum
Valla benim akacak gibi ama icin rahat edecekse yarini bekle kan testi icinGidip bi kan testi yaptırsammı kafam çok karıştı pembe leke gelip durdu ilk deda böyle oldu ama leke ben iyice silince geldi sürekli tuvalet kağıdı yada peçete koyuyorum pet koymuyorum belki anlamam diye
Canm ben daha önce düşük yaptıgım için korkuyorum yerleşmeyse ona göre iğne vurular diye hala bişi yol sadece sildiler geliyo resmini cektim tim ama bu kanmı Değilmi sadece silince gelen buValla benim akacak gibi ama icin rahat edecekse yarini bekle kan testi icin
Bence değil gibi tatlımSizce peceteye sildiğim kanmı arkadaşlar çok acil ve önemli daha önce düşük Yaptım için korkuyorum yine hamileysem düşük yaşamaktan
canm sence kan Değilmi bana görede kana benzemiyor ama kafam karıştı sadece silince geldi devamıda yokBence değil gibi tatlım
Fotoda hiç kana benzemiyor canımCa
canm sence kan Değilmi bana görede kana benzemiyor ama kafam karıştı sadece silince geldi devamıda yok
Inşallah Canm devamı gelmezFotoda hiç kana benzemiyor canım