adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

kızlar son 1gün ama sanırım bu ayda olmayacak çünkü kasıklarım felaket ağrıyor adet Sancısı basladı okdar cok korkuyorum ki sürekli Kalkıp bakıyorum her adet olmadığımı gördüğümde çok şükür diyorm ama YARIN Benm günüm çünkü. Yumurtlama takibi yaptırdm 14subat gecesi Çatladı yani bu gece tam 14gün

kızlar son 1gün ama sanırım bu ayda olmayacak çünkü kasıklarım felaket ağrıyor adet Sancısı basladı okdar cok korkuyorum ki sürekli Kalkıp bakıyorum her adet olmadığımı gördüğümde çok şükür diyorm ama YARIN Benm günüm çünkü. Yumurtlama takibi yaptırdm 14subat gecesi Çatladı yani bu gece tam 14gün
Canım benimde çatlama 14.gun bugün yumurtlamadan itibaren 15.gün olmuyomu

En zor gece olucak bugun Benm için sabaha kadar korkudan uyuyamicem çünkü 14gün önce bu gece idi çatlama zamanı ve sabaha adet olucam korkusu ile uyuyamıyorum birde cok ateş basıyor beni terleme korkudan adet olucam galiba

Canım benimde çatlama 14.gun bugün yumurtlamadan itibaren 15.gün olmuyomu
Anlamadım Canm senin çatladıgını gün hangi gün ben çatlatma iğnesi kullandım 14subat gece 1de çatlaması gerekirdi ama Benm sabah Çatladı SANIRM sabah test yaptığımda çift görmüştüm yumurtlama testinde Benm bildiğim 14.gün bitince adet olunur hepte öyle oldu bazen 15.güne adet oldum doktorm demekki 1gün gec Çatladı dedi yani çatladıktan 14gğn sonra diye biliyorm ama yumurta Hesabı tutmayabiliyo yani bir gün farkedebiliyo

Kızlar ne olur bi bakin ben bu ay 14.gün yumurtladim ( ovulasyon testi kullandım) ve normal şartlarda adet döngüsü yumurtlamadan itibaren 14.gün şimdi benim günüm geciyomu bugün kafam karisti
Evet YARIN adet olmazsan bence kan testi yaptır benimle aynı senin yumurtlama Zaman'ın benim de 14 ü gecesiydş ama benmki 15i sayılır

Canım 13 gece agrim başladı ov testi kullandım 14 u gündüz koyuydu baya 15 di acilmisti.bu durumda regl bugunmu yarinmi

Yaa,kızlar ben yunurtlama takibi yaptırmak istiyorum. Sanırım bu ayda olmafı. Ne yapmam gerek.. Adetime 5 gun var. Adetliyken mi gidilmeli

Kızlar cok heycanliyim henüz adet olmadım şimdiye kadar hayatımda bir kez gecikti ondada hamileydim zaten ve hesaplayicilarda bugün ama yumurtlamaya gore dundu adet tarihim :))

Oldumu varmi gelen giden ?

Aynen varmı bi belirti sende ve yumurtlama gününü tam tesbit edebilmismiydin?

Aynen varmı bi belirti sende ve yumurtlama gününü tam tesbit edebilmismiydin?
sanırım bıldım ama hala net dııl ya kafam karısık ben ates olcme yontemı ıle takıp ettım suan hala atesım de dusmedı ve adet olmadım ama korku var ha geldı ha gelcek dıye takmamaya calısıyorum ama elımde degım sen nasılsın

Kızlar ben de olmadım daha bugün olmam lazımdı 28 gündür döngüm 29 oldu hala yok çok heyecanlıyım

Kızlar sabahta idrar testi Yaptım yine negatif hamile olsam silikte olsa çıkmazımıydı adet Günü'nde sürekli lavaboya gidip gelmişmi adet diye bakıp duruyorm sol kasığımda felaket Ağrı var azıcık hareket edince sızlıyo bende uzandım bekliyorum inşallah bugun gelen olmazsa YARIN kan testi yaptırıcam ilk deda adet günüm gecine test yaptırmak îstiyorm bu arada ben yumurta takibi yaptırdm çatlatma iğnesi vuruldu yani bnm yumurtlama Zaman'ın şalma ihtimali yok 14 Şubat yada 15subattı ve biz ikisindede ilişkiye girdik bugun gelmezse inşallah YARIN test Yaparım ama korkuyorum

Back