adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

.bat 27 aralık kızlar.bu sabah yaptım test negatif cıktı.hamile olma
ihtimalim var mı sizce?
tatlım benimde 27 aralık ve ben de bugün yaptım negatif olabilir neden olmasın.. döllenme gününe bağlı . yumurtlama ne zamandı senin ??:44:

Adet günlerimiz ardı ardına kızlar inşallah hepimizden pozitif sonuçlar geliiiirrr...
Ben de yaptım dün, negatif çıktı. Adet gününe kadar umudumuzu kaybetmek yok:)))

Bu ay ilk denememiz oldu ve en yüksek olasılıklı tarihlerde 1 kere :) şimdi ben neyime güveniyorsam şuana kadar yaklaşık 5 idrar testi, bilimum eski usul testeler (iğne, karbonat, çamaşır suyu) hepsini yaptım. regliye 3 gün var ve heyecandan delireceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin, uzun zaman deneyip çocuk sahibi olamayan ve hala daha denemeye devam edenlere de sabır versin. Çünkü en zoru bekleme kısmıymış, kendim sabırsız birisi olduğum için şimdi çok daha iyi anlıyorum onları.

internetten gebelik testi siparişi verdim, ama daha yeni kargoya verlmiş. yani çarşambayı bulur gelmesi :) 27aralık benimde regl günüm. üzgünüm ama bir arkadaş regl habercisi olan bir belirti söyledi. hayırlısı olur inş

cnm neden internetten sipariş verdin ki?? eczane yokmu sizin oralarda hiçç:44::44:

kızlar bugünde regl olmadım bat 21 aralıktı. cumaya kadar bekliycem inşallah sonra test yaparım.daha önce regl öncesi yaptığım test beni yanıltıp hayal kırıklığı yaşatmıştı bu yüzden sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…