- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.561
idrara güven olmaz, bnce kan yaptır..kanda mutlaka çıkar :) idrarı da adet günü yap ve bizi de haberdar et[/QUi
canım idrar testi yaptım bu sabah ama negatifgerçi daha erken o yüzden cok ta üzülmedim eğer öyle bişey olursa burda barım barım bağırırım zaten :87::92::103::119::124::124::124::130::126::126:
oollsn belli mi olur :) hem merakını yenmiş oldun benimde 2 gün var ama beklicem ne yapayım sıkıldım test yapmaktan yavvv...varsa söyle de topik şenlensin..teyyy teyyy teyyy
tatlım benimde 27 aralık ve ben de bugün yaptım negatif olabilir neden olmasın.. döllenme gününe bağlı . yumurtlama ne zamandı senin ??:44:.bat 27 aralık kızlar.bu sabah yaptım test negatif cıktı.hamile olma
ihtimalim var mı sizce?
.bat 27 aralık kızlar.bu sabah yaptım test negatif cıktı.hamile olma
ihtimalim var mı sizce?
internetten gebelik testi siparişi verdim, ama daha yeni kargoya verlmiş. yani çarşambayı bulur gelmesi :) 27aralık benimde regl günüm. üzgünüm ama bir arkadaş regl habercisi olan bir belirti söyledi. hayırlısı olur inş
cnm neden internetten sipariş verdin ki?? eczane yokmu sizin oralarda hiçç:44::44:
yeni yıl herkese uğur getirir, şans getirir ve bebişler getirir inşallahhh
adetimin 19unda olması gerek hesabıma göre geçen ay 4 gün erken oldu bu ay için 2 gün erken hesapladım halen beklemekteyim inşallah olmam...
null[/QUOTE
Profil ayarlarinda canimm. Biraz asagilarda ö5zel gün ve hitap sekliniz diye soruyor ordan :)
.bat 27 aralık kızlar.bu sabah yaptım test negatif cıktı.hamile olma
ihtimalim var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?