- 23 Kasım 2012
- 266
- 168
- 63
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.541
ahh kızlar ahh 5-4-3-2-1 derken günüm 1 gün geçti, bir heyecan bir heyecan, nasıl kaptırdım, Allah'ım eşime nasıl söyleyeceğimin planını yapıyorum, biberon alırım diye üzerine not yazarım diye planlar yapıyorum, işten erken çıkmayı düşünüyorum, senenin son ayında hamile kaldığımı düşünüyorumailelere haber vermeyi düşünüyorum, midem sabahları bulanıyor, günümde hiç geçmez, geçince kan testi yaptırdım, aaa şok 1,20 çıktı, bu seferde yükselir mi diye mucize yazılarını okuyordum ki bu sabah oldum, offf böyle beklerken geç olacağına keşke ya gününde ya erken olsa, nasıl umutlandım, her gün idrar testleri falan, benim gibi yapmayın kızlar ya çok kötü oldum, eşime süpriz yapacam derken sinirden tartıştıma çıkardım neyseki düzelttik arayı, ama bu sefer kararlıyım kan testini öyle bi gün geçince yapmayacam, bir hafta falan geçsin öyle, önce idrarda görene kadar bekleyecem, boşuna umutlandım, Yarabbim sen büyüksün nasip et isteyen kullarına
Hayirlisi olsun arkadasim...benim 6 günüm gecti idrarda silik cikti kan vermeye cesaret edemiyorum ya cikmazsa:/ birazda hava sartlarindan dolayi çıkamadım.
canım benim inşallah vardır ki var gibi duruyor senin benim idrarda falan da bisi çıkmadı günüm bi gün geçince koştum gitim iş yerimde doktor var dayanamadım, ama bi daha idrarda görüp günümde bi hafta geçince gitcem, senin 6 gün geçmiş idrarda silik çizgi büyük ihtimalle var senin güzelimendişe etme, hafta sonu hava düzelecekmiş gidip verirsin kan rahatlarsın tekrardan hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza canım
benimde adetim birgün geçikince seviniyorum ama ertesi gün adetim oluyo üzücü ama napalım allah vermeyince olmuyo inş hamile kalırsın bende çok istiyorumahh kızlar ahh 5-4-3-2-1 derken günüm 1 gün geçti, bir heyecan bir heyecan, nasıl kaptırdım, Allah'ım eşime nasıl söyleyeceğimin planını yapıyorum, biberon alırım diye üzerine not yazarım diye planlar yapıyorum, işten erken çıkmayı düşünüyorum, senenin son ayında hamile kaldığımı düşünüyorumailelere haber vermeyi düşünüyorum, midem sabahları bulanıyor, günümde hiç geçmez, geçince kan testi yaptırdım, aaa şok 1,20 çıktı, bu seferde yükselir mi diye mucize yazılarını okuyordum ki bu sabah oldum, offf böyle beklerken geç olacağına keşke ya gününde ya erken olsa, nasıl umutlandım, her gün idrar testleri falan, benim gibi yapmayın kızlar ya çok kötü oldum, eşime süpriz yapacam derken sinirden tartıştıma çıkardım neyseki düzelttik arayı, ama bu sefer kararlıyım kan testini öyle bi gün geçince yapmayacam, bir hafta falan geçsin öyle, önce idrarda görene kadar bekleyecem, boşuna umutlandım, Yarabbim sen büyüksün nasip et isteyen kullarına
benimde adetime 9 gün var hadi bakalım kızlarr dua edin bana olurmuuu :) ilk denemede tutsun :18::18::18:
son 3 günüm var... her ay kesin bu ay vardır diyordum vücüdümu dinliyordum, en ufak bi koku,tat mide veya baş dönmesini buna yoruyordum kesin hamileyim diyordum..hele birde kasık ağrıları yok muuu aman allahım,tam bi hamilelik moduna giriyordum ki bu ay herşeyi oluruna bıraktım.sınavlar şu bu derken hiç önemsemedim. ve hiçbir belirtim yok ne baş dönmesi ne mide bulantısı :)) ayrıca kasıklarımda ağrı da yok,göğüslerimde de aynı şekilde, kim bilir belki bu ay vardır
sonuçta heray aynı şeyleri yaşayıp negatif görürdüm,bu ay hiçbir belirti yaşamıyorum belki de vardır süprizzdir
ama diğer aylarda yaptığım gibi yok testti,yok kandı şuydu buydu yapmayacağım..2 gün geçsin (ki eğer geçerse) öyle batıracağım hakkımızda hayırlsıı......
ama sen resmen beni anlatmışsın :)))) gerçekten bu ay eşim bile farketti, eskisi gbi değilsin. normale döndün diyo :)))) yılsonu hepimizeee uğurlu gelir inş
aaaammiiiiinnnnnn bacımmm inşşş.. bu veletler bi gelsin,popolarını ısırmak lazım bizi uğraştırdıkları için
benimde kamuran85 gibi batım 27 aralık
yANİ SON 4 GÜNNN
YARIN İDRAR TESTİ YAPSAM CIKMA İHTİMALİ NEDİRR ??:18::18::18::18:
benimde kamuran85 gibi batım 27 aralık
yANİ SON 4 GÜNNN
YARIN İDRAR TESTİ YAPSAM CIKMA İHTİMALİ NEDİRR ??:18::18::18::18:
idrara güven olmaz, bnce kan yaptır..kanda mutlaka çıkar :) idrarı da adet günü yap ve bizi de haberdar et
idrara güven olmaz, bnce kan yaptır..kanda mutlaka çıkar :) idrarı da adet günü yap ve bizi de haberdar et[/QUi
canım idrar testi yaptım bu sabah ama negatifgerçi daha erken o yüzden cok ta üzülmedim eğer öyle bişey olursa burda barım barım bağırırım zaten :87::92::103::119::124::124::124::130::126::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?