• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

merhaba,
ben araniza yeni katildim Femara kullanarak 22 kasimda ovitalle igne vuruldum ve bugun bhcg 2.18 cikti normalde pko oldugum icin adetim cok duzensiz son adet tarihim 9 kasimdi. bu deger artabilir mi doktorum pazartesiye kadar bekle dedi ama biraz umutsuzum acikcasi sizin fikirlerinizide merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

Slm arkadaşlar benim adetime 2 gün kaldı ama hiç belirti yok kasık ağrısı göğüslerde acı veya şişlik akıntımda normal hatta az böyle olup hamile olan varmı???

cnım benim adetim olmadı bugün ama test yaapmayada cekiniyorum sonu hüsran olmasın eğer olmasa üç dört gün geçsin öyle test yaparım inş bu sefer olur dua et benim için
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16:

Bende olmadım Nevin ama çok yakın hissediyorum..
Sende erken gebelik testi mi var normal mi? Ben 4 gün önceden çıktığını iddia eden bir test aldım eczaneden ama doğru mudur acaba sahiden..
Haber bekliyorum ve dualarım seninle..
Bu ilk bebek mi olucak peki?

merhaba arkadaşlar. doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım normal şartlarda hastalanmış olmam gerekiyodu, olmadım. bugün test yaptım ama negatif çıktı malesef :( ne zaman belli olur ki acaba çok merak ediyorum hamilemiyimdirki :49:

merhaba arkadaşlar. doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım normal şartlarda hastalanmış olmam gerekiyodu, olmadım. bugün test yaptım ama negatif çıktı malesef :( ne zaman belli olur ki acaba çok merak ediyorum hamilemiyimdirki :49:

Adet tarihinden önce belli olmuyor malesef sanırım:)

Back