- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.521
kızlar benimde bata 5 gün kaldı haydi hayırlısı
Adet tarihinden önce belli olmuyor malesef sanırım:)
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm:)
Olmazsada birdahaki aya zaten..[
teşekkürler :)))
sabah test yaptım evde hemen çıkıverdi çift çizgi :) sonra hastaneye gittim erkenden kan vermeye öğleden sonra alacağız inşallah sonucu :)) bi garip oldum
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm:)
Olmazsada birdahaki aya zaten..[
teşekkürler :)))
sabah test yaptım evde hemen çıkıverdi çift çizgi :) sonra hastaneye gittim erkenden kan vermeye öğleden sonra alacağız inşallah sonucu :)) bi garip oldum
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)
Sen şaka yapıyosun!!!!
Çok sevindim:):):) Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canımm..
Sonuçlarınıda paylaş lütfen.
Senin kaçıncı ayındı kaç kere birlikte oldunuz belki işimize yaricak bişey öğreniriz senden:)
Tekrar çoook tebrikler!!!!!
çok teşekkürler yaa sağolasın :))
ben de şoklardayım sabahtan beri ben şimdi hamile miyim diyorum :)
5 aylık evliyim eylülde d.k hapını bıraktım . geçen ay yumurtlama dönemimi hesaplamıştım burdan .ama tam o hafta ben boğazlarımdan rahatsızlandım eşim de soğuk algınlığı geçirdi , birlikte olamadık yani, yumurtlama haftası ve öncesi birlikte olmuştuk ben gitti bu kaçırdık yumurtlama günlerini diye üzülürken adetimin gecikti :)
tahlil sonucumu eşim henüz getirmedi. o getirince burda paylaşırım inşallah
cnım benim adetim olmadı bugün ama test yaapmayada cekiniyorum sonu hüsran olmasın eğer olmasa üç dört gün geçsin öyle test yaparım inş bu sefer olur dua et benim için
Bende olmadım Nevin ama çok yakın hissediyorum..
Sende erken gebelik testi mi var normal mi? Ben 4 gün önceden çıktığını iddia eden bir test aldım eczaneden ama doğru mudur acaba sahiden..
Haber bekliyorum ve dualarım seninle..
Bu ilk bebek mi olucak peki?
Benim dee sonn 3 gun.yumurtlamadan sonraki cektigim berbat kasık agrilari bitti yerini normal hafif sancilara birakti.Goguslerim sisti el degmiyor uclari sizliyor.Yani her adet doneminde olan şeylersimdi ben bekledikce adet de gecikir heyecan olsun diye :)) öffff beynimi yikatmak istiyorum :)) yada terapiye mi gitsekk her ay boyle bekleyiş insan kafayi yer yahuu takmiim diyorum unut diyorum elimde degil
5 aylık evliyim eylülde d.k hapını bıraktım . geçen ay yumurtlama dönemimi hesaplamıştım burdan .ama tam o hafta ben boğazlarımdan rahatsızlandım eşim de soğuk algınlığı geçirdi , birlikte olamadık yani, yumurtlama haftası ve öncesi birlikte olmuştuk ben gitti bu kaçırdık yumurtlama günlerini diye üzülürken adetimin gecikti :)
Nevincimm senin nedir durum ya geldi mi adet yada test yaptın mı?
Sendende güzel haberler gelir inşallah Allah'ıma:)
malesef bugün adetim oldu olursa ilk olcak ama olmuyo ya bir sorunumuz yok ama olmuyo napıyım bilmiyorum 2 yıl oldu evleneli 2 yıldır korunmuyoruz ama olmuyo inş senin olur allah vermeyince olmuyo işte napalım allahım seni güldürür inşallah:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Ayy ben de cok sevindimm hayirli olsunn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh :) bi soru da benden kac gun geciktiginde test yaptin?Onceki sayfalara baktim ama goremedim :))
Ya çok enteresan birşey evet..
Bugün istatistiklere baktım.. Çiftlerin % 54 ü mü ne ilk 3 ay!! % 85 i fln da ilk bir yılda bebek yapabiliyorlarmış. Allah'ım dedim bu kadar çatır çatır kolay hamile kalıyorsa herkes burdaki bu kadar insan sadece o % 15 mi?? Ne kadar çok kişi gün sayıyıor aylar yıllar geçiyor olmuyor sahiden o % 15 mi diye düşündüm..
Tüp bebek falan bir deneme yaptınız mı canım? Sağlıklı olduktan sonra sabredince inşallah birgün olur heralde hepimizin.
Bu ay bizimde olmadı 16.günümde ovulasyon testim pozitifti 17 de yumurtlamış olsam, bugün 29.günüm. en geç 2 güne bende hasta olurum ama sanki bugece fln olacak gibiyim..
kızlar tebrikler için çooooooooook teşekkürler
kusura bakmayın fırsatım olmadı buraya bakmaya
bana sorular sormuşsunuz önceki sayfalardan gördüğüm kadarıyla anlatmaya çalışayım
adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptım
yumurtlama döneminde eşim de ben de hasta olduğumuz için beraberlik olmadı sadece önceki adetimin bittiği hafta 2 yada 3 gün de bir oldu diye hatırlıyorum. ikimizde iyileştikten sonra yani benim yumurtlama haftam bitince de yine 2-3 gün arayla oldu, ne zaman hamile kaldım tahmin edemiyorum belki yumurtlama dönemimi yanlış hesapladım
bence şu yumurtlama dönemine çok takılmayın. benim bu ay hiç umudum yoktu ama Rabbim nasip etti,
ilişkiden sonra da en fazla 10 dakika sırt üstü yatmışımdır ama son zamanlarda hiç dikkat etmedim direk kalktım
cumartesi randevum var gidiyorum doktora inşallah her şey yolunda gider
inşallah her şey sizin de gönlünüze göre olur
ben de bekliyorum sizin güzel haberlerinizi :)
benimde adetime 9 gün var hadi bakalım kızlarr dua edin bana olurmuuu :) ilk denemede tutsun :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?