• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

benimde 3 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş olur:emir_bebek:

aynen benimde 3 gün. ama çok sabırsızım ben.dün gece rüyamda idrar testi yapıyordum 3 testin üçüde pozitifti. uyanır uyanmaz hemen test yaptım silik bile çıkmadı :50: bazen 28 günde bir adet görüyorum bazende 30. bu ayda negatif çıkarsa çok üzülürüm yaa :18: :18:

aynen benimde 3 gün. ama çok sabırsızım ben.dün gece rüyamda idrar testi yapıyordum 3 testin üçüde pozitifti. uyanır uyanmaz hemen test yaptım silik bile çıkmadı :50: bazen 28 günde bir adet görüyorum bazende 30. bu ayda negatif çıkarsa çok üzülürüm yaa :18: :18:
,,,, bende uyanır uyanmaz yaptım son 1gün :( çıkmdı işte :( canım çok sıkıldı. tek çizgi görmekten çkkk sıkıldımmm

aynen bende çok sıkıldım. az önce çok silik gölge gibi bi çizgi çıktı testte. ama sabahki test. herhalde yanlış o :) kendimi avutuyorum.

napıyoruzz bugün ve ogüne kadar kafayı yorucak şeyler bluyoruz :) yksa bende kafa kalmıcak. güzel haberler vericez birbimizee Allah'ın izniyle

Cok mutsuzum cook yine regl yine regl allahim ben ne yapacagimi gercekten bilemiyorum tp bebek tedavisi cok pahali esim sorun cikariyor.bu ay tedavi icin randevumuz var ama esimlede tartisa tartisa tedavi olmak nekadar faydali olurki bilemiyorum tp tedavisi tek deneme 15 milyar of yaa esimede hakvermiyoda degilim hani :(

Benimde Çarşamba olmam gerekiyor ama sanki yarın falan olurmuşum gibi hissediyorum malesef oldum olacağım gibi her ay olan ağrılarım başladı hatta dün gece ağrıyla uyandım..
Tüp bebek için 1 deneme 15.000 TL gibi birşey okudum, sahiden öyle mi inanmıyorum gerçekten çok pahalıymış..
Her isteyen eğer hayırlıysa en kısa zamanda bebeğine kavuşur diye diliyorum..

Benimde Çarşamba olmam gerekiyor ama sanki yarın falan olurmuşum gibi hissediyorum malesef oldum olacağım gibi her ay olan ağrılarım başladı hatta dün gece ağrıyla uyandım..
Tüp bebek için 1 deneme 15.000 TL gibi birşey okudum, sahiden öyle mi inanmıyorum gerçekten çok pahalıymış..
Her isteyen eğer hayırlıysa en kısa zamanda bebeğine kavuşur diye diliyorum..

Ben ne yazikki yurt disinda yasiyorum burada fiyatlar oyle turkiyede daha uygunmus...

Kizlarr benim de bugunu saymazsakk 4 gin kaldi ben de serophene kullanmistim bu ay hadi bakalim hayirlisi :)

Son düzenleme:
benimde karnımda ağrılar var arada bi adet ağrısı gibi oluyo bende hamile değilim galiba yarın belli olur bakalım yinede umudumu yitirmiyorum allah büyüktür inş nasıp eder hepimize :17::ssz:

İlk defa bu ay ateşte ölçmeye başlamıştım bugün ateşimde düştü :) mens gelmek üzere sanırım :)
Birdahaki ay spora başlicam kafaya takmamak gerekiyor böyle. Bu işi kolaylıkla becerenler hep düşünmeyenler sanki gibi geliyor..

Back