- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.481
benimde 3 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 3 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum inş olur
,,,, bende uyanır uyanmaz yaptım son 1gün çıkmdı işte canım çok sıkıldı. tek çizgi görmekten çkkk sıkıldımmmaynen benimde 3 gün. ama çok sabırsızım ben.dün gece rüyamda idrar testi yapıyordum 3 testin üçüde pozitifti. uyanır uyanmaz hemen test yaptım silik bile çıkmadı bazen 28 günde bir adet görüyorum bazende 30. bu ayda negatif çıkarsa çok üzülürüm yaa :18: :18:
,,,, bende uyanır uyanmaz yaptım son 1gün çıkmdı işte canım çok sıkıldı. tek çizgi görmekten çkkk sıkıldımmm
aynen bende çok sıkıldım. az önce çok silik gölge gibi bi çizgi çıktı testte. ama sabahki test. herhalde yanlış o :) kendimi avutuyorum.
napıyoruzz bugün ve ogüne kadar kafayı yorucak şeyler bluyoruz :) yksa bende kafa kalmıcak. güzel haberler vericez birbimizee Allah'ın izniyle
Benimde Çarşamba olmam gerekiyor ama sanki yarın falan olurmuşum gibi hissediyorum malesef oldum olacağım gibi her ay olan ağrılarım başladı hatta dün gece ağrıyla uyandım..
Tüp bebek için 1 deneme 15.000 TL gibi birşey okudum, sahiden öyle mi inanmıyorum gerçekten çok pahalıymış..
Her isteyen eğer hayırlıysa en kısa zamanda bebeğine kavuşur diye diliyorum..
benimde karnımda ağrılar var arada bi adet ağrısı gibi oluyo bende hamile değilim galiba yarın belli olur bakalım yinede umudumu yitirmiyorum allah büyüktür inş nasıp eder hepimize