adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

hayırlı olsun canım allah sgalıcakla kucagına almayı nasip etsin :) benim durum biraz karışık adetten 1 gün önceki testim negatif çıktı 2.67.sen ne zaman kan testi yaptırdın canım kaç gün geçince ?

ben 2 gün kala testte 2.ci çizgiyi silik gördüm ve kan verdim iki gün kala çıktı yani...

Mutlaka haber ver canımm hayırlı haberi alıcaz inş.

önenmli degil cnm ne demek bnde gün sayıyorum iki gün kaldı adetime çok heycanlıyım birde ögrenir ögrenmez doktora gitmem lazım çünkü igneye başlayacak hemen kan pıhtısı varya işte sorun burda başlıyor bayram tatiline girmeden ögrenmem lazım yoksa dokuz gün diken üstünde yaşayacam

Mutlaka haber ver canımm hayırlı haberi alıcaz inş.

haber vericem tabiiki hemde hemen :) yarın gidiyorum doktora daha fazla beklemicem.kasıklarım ve belim çok agrıyor.lekelenmemde kesildi.adet gelcek gibi değil.gidiyim ögreniyim artık kesin sonuç belli olur :)

haber vericem tabiiki hemde hemen :) yarın gidiyorum doktora daha fazla beklemicem.kasıklarım ve belim çok agrıyor.lekelenmemde kesildi.adet gelcek gibi değil.gidiyim ögreniyim artık kesin sonuç belli olur :)

sabah erken git :) bende çarşamba kont.gidicem inş. hayırlı haberler alırız.

öyle yapıcam canım aç karnına erkenden gidicem :) inşallah sende güzel haberler alırsın keseyi görebildinizmi gerçi daha erken :)

canım cuma günü gittim doktor gördü yılların verdiği tecrübeyle ben görüyorum sizin görememeniz gayet normal herşey yolunda dei

canım cuma günü gittim doktor gördü yılların verdiği tecrübeyle ben görüyorum sizin görememeniz gayet normal herşey yolunda dei

çok sevindim canımm maşallah hayırlısıyla kucagına almakta nasip olur Allah ın izniyle:) senin de ilk gebeliginmi ?

Arkadaslar yine ben ve sorularim :) bugun dustan sonra gogusumdeki sisligi kontrol ettim ve elime yumurta buyuklugunde ya da ondan biraz daha kucuk bi bezecik tarzi bi sey geldi. Cok agrili bi sey. Asil adet gunume 10 ekim ama ben bu ay 8 ekime bekliorum yani yarin. Gogusumde ilk kez boyle bi sey hissettim aklima ilk hamilemiyim sorusu geldi.. SiZce?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

hamilelikmi bilmiyorum ama siz hemen bi doktora görünün göğüs doktoruna.korkutmak istemem büyükihtimalle yag bezesidir fakat biliyosunuzki kadınlarda meme hastalıkları son zamanlarda çok yaygın.hiç bekletmeden doktora gidin lütfen

arkadaşlar doktora muayene oldum kan testi verrdim ögleden sonra sonuç alıcam bekliyorum :)

Hamilede olsan bence kontrol ettir. Göğüsteki beze tarzı şeyler hiçbir durumda göz ardı edilmemeli ...Hamileliğe gelince benimde bugün bat. Ama göğüslerimde senn dediğin gibi durumlar var

canım aldım kan sonucumu 86.7 :)) 5gün önce 2.67 ydi ne garip :)))

merhb birkaç gündür burasını takip ediyordum...seni umutlandırmamak için hamile olabileceğine yazmadım amaa emindim...geç döllenme olduğu için kanda hcg çok düşüktü...idrarda uzun bekleyişten sonra ince çıkıyordu...hamişlik olmasaydı 10 gün bekle hiçbir çizgi belirmez....2 gün sonra tekrar kan ver 170 ve biraz üstü sonuç çıkarsa hamileliğin güzel ilerliyor demektir...hadi hayırlısı..tbrkler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…