- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.101
evet daha 11 gun beklemem lazim ve ben hic bisey hisetmiyorum..
:)))))) geçer günler merak etme .......benim son 4 güüüüüüüüüün ........bakalım nolcak inşallah bebiş olur
AYYYYYYYYARIN ADET günüm bilemiyorum acaba bebişlimiyim değilmiyim..off meraktan kudurdum bu ay..gögüslerde şişlik ve hafif ağrı var ama başka bişi yok bide bu sabah uyandığımda sanki adet olacakmışım gii ağrım oldu ama geçtii
ama aynı adet dönemi belirtileri yaa bebeiş gelmedimikiiii:26::26:
evet eşimle 8 yılın ardından evlendik(çok şükürdaha çok yeni evlisin ki senhemen istiyorsunuz sanırım
evet eşimle 8 yılın ardından evlendik(çok şükürmaşaallah) artıkk bebişilerimizde bize katılsın hayatımıza devam edelim istiyoruzz hayırlısıyla tabii
olur inşaAllah .. Rabbim biranevvel nasip etsin inşaAllah canım :)
Insallah insallah gecsinde guzel haberleri de getirsin..
son 4 mu ne kamlis surda bitti bile yarin test yaparsin ogrenirsin.. ve insallah hamile kalirsin..
peki biseyler yok ? belirti falan ?
ben hic hic bi agri hisetmiyorum (ne gogus ne kasik ne kas ne goz..) daha erken mi ??
Ayy insallah canim insallah dedigin gibi guzel olur...kiz ben diyorum sogani bu ay birakayim..son klomeni alayim cunku iki aylik benim klomen..alsammi bilmiyorum kii doktorda.yok kist oldumu acaba bu ay..aslinda tam gununde geldi.batim 25 gunde bir olurum..birde..kanamam.hala devam.ediyoo.ayiptir soylemesi..normal pedi biraktim bebek bezi kullanmak zorunda kaldim..cunku kanammam cok pet tutmuyor...
Slm canim benimde esimde sorun vardi o ilac kullsniyordu bende kolaylassin diye bal tarcin corekotu kuru yaptim 3 ayarada sutlu incir kurleri yaptim. :-( meger bunlar osterojeni cok uukselttigi icin rahimde polip yapiyormus. Ben her kukullandigimda yumurtlama donemimde kan gel di ve adetim on gun surdu. Ilk ay kendini dene canim. Osterojen cok plmasi da kisirlik yapiyor. Ins. Sana iyi gelirOncelikle.sizlere sunlari soylemek istiyorum.ben gecen ay klomen kullandim gunde 2 adet almak uzere.ve tutmadi.:)bu ayda..gunde 1 tane aliyprum..hormanlarima yuklenmek istemiyorum..ve eger olmassa.kesinlikle sogan kurune basliycam.ve ilk suna karar verdim.cok coook derinden arastirdim.ve ansiklopetiler.okudum..kizlar ilaclarin.faydasini gormediyseniz dogal yollara yonelin.ben bu aydan itibaeen herseyi oluruna birakarak kure basliycam..cok coook faydasini gorenler.var sadece gebelik icin degil.ayni zamanda.kadin rahim rahatsizlari icinde...ogrendiklerimi aizlerede paylasmak istedim..sogan kurunu yapin..yaptiginiz ay..sadece kure odaklanmayin herseyi oluruna birakip..kendinize fobilere verin.kesinlikle.her gun havuc ceviz findik..ve evde yaptiginiz yogurlardan 1 er kase yiyin..bunu bana..almis oldugum bilgiler verdi..ve..kurle hamile kalan lar yani benim cevremde arastirdigim.insanlar..biz diyorlar..kuru yaptik ama.her gun ceketimizin ceplerine ceviz havuc findik..la gezerdik..ve bi tanesi gebelik icin yapmis ama.boynundaki fidik yok olmus.8 yildir kadin.fidiktan hastane hastane dolasmis...ve ilaclara.bitkilerden yapilor ama.sizin aldiginiz besinler.uygulamalar..kurler..kadar..taze bulunulmasi zor bosey yoktur..
K8z korkuttun beni..bende ve esimde bir proplem yok.tabi sigara.konusundan.baska..simdi.gunde insan vucuduna.iki caviz.findik.almak kadar saglikli bir sey yokmus.ve kuru uzumu cogunlukla cegirdegiyle ciynemek en guzeli ve sagliklisiymis.kiz kanamama gelince bugun.5 gun bitti ama son iki gundur kahverengi.akintim var.bitmiyoda.mutlaka.pet kullandiddiriyor.bana..ben ilk defa.kanama dan sonra kahverengi akinti gordum..canim bir bilgin varmi bu konuda.bu ayda klomen aldim batim 25 eylulde..ve doktorum turk ben ingilterede yasiyorum..burda tip cok sacma.koyun nasil kendi halinde ise.insanlarida doktor diyince kendi haline birakiyorlar..o yuzden doktorum eylul sonu geliyor.guzel bir doktor sadece kadin dogum uzmani...tipta alani....kiz bir bekliyelim bakalim..sen ne durumdasin.suan.bebek konusunda.tedavi surduruyormusun.bu ay ne gibi beklentilerin var..bebis konusunda.insallah hersey daha iyi olcak:)))Slm canim benimde esimde sorun vardi o ilac kullsniyordu bende kolaylassin diye bal tarcin corekotu kuru yaptim 3 ayarada sutlu incir kurleri yaptim. :-( meger bunlar osterojeni cok uukselttigi icin rahimde polip yapiyormus. Ben her kukullandigimda yumurtlama donemimde kan gel di ve adetim on gun surdu. Ilk ay kendini dene canim. Osterojen cok plmasi da kisirlik yapiyor. Ins. Sana iyi gelir
slm kızlar gece gece uyku tutmadı valla kalktım test yaptım :) ikinci çizgi silik çıktı ne demek oluyor şimdi bu yani :18: erken mi yaptım acaba bat im 3 ağustostu...kan testi yaptırsam mı acaba??? kanda iki şekilde hamileliğe bakılıyormuş sanırım biri pozitif-negatif diye sonuç veriyormuş biri de beta-hcg nin oranına bakıyormuş hangisi daha sağlıklı yardım lütfeennn.......
Kiz sen hamilesin bence:))benimki de 31 agustostu.ben 3 gun fazla hesapladim.3 agustostu..ama.sagolsun..31 agustosta geldi hemen..:)))hadi hayirlisi olur insanllah canim sen8n ic8n.
kızlaar ikinizde 3 eylül demek istiyorsunuz öyle değil mi
kaldı mı bat a 4 gün:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?