- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.121
benim adetime en gec 7 gun kaldi... gecen haftalarda supheli iliskimiz oldu. tesaduf yumurtlama gunune denk geldi. yumurtlama gunune denk geldigini fark ettigimden beri icim icimi yiyo.. acaba hamilemiyim diye?? birinde yine boyle heyecan yaptim ( tabi o zaman dogum kontrol hapi kullaniyordum) 48 gun adet gecikmem oldu.. ama bu defaki suphe baska. daha guclu cunku korunmasiz ilk supheli iliskimiz oldu.. aslinda esim bebis istemio su anda. erken oldugunu dusunuyor. ama ben cok istiyorum. ve cok dua ediyorum bu supheli iliskinin ardindan hamile kalmis olmayi. adet belirtilerimi yasiyorum aslinda. ama yine de bir umit insallah hamileyimdir diye.. ve bu son 7 gun nasil gececek bilmiyorum. dusunmek istemiyorum. dusundukce iyice umutlaniyorum. ama adet olursam uzulcem biliyorum.. diger aylardaki adet belirtilerimden farkli olarak.. kasik agrisiyla uyaniyorum.(normalde gun icerisinde ara ara yasarim ve bu kadar erken belli etmez kendini) oglenden sonra asiri yorgunluk ve halsizlik cokuyor. sora bi anda usume tutuo. ayaklarim ellerim buz kesiyor. ardindan da sicak basiyor. normalde hastalanmadan once hep usurum yani arada sicak basma olayim falan olmaz. vucud isim serin olur. simdi resmen ayaklarim buz kesio.. tirnak uclarim morariyor. gun icerisinde farkli zamanlar hafif mide bulantisi oluyor. adetten once bunu hic yasamam aslinda ( acaba adet belirtilerim huy mu degistiriyor :) ? ) ve bi kac gun once hayatimda ilk kez ''limon''u keserken kokusu burnuma asiri derece guzel geldi. hemen biraz yeme geregi hissettim.. yasadigim bu durum suphemi katladi ama tabiki koku olayi hamilelikte hemen baslio mu baslamio mu o da ayri bir soru isareti :s karnimi inceliorum goruntu de bir degisiklik yok goguslerde de... bunlar da suphelerimi azaltior..... ama yine de gereksiz bir umit besliyorum insallah hamisimdir diyeeeeeeeee..... bunlari yasayan var miiii ki?? hatta ve hatta diger adet belirtilerimin disinde ilk kez yasadiklarimin arasinda hafif hafif ara sira bas donmelerim oluyor. istahsizlik ve asiri derecede cinsel isteksizlik var ( onceleri o istek baya bi yogun olurdu bu ay yok ) acaba psikolojik mi bilmyorum kiiiiiii....... biri bi sey desinn lutfennn...bnm yasadiklarimi yasayipta hamile oldugunu ogrenen varmi ya da butun bunlarin ardindan adet goren?? 7 gun gecermi yaaa
Son düzenleme: