- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.081
Rica ederim canım benim öncelikle rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin Benimde eşim yemez öyle şeyler içmezde dün akşam söyledim ağzına bile aldırmadı kaldıki en çok çocuk isteyende o :) kuzum ibrahim saraçın soğan kürünü uygula ne kist ne adet ne yumurtlama sorunun kalır sitede çok soğan kürüyle hamile kalan var benim adet günümede 2 gün var eğer bu ayda tutturamadıysak bende hemen uyguluyacağım benimde önceki evliliğimde olmuştu aldırmıştık şimdi 2.evliliğim çok istediğimiz halde 4 ay beraber yaşadık 3 aydır evliyiz bizimde henüz olmadı çabalıyoruz umarım en kısa zamanda bebişleriimiz olur
TRIINNGGGG((kirmiziyi yedim..malesef...((haktan hayirlisi..canim sogan kurune basladim..bu ay klomen almayi dusunmuyorum..eger kist varsa..sogan kuruyle atarim die.dusundum.bu ay...bakalim.gelecek.batim.25 eylulde..cikmayan candan umit kesilmez..:)))ben neden bilmiyorum..icimde bir rahatlik var..yaa bide ne oldu biliyomusun..klomen beni asabi yapti..simdi bugun uzerimde bir rahatlik bir aptallik var.kirmiziyi yedim rahatladim:):):):):)