• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

Rica ederim canım benim öncelikle rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin Benimde eşim yemez öyle şeyler içmezde dün akşam söyledim ağzına bile aldırmadı kaldıki en çok çocuk isteyende o :) kuzum ibrahim saraçın soğan kürünü uygula ne kist ne adet ne yumurtlama sorunun kalır sitede çok soğan kürüyle hamile kalan var benim adet günümede 2 gün var eğer bu ayda tutturamadıysak bende hemen uyguluyacağım benimde önceki evliliğimde olmuştu aldırmıştık şimdi 2.evliliğim çok istediğimiz halde 4 ay beraber yaşadık 3 aydır evliyiz bizimde henüz olmadı çabalıyoruz umarım en kısa zamanda bebişleriimiz olur

TRIINNGGGG:(((kirmiziyi yedim..malesef...:(((haktan hayirlisi..canim sogan kurune basladim..bu ay klomen almayi dusunmuyorum..eger kist varsa..sogan kuruyle atarim die.dusundum.bu ay...bakalim.gelecek.batim.25 eylulde..cikmayan candan umit kesilmez..:)))ben neden bilmiyorum..icimde bir rahatlik var..yaa bide ne oldu biliyomusun..klomen beni asabi yapti..simdi bugun uzerimde bir rahatlik bir aptallik var.kirmiziyi yedim rahatladim:):):):):)

TRIINNGGGG:(((kirmiziyi yedim..malesef...:(((haktan hayirlisi..canim sogan kurune basladim..bu ay klomen almayi dusunmuyorum..eger kist varsa..sogan kuruyle atarim die.dusundum.bu ay...bakalim.gelecek.batim.25 eylulde..cikmayan candan umit kesilmez..:)))ben neden bilmiyorum..icimde bir rahatlik var..yaa bide ne oldu biliyomusun..klomen beni asabi yapti..simdi bugun uzerimde bir rahatlik bir aptallik var.kirmiziyi yedim rahatladim:):):):):)

Canim en azindan su var bizde.daha once gebelik yasadigimiz icin.demekki..biz saglikliyiz.demek.cok sukur.akadar buyuk rahatsizliklari olan varki..ben onlarin yazisini her okudugumda.benden cok onlarin bebekleri olsun istiyorum..cok sukur bu gunumuze...kiz..haber..et bize..son durumundan...iki gunun kalmis..hadi herseyin en hayirlisi olsun..insallah..

sadece lavaboda peçeteye gelen kahverengi akıntım var, sanırım bugün yarın da kırmızılar gelir benim :14::14::14::14:

ekimde kısmet artık...

Slm cnm..ben kirmiziyi yedim:((oh bee geldide sonuclandi.ne sitresti o oyle.bugun kendimi.hafiflemis hissediyorum..ama canim ben bu ay cok korkuyorum.simdide.klomenin kist yapmasindan korkuyorum..bugun sogan kurune basladim..15 boyunca almam gerekiyormus.kure basladim kist.icin
Bu ay ara vericem gelecek batimda klomeni tekrar almayi dusunuyorum..ve canim.ben daha hayatim hic kahverengi leke gorup yasamis degilim..yani bilmiyorum..aslinda kendini takip et gecen ay varmiydi boyle bisey..bu ay nasil etkenler var uzerinde.insallah insallah hamissindir.rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah.canim benim haber et bana son durumundan..:))

benimde 4 kaldı:37: gögüsler hafif şişti ..off galiba bebiş gelmemişşş:43:

Slm cnm..ben kirmiziyi yedim:((oh bee geldide sonuclandi.ne sitresti o oyle.bugun kendimi.hafiflemis hissediyorum..ama canim ben bu ay cok korkuyorum.simdide.klomenin kist yapmasindan korkuyorum..bugun sogan kurune basladim..15 boyunca almam gerekiyormus.kure basladim kist.icin
Bu ay ara vericem gelecek batimda klomeni tekrar almayi dusunuyorum..ve canim.ben daha hayatim hic kahverengi leke gorup yasamis degilim..yani bilmiyorum..aslinda kendini takip et gecen ay varmiydi boyle bisey..bu ay nasil etkenler var uzerinde.insallah insallah hamissindir.rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah.canim benim haber et bana son durumundan..:))

dediğin gibi en azından stresten kurtuldun canım.. inşallah klomenin bi sakıncası olmaz, doktor bişi dedi mi? bünyeden bünyeye değişir sonuçta..
ya ben hala kahverengi devam ediyorum.. aslında adetlerimde ilk gün azıcık kahverengi başlar sonra yine aynı gün normale dönerdi.. buugün 2. gün kahverengiye devam.. merak ettim test yaptım o da negatif :14::14::14: anlamadım ki ben bu işten bişey :53::53:

dediğin gibi en azından stresten kurtuldun canım.. inşallah klomenin bi sakıncası olmaz, doktor bişi dedi mi? bünyeden bünyeye değişir sonuçta..
ya ben hala kahverengi devam ediyorum.. aslında adetlerimde ilk gün azıcık kahverengi başlar sonra yine aynı gün normale dönerdi.. buugün 2. gün kahverengiye devam.. merak ettim test yaptım o da negatif :14::14::14: anlamadım ki ben bu işten bişey :53::53:

Kizlar yardimlariniza ihtiyacim..var..yaa.benim oyle bir kanamam oluyoki anlatamam.sabah kaltim yatak dosek kalmamis.kan golu goturuyoo..yaa..kist olunca.kanama.olmuyo dimi..kanama nin cok olmasi iyimidir.bilmiyorum.yardim.edin sizce.cok kanama.kist olmadiginami isaret.yoksa.ters giden biseyleremi isaret..kizlar..haberlerinizi bekliyorum..lutfenn..canim benim kananmam.birden basladi.ve bugunde cook yogun..senin lahverengi lekelenmen..aslinda gebelige..ve adet oncesi yasanan lakelenmeyede benziyor..dur bekle.bakalim.sitres etme...canim..

Kizlar benimde adete 3 kaldi.ve herhangi bi belirti yok hicbirsey yok.sizlerde de boyle olan varmi acaba ?

Kiz sitres etme.bende iki ucgun onceden.hic bisey hissetmiyordum..ama adet oldum ve suan kanamam felaket canim:(((amaherkesin bunyesi hormonlari farkliben bundan once gebelik yasadim inanirmisin hic bisey yasamadim..ozel gunumun gectigini bayildim yolda.hastaneye gittim..trinngg hamilesin dedi..oyle ogrendim..bilemezssin..o yuzden onemli olan kafana takma.rahat ol..

Kiz sitres etme.bende iki ucgun onceden.hic bisey hissetmiyordum..ama adet oldum ve suan kanamam felaket canim:(((amaherkesin bunyesi hormonlari farkliben bundan once gebelik yasadim inanirmisin hic bisey yasamadim..ozel gunumun gectigini bayildim yolda.hastaneye gittim..trinngg hamilesin dedi..oyle ogrendim..bilemezssin..o yuzden onemli olan kafana takma.rahat ol..

Hic beceremiyorum rahat olmayi stres mideme vurmus durumda.tatlim adet kanaman mi var

slm canım bende bugün test yaptım ama negatif adetim bittikten hemen sonra bende başlıcam soğan kürüne bende kırmızıyı görsem rahatlıyıcam hiç olmazsa içim rahatlar klomen kullanma soğan kürü bire bir canım siteyi incele bak nekadar çok hamile kalan var hemde hemen eşlerimizin sperm sayısında sorun yoksa hayırlısıyla bizde kalırız tatlım

slm canım bende bugün test yaptım ama negatif adetim bittikten hemen sonra bende başlıcam soğan kürüne bende kırmızıyı görsem rahatlıyıcam hiç olmazsa içim rahatlar klomen kullanma soğan kürü bire bir canım siteyi incele bak nekadar çok hamile kalan var hemde hemen eşlerimizin sperm sayısında sorun yoksa hayırlısıyla bizde kalırız tatlım

bu soğan kürü nasıl oluyor beni de bilgilendirin pleaseee :53::53:
ben de kırmızıları gördüm sanırım kahverengi kırmızıya döndü ama hep olduğundan daha az :( test yaptım negatif zaten..

Kizlar yardimlariniza ihtiyacim..var..yaa.benim oyle bir kanamam oluyoki anlatamam.sabah kaltim yatak dosek kalmamis.kan golu goturuyoo..yaa..kist olunca.kanama.olmuyo dimi..kanama nin cok olmasi iyimidir.bilmiyorum.yardim.edin sizce.cok kanama.kist olmadiginami isaret.yoksa.ters giden biseyleremi isaret..kizlar..haberlerinizi bekliyorum..lutfenn..canim benim kananmam.birden basladi.ve bugunde cook yogun..senin lahverengi lekelenmen..aslinda gebelige..ve adet oncesi yasanan lakelenmeyede benziyor..dur bekle.bakalim.sitres etme...canim..

aslında kanama rahmin temizlendiğine de işaret.. bol bol sıvı tüket canım bir iki gün içinde hafifler inşallahh... dinlenmeyi de unutma :)

bu soğan kürü nasıl oluyor beni de bilgilendirin pleaseee :53::53:
ben de kırmızıları gördüm sanırım kahverengi kırmızıya döndü ama hep olduğundan daha az :( test yaptım negatif zaten..

canım slm siteden araştır netten soğan kürü ibrahim saraçoğlunun oldukça işe yaradığı söyleniyor

Hadiyaa..valla belki ilac her ay farkli yapa bilir adet dongunu..bak ben bu ay..felaket dunden beri kanamam var.kist olunca.kanama cok olurmu acaba..kistin oldugunu nasil anlariz normalde bilmiyorum...haaa.bide suna yoruyorum.canim adetim dun basla.dun..sabah aksam.sogan kuru yaptim.sabah kaltim kamam felaketti.yatak carsafi carsafliktan cikmisti..bugunde.yaptim sogan kurunu.annemi aradim.annem diyoo sogan icini temizler..bide kani sivilastirir.cogaltir.diyoo.bilmiyorum.bende ksitten korkuyorum.bu ay son klomeni kullansammi ne dersiniz..bilmiyorumm.ne yapsam.sogan yapacam.doktorun dedigini yapmami s olcam iki ay ust ustte demisti..bide..aslinda doktor degil..ben kendim istiyerek kullabiyorum..o yuzden diyorum bu ayda kullanayim..gelecek aya tam tesekurlu bir turk doktoruna tedaviye gideyimdiyorum ne dersiniz.acaba yaa mantiklimii ikinci kez alamm klomeni?????:(((((

Hic beceremiyorum rahat olmayi stres mideme vurmus durumda.tatlim adet kanaman mi var
Yaa canim sorma..kanamam var..yani adettim..ben 25 gunde bir goruyorum dun tam zamanlamasini yapti..benim ilk ay klomen kullanmamdi.ama tutmadi..bide cok felaket kanamam var..acaba kist mi diyorum.ikinci ay yani bu ay klomen yerine sogan kuru yapayim diyorum ama.bilmiyorum..yaaa.doktor da yok kaldim kendi basima ne yapsam.benim dururmumda olan varmi hic aranizda.kizlar:(((kiz anam bende oyle oldum sitres miydeye vurdum aha hamileyim dedim az kalsin esime hamileyim diye..telefondan msj atacaktim..:):)deli gibi oynatti beni bu klomen bu ay..varya..simdi cok rahatim.bu ay artik herseyi oluruna birakicam cunku bende oyle bir yapi.var ilk ay..meraktan oldu bu ay..hic merak etmem valla.olir sa olir.ne yapalim:)

aslında kanama rahmin temizlendiğine de işaret.. bol bol sıvı tüket canım bir iki gün içinde hafifler inşallahh... dinlenmeyi de unutma :)

Ayy insallah canim insallah dedigin gibi guzel olur...kiz ben diyorum sogani bu ay birakayim..son klomeni alayim cunku iki aylik benim klomen..alsammi bilmiyorum kii doktorda.yok kist oldumu acaba bu ay..aslinda tam gununde geldi.batim 25 gunde bir olurum..birde..kanamam.hala devam.ediyoo.ayiptir soylemesi..normal pedi biraktim bebek bezi kullanmak zorunda kaldim..cunku kanammam cok pet tutmuyor...

slm kızlar ben hala kırmızıyı görmedim son adet tarihim 5 ağustostu arada bir kasıklarımda hafif sancılar oluyor ama ne kahverengi lekelenmeler oldu ne de başka birşey...test yapmak için erken mi sizce biraz daha beklemeli miyim??? test yapmaya da korkuyorum tek çizgi görmekten korktuğum için :50:

Son düzenleme:
slm kızlar ben hala kırmızıyı görmedim son adet tarihim 5 ağustostu arada bir kasıklarımda hafif sancılar oluyor ama ne kahverengi lekelenmeler oldu ne de başka birşey...test yapmak için erken mi sizce biraz daha beklemeli miyim??? test yapmaya da korkuyorum tek çizgi görmekten korktuğum için :50:

cnm beklenen adet tarihin nedir bir gün geçtiyse test yapabilirsin bazıları adet olmayı beklediği sabah yapıyor çıkıyor. ama herkeste farklı olabiliyor.

cnm beklenen adet tarihin nedir bir gün geçtiyse test yapabilirsin bazıları adet olmayı beklediği sabah yapıyor çıkıyor. ama herkeste farklı olabiliyor.

bat im bugün...sabredebilirsem cuma günü yapmayı düşünüyorum tabi o zamana kadar kırmızıyı yemezsem psikolojik olarak ister istemez stres yaptığım için de gecikmiş olabilir diye düşünüyorum umarım öle değildir de hamile olduğum için olmamıştır....ne kadar zormuş böle beklemek:18:

Back