- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.061
canım klomeni doktor kontrolünde aldın sanırım arayıp bu sıkıntılarını anlatsan sana daha net bilgi verir yan etki yapmış sanırım sende 1 ihtimal hamilede olabilirsin...
Canim doktor yok malesef ben ingilterede yasiyorum.ve bu hapi kullandigimi burdaki doktorlara soylesem.beni hapse atarlar herhalde:)cunku bu ulkede doktor.konrltrolu olmadan ilac almak yasak..ben bu ilaci turkiyeden.getirttim.ve turkiyede telefon araciligiyla bir doktorla gorustum..normalde benim ve esimin hic bir proplemi yok..sadece hozlandirmasi icin almak istedim..bu benim ikinci evliligim ve daha once iki gebelik gecirdim ilk esimden ve.esim zorla.bebeklerimi aldirdi.neyse.o gunleri hatirlamak istemiyorum..simdi 7 ay oldu ve bu ay kullandim ilk defa..simdi batima..8 gun var..ve surekli atesimi olcuyorum.ve atesim 36.8..normalde....ve karnimda ve kasiklarimda agri var..sol bacagima agri giriyor.ve cok surmuyor gidiyor..ve belimde agriyor.uyku hali basladi..bilmiyorum insallah hamileyimdir..ama hic bir bilginiz varmi..benim gibi olan hic gordunuzmu..cok korkuyorum kist olusturmustur die(((