- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.041
arada yaşıyordum 15 - 16 gün geciktiği oluyor du o yüzden dedim pazartesiyi bekliyim bu kadar beklemişken.. çünkü gidiyorsun kan tahlili vermeye heycanla bekliyosun hemşireden aldığın zarfı pozitifse diye acıyorsun her seferinde üzüntüye giriyosun o yüzden dedim beklicem pazartesiye kadar arada göğüs uclarıma bir sızı saplanıyor sık idrarda çıkıyorum kasığımda batmalarda oluyo ama psikolojiktir diye korkuyorum o yüzden beklicem dedim..
canım geçen ay bütün belirtileri yaşadım kesin bişeyler var diyodum ama psikolojik çıktı maalesef adetimde bu kadar gecikme olmamıştı inşllh senin bebiştendir hepsi :)
sekerims sen ne zamandır hamile kalmak için çabalıyorsun ? bende arkadaşı tebrık edıyorum iyi dayanmış ben bı gun bile dayanmakta zorlanıyorum
canım geçen ay bütün belirtileri yaşadım kesin bişeyler var diyodum ama psikolojik çıktı maalesef adetimde bu kadar gecikme olmamıştı inşllh senin bebiştendir hepsi :)
ben 2 senedir çabalıyorum 2 kez hamile kaldım ama daha can bulmadan kanamayla gitti. her düşükten sonra 15 gün adet gecikmem oldu doktorum normal dedi rahim kendini toparlaması gerek dedi 3 aydır düzenliydi şimdi gene 21 gün gecikti en son haziran 24 te adet olmuştum benim adetim 1 hafta sürüyor şimdi bekliyorum acaba diye sonra yok yok diyorum korkuyorum cidden...
sekerims sen ne zamandır hamile kalmak için çabalıyorsun ? bende arkadaşı tebrık edıyorum iyi dayanmış ben bı gun bile dayanmakta zorlanıyorum
ben de çok istiyorum gerçekten. güzel haberler alırız inşallah.
geçen yıl uğraştık 3 deneme olmadı ara verdik biraz sıkıntılı bi dönem atlattık bu ay 2 denememiz olacak canım senin ?
bisimde 1 yıl oldu beklıyoruz her ay ümit - hayal kırıklığı yorulyo ınsan artık şu yaşnışlıkla hamile kalanları duyunca şaşırıyorum yaaa
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 8 gün önce aşılama yaptırdım. hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum. sonucu öğrenmem için 3-4 gün gibi kısa süre kaldı. beklemek zor.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 8 gün önce aşılama yaptırdım. hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum. sonucu öğrenmem için 3-4 gün gibi kısa süre kaldı. beklemek zor.
bekliyoruz canım mutlu haberlerini :)ben de bir senedir uğraşıyorum olmayınca hamilelik sürecimi hızlandırmak için bu yola başvurdum. bakalım hayırlısı. yaş otuzu geçtikten sonra hamile kalmak için tıbbi müdahale olması gerektiğini düşünüyorum. yoksa zor çünkü bende pco var. yada farklı alternetiflerde olabilir. bitkisel çözümler gibi. üç dört güne benim sonucumda belli olur. yazarım artık.
Mrb arkadaslar..ben bu sayfayi son 1 aydir takip ediyorum ve belki hic bilmedigim gebelik bilgilerini burda ogrendim..ve mutlu oldum..simdi ise yardimlariniza ihtiyacim var..benim hic bir sorunum yok..ilk defa klomen kullandim bu ayy..ve sunlari yasadim.klomeni aldigim gunun 3 gunu felaket sag kasigimdan agri yasadim..ve adetimden.1 hafta sonra.buyuk bir sanci tuttu beni kasiklarimdan..ve simdi adetime 10 var.ve bugun sol ayagim uyusuk.diz kapagim sizliyor..ve ara surekli hafif olarak kasik agrim oluyor.ve goguslerim okadar kotu sizlamiyor geliyor ve hemen gidiyor sizisi..ve birde istahim cok acik.acliga dayamiyorum.ve birde gun boyu uzerimde bir sersemlik var..lutfen yardiminiza ihtiyacim var.ben gurbetteyim.hic turk yok etrafimda ve iyiki bu siteyi bulmusum..tesekurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?