adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

canım geçen ay bütün belirtileri yaşadım kesin bişeyler var diyodum ama psikolojik çıktı maalesef adetimde bu kadar gecikme olmamıştı inşllh senin bebiştendir hepsi :)

canım geçen ay bütün belirtileri yaşadım kesin bişeyler var diyodum ama psikolojik çıktı maalesef adetimde bu kadar gecikme olmamıştı inşllh senin bebiştendir hepsi :)

sekerims sen ne zamandır hamile kalmak için çabalıyorsun ? bende arkadaşı tebrık edıyorum iyi dayanmış ben bı gun bile dayanmakta zorlanıyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 8 gün önce aşılama yaptırdım. hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum. sonucu öğrenmem için 3-4 gün gibi kısa süre kaldı. beklemek zor.

sekerims sen ne zamandır hamile kalmak için çabalıyorsun ? bende arkadaşı tebrık edıyorum iyi dayanmış ben bı gun bile dayanmakta zorlanıyorum

ben 2 senedir çabalıyorum 2 kez hamile kaldım ama daha can bulmadan kanamayla gitti. her düşükten sonra 15 gün adet gecikmem oldu doktorum normal dedi rahim kendini toparlaması gerek dedi 3 aydır düzenliydi şimdi gene 21 gün gecikti en son haziran 24 te adet olmuştum benim adetim 1 hafta sürüyor şimdi bekliyorum acaba diye sonra yok yok diyorum korkuyorum cidden...

hamile kalmak çok istiyorum rabbim bu duygudan bizi ve tüm anne adayı olmak isteyenleri mahrum bırakmasın

beklenti insanı çok yıpratıyor gerçekten. bende birbuçuk senedir uğraşıyorum pco da var ama hiç hamile kalamadım. inş. sen hamilesindir.

geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın allahım dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 8 gün önce aşılama yaptırdım. hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum. sonucu öğrenmem için 3-4 gün gibi kısa süre kaldı. beklemek zor.

inşallah aşılaman tutar ne zamadır ıstyorsun beklemek kolay değil :) allah sabır versın kucaklarımızı evlatsız bırakmasın inşallah :)

inşallah aşılaman tutar ne zamadır ıstyorsun beklemek kolay değil :) allah sabır versın kucaklarımızı evlatsız bırakmasın inşallah :)

ben de bir senedir uğraşıyorum olmayınca hamilelik sürecimi hızlandırmak için bu yola başvurdum. bakalım hayırlısı. yaş otuzu geçtikten sonra hamile kalmak için tıbbi müdahale olması gerektiğini düşünüyorum. yoksa zor çünkü bende pco var. yada farklı alternetiflerde olabilir. bitkisel çözümler gibi. üç dört güne benim sonucumda belli olur. yazarım artık.

bekliyoruz canım mutlu haberlerini :)

Mrb arkadaslar..ben bu sayfayi son 1 aydir takip ediyorum ve belki hic bilmedigim gebelik bilgilerini burda ogrendim..ve mutlu oldum..simdi ise yardimlariniza ihtiyacim var..benim hic bir sorunum yok..ilk defa klomen kullandim bu ayy..ve sunlari yasadim.klomeni aldigim gunun 3 gunu felaket sag kasigimdan agri yasadim..ve adetimden.1 hafta sonra.buyuk bir sanci tuttu beni kasiklarimdan..ve simdi adetime 10 var.ve bugun sol ayagim uyusuk.diz kapagim sizliyor..ve ara surekli hafif olarak kasik agrim oluyor.ve goguslerim okadar kotu sizlamiyor geliyor ve hemen gidiyor sizisi..ve birde istahim cok acik.acliga dayamiyorum.ve birde gun boyu uzerimde bir sersemlik var..lutfen yardiminiza ihtiyacim var.ben gurbetteyim.hic turk yok etrafimda ve iyiki bu siteyi bulmusum..tesekurler..

canım klomeni doktor kontrolünde aldın sanırım arayıp bu sıkıntılarını anlatsan sana daha net bilgi verir yan etki yapmış sanırım sende 1 ihtimal hamilede olabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…