- Konu Sahibi elanaz_efe
- #1.021
merhaba nasıl oldu geldimi kırmızılar yoksa güzel haberlermi var
ne yazik ki regl oldum bu sabah canim. kismet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba nasıl oldu geldimi kırmızılar yoksa güzel haberlermi var
ne yazik ki regl oldum bu sabah canim. kismet.
hayırlısı olsun allah hayırlı zamanda hayırlısını versin canım benimde bata 6 gün var bakalım sonuç ne olacak ne zamandır istiyosunuz ?
amin cnm. senin de bat hic gelmez insallah.
ben zten 1 yilda iki tane kaybettim. iki kurtaj. korunma surecini yeni biraktik. bakalim kismet.
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. normalde 7sinde adet olmam lazımdı fakat hala olmadım, belirtim de yok.5 gün geçti, bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktı. adetim düzensiz olmamıştı evlenene kadar, bi geçen ay 3 gün gecikmişti sonrası oldum. bi umut kaplamıştı içimi ama test negatif çıkınca moralim çok bozuldu. yanlış çıkma olasılığı varmıdır? kan testini biz isteyince mi yapıyorlar,yoksa doktorun uygun mu görmesi lazım. hastaneye gitmeye çekiniyorum doğrusu
vee adete son 1 gün :) heyecanlı bekleyiş dayanamam belkı bu akşam test yaparım
günaydın canım haberler neler bebiş varmı ?
günaydın canım haberler neler bebiş varmı ?
hala sabırla beklıyorum :) 12 ağustosta yaptım negatıf cıktı şimdi de tutyorum kendımı tutabılırsem kendımı yarın sabah idrarıyla. tutamazdam akşama arttık :))
sen ne alemdesın belirti heyecan var mı yoksa yaptın mı benım gıbı test onceden oncede n :)
bu ay erken test yapmayı düşünmedim hüsrana uğramamak için adetimin geçmesini beklicem ama oda geçmicek sanrm ağrılara bakılırsa
benimde adetim 21 gün gecikti ama doktora gitmeye korkuyorum gene olumsuz sonuç çıkıcak diye :18:
21 gun nasıl dayandın en azından ıdrar testı yap adet düzensizliği yaşıyormusun ?
ewet geçmesi en ıyııs oyalamak lazım insanın kendısını :) benmde bu ay ne belım ağrıyor ne de karnım :) normalde bel ağrılarım olurdu enteresan