adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

hayırlısı olsun allah hayırlı zamanda hayırlısını versin canım benimde bata 6 gün var bakalım sonuç ne olacak ne zamandır istiyosunuz ?

amin cnm. senin de bat hic gelmez insallah.

ben zten 1 yilda iki tane kaybettim. iki kurtaj. korunma surecini yeni biraktik. bakalim kismet.

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. normalde 7sinde adet olmam lazımdı fakat hala olmadım, belirtim de yok.5 gün geçti, bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktı. adetim düzensiz olmamıştı evlenene kadar, bi geçen ay 3 gün gecikmişti sonrası oldum. bi umut kaplamıştı içimi ama test negatif çıkınca moralim çok bozuldu. yanlış çıkma olasılığı varmıdır? kan testini biz isteyince mi yapıyorlar,yoksa doktorun uygun mu görmesi lazım. hastaneye gitmeye çekiniyorum doğrusu

canım hastanede gebelik testi isteyince yapıyolar ama mırın kırın edebilirler, onu7 pek işten saymazlar çünkü. ama istersen aile hekimine yaptırabilirsin..özellikle kandan baktırmak istediğini söylersin yaparlar. çok isteyince de psikolojik olarak etkileniyo vücut ve gecikmeler olabiliroy bazen.. hayırlısı olsun inşaallah..

selam kızlar benim sat 21 tem ov. 29 tem-4 ag bat 16 ag. yani regle 4-5 gün var ama spora yazılcam diye gittim test yaptırdım bhgc 1,2 çıktı kasık ağrım var görüşlerinizi merakettim kk uzmanları

benimde adetim 21 gün gecikti ama doktora gitmeye korkuyorum gene olumsuz sonuç çıkıcak diye :18:

21 gun nasıl dayandın en azından ıdrar testı yap adet düzensizliği yaşıyormusun ?

arada yaşıyordum 15 - 16 gün geciktiği oluyor du o yüzden dedim pazartesiyi bekliyim bu kadar beklemişken.. çünkü gidiyorsun kan tahlili vermeye heycanla bekliyosun hemşireden aldığın zarfı pozitifse diye acıyorsun her seferinde üzüntüye giriyosun o yüzden dedim beklicem pazartesiye kadar arada göğüs uclarıma bir sızı saplanıyor sık idrarda çıkıyorum kasığımda batmalarda oluyo ama psikolojiktir diye korkuyorum o yüzden beklicem dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…