• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 5-4-3-2-1 gün kalanlar :))

kızzzz yeni hamiş sen uyumadın mı daha bak daha küçücükmüş bebişkon. bebişinin yüzünüde göreceksin allahın izniyle.

hamilelerin duaları kabul oluyormuş canım bana da dua et 3 gün sonra bat ım inşallah ben de hamileyimdir.

11 ay oldu çok istiyorum.
keşke hamişliğim netleşse çok dua etsem..
rabbim hepimizin kucağına tez vakitte bebişlerini sağlıklı bir şekilde almasını nasip etsin inşallah:16::16:

değerin çok iyi bence benim adeti 5 gün geçtiğinde 60 tı doktorlar önemli olan yükselmesi diyorlar ki senin daha adetin geçmemişken bu değer

canım peki sen idrar da gebelik testi yapıyomusun evde..
benim bugünkü diğer iki güne göre daha silik çıktı da korkuyorum değerim düşüyor mu diye:18:

benim bugünkü diğer iki güne göre daha silik çıktı da korkuyorum değerim düşüyor mu diye:18:[/QUOTE]

hayır canım ben bi kere idrar testi yaptım bir gün geçince o da negatif çıktı zaten:1: sonra ben bi temizlik yaptım bu ayda olmadı diye sonra 5 gün olunca kan verdim dün de ikinci kere kan verdim yaklaşık 3 kat artmış oh içim rahatladı şimdi beslenmeme dikkat ediyorum ve bol bol dinleniyorum rabbim yardım eder inşallh sen sakın merak etme 48 saatte kan ver değer arttmışsa sorun yok doktorum öle dedi:nazar::nazar:

evet çarşamba yine kan verdim 172 çıktı doktor artışı çok beğendi tabi kese ve kalp atışını duymak gerekiyor dedi şimdi onun için beklemedeyiz:nazar::nazar:1 ağustosta çağırdı tekrar

:nazar::nazar::nazar: arkadaşım çok sevindim, tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah herşey yolunda olur ve rahat bi hamilelik geçirirsin. :1: ben kırmızıları yedim maalesef :( o yüzden bu bi aycık daha benden bi gelişme olmayacak. kısmet, herşey Allah'tan..

benim bugünkü diğer iki güne göre daha silik çıktı da korkuyorum değerim düşüyor mu diye:18:

hayır canım ben bi kere idrar testi yaptım bir gün geçince o da negatif çıktı zaten:1: sonra ben bi temizlik yaptım bu ayda olmadı diye sonra 5 gün olunca kan verdim dün de ikinci kere kan verdim yaklaşık 3 kat artmış oh içim rahatladı şimdi beslenmeme dikkat ediyorum ve bol bol dinleniyorum rabbim yardım eder inşallh sen sakın merak etme 48 saatte kan ver değer arttmışsa sorun yok doktorum öle dedi:nazar::nazar:[/QUOTE]

canım bugün gittim dr a..
değerin normal dedi..
anlattım ateş ölçtüğümü..
bugün döllenmenin 8 günü,ovulasyonunda 13.günü dedim..
kadın şok oldu:27::27:
maşşallah herşeyi biliyon dedi:1::1::1:
değerin noırmal önemli olan ikiye katlanması dedi..
yarın yine test yap bakalım ikiye katlanmış mı dedi..
progestan,coraspin ve folbiol verdi..
yalnız ben sahuru açtığım gibi attım ilaçlarımı..
son 5 dk dır çift görüyorum:27::27:
sersem oldumm..
ellerim ayaklarım boşalıyo:33::33:
var mı benim gibi olan:18::18:
yarın yine test yapcam dua edin ikiye üçe katlansın:31::31:
eşimde takmış keseyi kalp atışını görmeden inanmam diyo hamiş olduğuna:50::50:
pcye bakıyorum gözlerim kayıyo ya:27::27:
üşüyorum habire:37::37::37:
değerin normal artarsa bayrama az kala yada bayram sonrası gel görünür dedi herşey:27::27::27:
daha ben gitmeden drum bakmış kan sonucuna girdiğim gibi gel gel hamişsin dedi:1::1::1:
vajinusmusu yendin ilk ayda hamiş kaldın dedi:9::9::9:
inşallah devamıda gelir anneler bana çok dua edin lütfen:34::34::34:

kızlaarrr.. yarın adet olmam lazımmm.. olmadıııı hamileyimmm..:)) tabii inşallah.. ve şuan şiddetli sağ kasık ağrısı ile şiddetli baş ağrım varrr.. ağrı kesici de içmek istemiyorum.. uyuyalım uyanalım hemen yarın olsun istiyorummmm..:)))

kızlaarrr.. yarın adet olmam lazımmm.. olmadıııı hamileyimmm..:)) tabii inşallah.. ve şuan şiddetli sağ kasık ağrısı ile şiddetli baş ağrım varrr.. ağrı kesici de içmek istemiyorum.. uyuyalım uyanalım hemen yarın olsun istiyorummmm..:)))

e hadi bakalım hayırlısı bize de ver yarın sabah müjdeli haberi.

kızlaarrr hasta oldum maalesefff..:(( bir dahaki aya kaldııı..:((

hakkında hayırlısı benimde olmadı bu ay hissediyorum bende 29una kesin hasta olurum sadece günümü bekleyen kurbanlık koyun gibiyim.

rabbim bu ayda nasip etmedi kesin. 11 aydır etmiyor. inşallah kimse benim kadar beklemez.

vee son iki gün kaldı bende hala bi değişiklik yok ve de belirtide yok kesinlikle bebek de yok.

offffff gelsin artık kırmızılarda bende beklemekten kurtulayım artık bıktım bıktım bıktım....

offfffffffff hala bekliyorum sıkıldım artık ya.

hayır işin kötüsü benim adetim de gelmeden önce belirti vermez...

ama bebek olmadığına %100 eminim.

bi uyuyup uyansam şu aradaki 7 gün geçse bat gelse geçse ben hiç uyanmasam ne güzel olur...

4 ağustos bat günüm sabırsızlıkla bekliyorum göğüslerimde hassasiyet var özellikle sabahları gaz ve ishalde var ama kendimi umutlandırmak istemiyorum inşallah bu ay tutar...

selam kızlar benim de bat ım 4 ağustos oğluma kardeş istiyorum iki senedir olmuyor bekliyoruz ama artık sıkıldım beklemekten... pek umudum olmasa da inş bu ay tutmuştur demekten başka bir çarem yok. ben de sizinle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş....

selam kızlar benim de bat ım 4 ağustos oğluma kardeş istiyorum iki senedir olmuyor bekliyoruz ama artık sıkıldım beklemekten... pek umudum olmasa da inş bu ay tutmuştur demekten başka bir çarem yok. ben de sizinle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş....

slm şekercik bat günlerimiz aynı ikimizde heycanla bekliyoruz yani :) benimde pek umudum yok ama inş. olur...

adet oldum. benim bebeğim olmayacak sanırım artık bir umudum kalmadı.

o kadar kolay pes etme ben ilk çocuğum için 2 yıl beklemiştim hiçbir sorun yokken... bir sorun olsa tedaviye başlarsın sorun yoksa ne yapacaksın?
belki bir işine yarar diye yazıyorum: ilk çocuğumda, kendime soğan kürü eşime keçiboynuzu kürü uygulamıştım
hacca g,iden bir tanıdığım benim için dua etmişti
ayrıca ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarımı dikmiş sonra da 3-4 saat sağ tarafıma dönüp cenin pozisyonunda yatmıştım
başka ne yapmıştım hatırlamıyorum
bu sefer istiyoruz ama ne ayaklarımı dikiyorum ne belimin altına yastık koyuyorum ne de kür uyguluyorum saldım çayıra durumundayım, bezdim her şeyden. bir de ufaklık pek izin vermiyor ki, gelip gelip aramızda uyuyor:)
canım benim bu yazdıklarım ne kadar işine yarar ama ben ne zaman tamam artık olmıycak en iyisi yaza dr a gitmek dedim o ay hamile kaldım umarım senden de en kısa sürede müjdeli haber alırız yaşın kaç bilmiyorum ama panik yapma hemen gene de bir dr a git hormon testi filan yapılır en azından belki de basit bir vitamin eksikliğindendir ne bileceksin? ama 2 sene şans tanıyorlar dr lar ben bir de öyle bir dr a gitmiştim ki hemen rahim filmim çekilmişti ne bileyim kuzu kuzu razı olmuştum bir sorun da çıkmamıştı dr gene de hemen aşılama sonra tüp bebek demişti düşün, dr nu iyi seç bence.
Allah kucağını boş bırakmasın sağlıklı bir evladın olsun inş....
hepimizin...

inş canım olur yaaa oğlan kardeş kardeş deyip duruyor ben de tek çocuktan yana değilim hiç
yaşım da oldu 34, acele etmem gerek

hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda olur yaşında ne varmış canım 40 tan sonra bile doğum yapanlar var...allah oğluşunun ve senin gönlüne göre versin

Back